{ "@context": "http://schema.org", "@type": "LocalBusinness", "name": "An Trest", "image": "http://mening.capfun.nl/photo/an_trest.jpg", "telephone": "02.97.41.79.60", "email": "an.trest@capfun.com", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "1 chemin du treste", "addressLocality": "SARZEAU", "postalCode": "56370" } }
beoordelingen An Trest
Beoordeling over camping An Trest
Regio Bretagne SARZEAU
  02.97.41.79.60
9.2
/10
van 14 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 14 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Type accommodatie
Periode

37 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.4
/10
Beoordeling van R. B.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Habana Top TV Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, leuke zwembaden en glijbanen. Leuke camping met goede faciliteiten. Prima stacaravan. Ik kom zeker een weer terug
Wat we kunnen verbeteren :
Gezamenlijk bbq op wat meer plaatsen
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping An Trest 1
8.5
/10
Beoordeling van Scheers T.
Startdatum verblijf : 10/08/2019
Sun Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging, zwembad en animatie
Wat we kunnen verbeteren :
Ondanks dat we het wisten is het erg Frans dus moeilijk aansluiting vinden als je geen frans spreekt en hun geen engels.
Echte beoordeling van 27/08/2019
Avis du camping An Trest 2
9.8
/10
Beoordeling van Linda J.
Startdatum verblijf : 04/08/2019
Habana Top TV Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 13/08/2019
Avis du camping An Trest 3
9.6
/10
Beoordeling van Daphine V.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Sun Top TV Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Onze zoon kreeg geen genoeg van het zwembad met diverse glijbanen, erg tof! Camping ligt centraal; op korte rij afstand veel dingen te zien/doen.
Wat we kunnen verbeteren :
Inchecken zou efficiënter kunnen verlopen.
Echte beoordeling van 29/08/2019
Avis du camping An Trest 4
8.3
/10
Beoordeling van Brussel V.
Startdatum verblijf : 03/08/2019
Habana Top TV Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 12/08/2019
Avis du camping An Trest 5
9.5
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Resort Top TV Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne en schone camping.
Wat we kunnen verbeteren :
Beter Engels spreken voor de Nederlandse kinderen die geen Frans kunnen
Echte beoordeling van 19/08/2019
Avis du camping An Trest 6
8.1
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 21/07/2019
Habana Dim

Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Schoon, net goed onderhouden.
Wat we kunnen verbeteren :
Ondanks Frans en dat je te gast bent in dit mooie land, algemeen Engels onder de maat. Zelfs bij jongere generatie.
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping An Trest 7
10
/10
Beoordeling van Robbie W.
Startdatum verblijf : 20/07/2019
Resort Top TV Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Schoon. Mooi zwembad. Voor kleine kinderen best veel te doen.
Echte beoordeling van 29/07/2019
Avis du camping An Trest 8
9.1
/10
Beoordeling van Kelly H.
Startdatum verblijf : 14/07/2019
Mini Habana Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke omgeving, prima prijs/kwaliteitsverhoging. Leuke speeltuinen en zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
Engelstaligheid. Restaurant/bar. Drankjes goed maar eten minder.Glijbanen openstellen voor kleinere kinderen.
Echte beoordeling van 06/08/2019
Avis du camping An Trest 9
8.5
/10
Beoordeling van Robby G.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Sun Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er is een mooi zwembad, de sta plaatsen vd chalets zijn ruim en staan niet boven op elkaar. De omgeving is prachtig, mooie stranden in de buurt.
Wat we kunnen verbeteren :
wij waren tevreden.
Echte beoordeling van 14/08/2019
Avis du camping An Trest 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics