beoordelingen L'Arbois du castellet
Beoordeling over camping L'Arbois du castellet
Regio Provence-Alpes-Côte d'Azur LE CASTELLET
  04.94.90.70.51
8.7
/10
van 6 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
3 De camping
3
4 Zwembaden
4
3 Animatie
3

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

83 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 6 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Toegekend cijfer
Type accommodatie
Periode
Taal van de vakantieganger

15 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
9.7
/10
Beoordeling van Eric O.
Startdatum verblijf : 04/07/2020
Resort Top Presta 6/8 p Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 20/07/2020
Avis du camping Arbois du castellet 1
8.5
/10
Beoordeling van Erik M.
Startdatum verblijf : 04/07/2020
HABANA 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping in een prachtig gebied, de omgeving heeft zoveel moois te bieden maar een dagje op de camping is ook leuk
Wat we kunnen verbeteren :
Je kunt nergens duidelijk terug vinden dat het echt een Franse camping is die zich ook richt op de Franse gasten . Voor ons geen enkel probleem maar wellicht voor andere Nederlandse gasten wel.
Echte beoordeling van 04/08/2020
Avis du camping Arbois du castellet 2
9.1
/10
Beoordeling van Barry S.
Startdatum verblijf : 14/07/2019
Habana Top Presta 4 p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een zeer leuke camping op een mooi plek en er is genoeg te doen alleen als je kleinere kinderen heb en die willen vroeg slapen is dit wel lastig door de harde music dit is bijna elke avond tot 24.00
Wat we kunnen verbeteren :
Music zachter zodat kleinere kinderen ook kunnen slapen en de meeste mensen die er werken spreken geen word Engels en willen dit ook niet
Echte beoordeling van 31/07/2019
Avis du camping Arbois du castellet 3
9.3
/10
Beoordeling van Erik M.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
HABANA 4 pers Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie verzorgde camping, gunstig gelegen voor uitstapjes in de omgeving. Leuk zwembad met genoeg stoelen en bedjes.
Echte beoordeling van 05/08/2019
Avis du camping Arbois du castellet 4
7.9
/10
Beoordeling van Jan Z.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Resort Top Presta 6/8 p Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden, dit omdat wij Nederlands zijn en deze camping zich uitsluitend op Fransen richt.
Wat we kunnen verbeteren :
Zorgen dat het personeel ook Engels spreekt. Niet alle Nederlanders spreken Frans.....
Echte beoordeling van 06/08/2019
Avis du camping Arbois du castellet 5
7.8
/10
Beoordeling van Sjoerd T.
Startdatum verblijf : 13/07/2019
Resort Top Presta 6/8 p Sam

Animation Insuffisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Insuffisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Wat we kunnen verbeteren :
Graag zorgen voor een schone stacaravan. Bij aankomst zijn wij een uur aan het soppen geweest, zo vies was de stacaravan
Echte beoordeling van 29/07/2019
Avis du camping Arbois du castellet 6
8.5
/10
Beoordeling van Leon K.
Startdatum verblijf : 12/08/2018
Resort Top Presta 6/8 p Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Verblijf in een prima accomodatie, mooie camping, schitterende omgeving en een super zwembad.
Wat we kunnen verbeteren :
Het restaurant (muv de pizza ) is echt onder de maat zowel het eten als de bediening, dat is een gemiste kans. Het zou heel handig zijn als het personeel naast Frans ook Engels en/of Duits zou beheersen.
Echte beoordeling van 21/08/2018
Avis du camping Arbois du castellet 7
1.5
/10
Beoordeling van Johannes G.
Startdatum verblijf : 04/08/2018
SUNSHINE LIFE 4/6 pers Sam

Animation Insuffisant Animatie
Insuffisant Kinderspeeltoestellen
Situation Insuffisant De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Onvoldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping raden wij niet aan. Slechte kwaliteit van de accommodatie, oud, vies, slechte bedden en beddengoed, oud serviesgoed, geen horren, geen Nederlanders in het park in het hoogseizoen, zeer Frans georiënteerd. Prijs kwaliteit erbarmelijk slecht, geen aanrader, wij boeken nooit meer Capfun.
Wat we kunnen verbeteren :
Zie bovenstaande opmerkingen, bijzonder dat dit wordt aangeprezen vanuit Nederland als het een geheel georiënteerde Franse camping is.
Echte beoordeling van 13/08/2018
Avis du camping Arbois du castellet 8
9.4
/10
Beoordeling van Sjon K.
Startdatum verblijf : 22/07/2018
HABANA 4 pers Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aantrekkelijke camping,schone zwembaden,prima animatie voor onze dochter van 13,ligging tov kust prima.
Wat we kunnen verbeteren :
niet alleen in het frans,zijn ook andere nationaliteiten,zorg ervoor dat het personeel engels beheerst.
Echte beoordeling van 07/08/2018
Avis du camping Arbois du castellet 9
8.9
/10
Beoordeling van Remy V.
Startdatum verblijf : 14/07/2018
Habana Top Presta 4 p Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prettige camping met een fijne sfeer,perfecte ligging nabij pretpark, klimbos, supermarkt en kartbaan Paul Ricard. Vooraf niet blij met de toegewezen locatie van de mobilehome(nabij de slagboom) maar daar moet ik op terug komen, totaal geen last van gehad en een prettig verblijf gehad. Animatie top
Wat we kunnen verbeteren :
Camping mag wel een internationale gedachte inbrengen, nu is alles echt puur op franse bezoekers afgestemd. Personeel spreekt of gebrekkig, maar grotendeels helemaal geen engels. Het bekende fenomeen van ligbedjes reserveren doormiddel van badlakens leggen is helaas ook hier van toepassing.
Echte beoordeling van 02/08/2018
Avis du camping Arbois du castellet 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics