Beoordelingen Camping An Trest etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Morbihan - Bretagne
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping An Trest
Reserver au camping An Trest

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping An Trest
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 91 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping An Trest
Camping An Trest
1535289 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging, zwembad en animatie
Wat we kunnen verbeteren...
Ondanks dat we het wisten is het erg frans dus moeilijk aansluiting vinden als je geen frans spreekt en hun geen engels.

Camping An Trest
1501550 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping An Trest
1500848 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Onze zoon kreeg geen genoeg van het zwembad met diverse glijbanen, erg tof! camping ligt centraal; op korte rij afstand veel dingen te zien/doen.
Wat we kunnen verbeteren...
Inchecken zou efficiënter kunnen verlopen.

Camping An Trest
1501540 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping An Trest
1479136 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne en schone camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Beter engels spreken voor de nederlandse kinderen die geen frans kunnen

Camping An Trest
1479655 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Schoon, net goed onderhouden.
Wat we kunnen verbeteren...
Ondanks frans en dat je te gast bent in dit mooie land, algemeen engels onder de maat. zelfs bij jongere generatie.

Camping An Trest
1456192 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Schoon. mooi zwembad. voor kleine kinderen best veel te doen.

Camping An Trest
1455541 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke omgeving, prima prijs/kwaliteitsverhoging. leuke speeltuinen en zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Engelstaligheid. restaurant/bar. drankjes goed maar eten minder.glijbanen openstellen voor kleinere kinderen.

Camping An Trest
1455531 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er is een mooi zwembad, de sta plaatsen vd chalets zijn ruim en staan niet boven op elkaar. de omgeving is prachtig, mooie stranden in de buurt.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij waren tevreden.

Camping An Trest
1407765 Startdatum verblijf: 30/06/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben genoten, was een topvakantie voor de kinderen. zeker een aanrader als je met meerdere gezinnen gaat. wij komen terug !
Wat we kunnen verbeteren...

Camping An Trest
1414429 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad is een echte aanrader, elke dag een sfeervol marktje aan het onthaal werd ook ten zeerste geprezen door de hele familie. een probleem werd meteen door de technische staff opgelost met een grote glimlach, zodat de zoon (die een beperking heeft) weer veilig en vrij kon spelen op het terras
Wat we kunnen verbeteren...
De pizza-oven en de bar staan niet zo logisch naast elkaar, waardoor de barman vanachter zijn toog moet komen om de pizza's voor de klanten te halen, wijzelf moesten blijven zitten, heel vriendelijk maar met een vol terras is dit toch een marathon voor de barman/vrouw van dienst.

Camping An Trest
1241105 Startdatum verblijf: 18/08/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijke sfeer. leuk zwembad. mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
De netheid van de douche en de staancaravan kan toch beduidend beter. we hebben ons verblijf eerst nog moeten kuisen voor wij onze koffers hebben uitgepakt.

Camping An Trest
1216465 Startdatum verblijf: 11/08/2018 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping aanraden alleen aan personen die kinderen hebben in de leeftijd tot 12 jaar. tevens moet men er rekening mee houden dat deze camping over het algemeen voor 90% uit fransen bestaat. het zwembad en de speel weide is van een zeer goede kwaliteit.
Wat we kunnen verbeteren...
De receptie is zeer verouderd. het restaurant is sterk verouderd. tevens is de winkel (al je dit al zo mag noemen) niet van die grote, en heeft geen uitstraling dat die een cijfer verdient. het internet welk tegen betaling ook op het kamp heeft overdag te weinig capaciteit.

Camping An Trest
1198260 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 1.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé

Camping An Trest
1174740 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé



Morbihan
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping An Trest
Avis du camping An Trest
Avis du camping An Trest
Avis du camping An Trest
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
An Trest
Adres: 1 chemin du treste, 56370 SARZEAU, France
Regio : Bretagne

Telefoon: + 0033 (02.97.41.79.60)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 47.50596,-2.771106

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping An Trest