Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Arbois du castellet
Reserver au camping Arbois du castellet

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Arbois du castellet
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
92 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 51 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Arbois du castellet
Camping Arbois du castellet
1432356 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een zeer leuke camping op een mooi plek en er is genoeg te doen alleen als je kleinere kinderen heb en die willen vroeg slapen is dit wel lastig door de harde music dit is bijna elke avond tot 24.00
Wat we kunnen verbeteren...
Music zachter zodat kleinere kinderen ook kunnen slapen en de meeste mensen die er werken spreken geen word engels en willen dit ook niet

Camping Arbois du castellet
1477704 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie verzorgde camping, gunstig gelegen voor uitstapjes in de omgeving. leuk zwembad met genoeg stoelen en bedjes.

Camping Arbois du castellet
1455631 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden, dit omdat wij nederlands zijn en deze camping zich uitsluitend op fransen richt.
Wat we kunnen verbeteren...
Zorgen dat het personeel ook engels spreekt. niet alle nederlanders spreken frans.....

Camping Arbois du castellet
1456191 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Graag zorgen voor een schone stacaravan. bij aankomst zijn wij een uur aan het soppen geweest, zo vies was de stacaravan

Camping Arbois du castellet
1216044 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Verblijf in een prima accomodatie, mooie camping, schitterende omgeving en een super zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Het restaurant (muv de pizza ) is echt onder de maat zowel het eten als de bediening, dat is een gemiste kans. het zou heel handig zijn als het personeel naast frans ook engels en/of duits zou beheersen.

Camping Arbois du castellet
1197437 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 1.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping raden wij niet aan. slechte kwaliteit van de accommodatie, oud, vies, slechte bedden en beddengoed, oud serviesgoed, geen horren, geen nederlanders in het park in het hoogseizoen, zeer frans georiënteerd. prijs kwaliteit erbarmelijk slecht, geen aanrader, wij boeken nooit meer capfun.
Wat we kunnen verbeteren...
Zie bovenstaande opmerkingen, bijzonder dat dit wordt aangeprezen vanuit nederland als het een geheel georiënteerde franse camping is.

Camping Arbois du castellet
1177859 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aantrekkelijke camping,schone zwembaden,prima animatie voor onze dochter van 13,ligging tov kust prima.
Wat we kunnen verbeteren...
Niet alleen in het frans,zijn ook andere nationaliteiten,zorg ervoor dat het personeel engels beheerst.

Camping Arbois du castellet
1140132 Startdatum verblijf: 14/07/2018 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prettige camping met een fijne sfeer,perfecte ligging nabij pretpark, klimbos, supermarkt en kartbaan paul ricard. vooraf niet blij met de toegewezen locatie van de mobilehome(nabij de slagboom) maar daar moet ik op terug komen, totaal geen last van gehad en een prettig verblijf gehad. animatie top
Wat we kunnen verbeteren...
Camping mag wel een internationale gedachte inbrengen, nu is alles echt puur op franse bezoekers afgestemd. personeel spreekt of gebrekkig, maar grotendeels helemaal geen engels. het bekende fenomeen van ligbedjes reserveren doormiddel van badlakens leggen is helaas ook hier van toepassing.

Camping Arbois du castellet
1131130 Startdatum verblijf: 30/06/2018 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ideale ligging, mooie streek.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer producten in het winkeltje!

Camping Arbois du castellet
963992 Startdatum verblijf: 13/08/2017 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke familiecamping met heel erg veel aandacht voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie is helaas alleen maar in het frans, onze kinderen hebben zich desondanks wel goed vermaakt. er waren ook maar weinig nederlandse gezinnen.

Camping Arbois du castellet
979974 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 1.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Compleet op franse gezinnen gericht. animatie en shows volledig in frans. nederlandse gezinnen met kleine kinderen kunnen deze camping/dit park beter links laten liggen. zwembad is standaard, druk en weinig ruimte voor bedjes. restaurant is ongezellig. bar wordt voornamelijk bezet door personeel

Camping Arbois du castellet
931208 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Animatie voor de kinderen was top!kleine maar leuke camping
Wat we kunnen verbeteren...
Eten in restaurant op camping was niet lekker. tosti kwam na ons inzien net uit de diepvries en was nog half bevroren.accomadatie mocht hier en daar wel verbeterd. zeker de matrassen zijn aan vervanging toe. voelde de veren behoorlijk !

Camping Arbois du castellet
915535 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het was een zeer leuk verblijf , mooi weer, toffe annimatie, leuk zwembad een echte aanrader,!
Wat we kunnen verbeteren...
Vriendelijkheid van badmeester, winkeltje is zeer beperkt


camping pachacaid
Pachacaïd
Var
camping aubredes
Aubrèdes
Var
camping malissonne
Malissonne
Var
camping parc_et_plage
Parc et Plage
Var

Provence-Alpes-Côte d'Azur
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Arbois du castellet
Avis du camping Arbois du castellet
Avis du camping Arbois du castellet
Avis du camping Arbois du castellet
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Arbois du castellet