Beoordelingen Camping Bagatelle etoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Calvados - Basse-Normandie
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Bagatelle
Reserver au camping Bagatelle

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Bagatelle
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.8/10
Berekend op basis van 5 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Bagatelle
Camping Bagatelle
1523025 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet, caravan was prima. maar de camping maakt een onverzorgde, slordige indruk
Wat we kunnen verbeteren...
Algemene leefomgeving van de camping

Camping Bagatelle
1501719 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Eigenlijk helemaal niet.
Wat we kunnen verbeteren...
Een winkeltje, restaurant en broodjesservice. algehele onderhoud en verzorging van het terrein. animatie voor de kinderen wat capfun zou moeten uitstralen.

Camping Bagatelle
1478328 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is primitief en perfect voor verblijf. receptie, sanitair en zwembad aanwezig. snackbar niet. bakker in dorp. personeel spreekt frans. habana top tv 4p is luxe! vaatwasser, servies en bestek voor 8p, usb stopcontacten in de wand, extra opbergruimte, ruime veranda en plaats voor 3 voertuigen.
Wat we kunnen verbeteren...
Als mensen zich instellen op alleen een verblijf, is dit een prima camping. verwacht men meer, dan valt het tegen. onze aankomst verliep niet soepel, maar de engels sprekende eigenaresse heeft dat geweldig opgelost en gecompenseerd. zij weet hoe je een camping moet runnen en klanten tevreden houdt.

Camping Bagatelle
1478316 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustige camping met vrij nieuwe accomodaties. centraal gelegen tussen 2 dorpjes en het strand, deze zijn op loopafstand goed te doen.
Wat we kunnen verbeteren...
Communicatie van activiteiten en info, zou praktisch zijn als dit ook engelstalig wordt aangegeven.

Camping Bagatelle
1478600 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is centraal gelegen tussen de vele bezienswaardigheden die de normandische invasiekusten biedt. verder ligt het op loopafstand van het strand en op korte afstand van winkels en restaurants. de camping biedt geen hoogstaand animatieprogramma, maar daar waren wij ook niet naar op zoek.
Wat we kunnen verbeteren...
Het lijkt alsof de camping momenteel wordt gerenoveerd. het zwembad was eenvoudig maar keurig onderhouden en pas opgeknapt. op de camping zijn nog veel lege spots van weggehaalde verouderde onderkomens, dit geeft hier en daar een wat rommelige en desolate indruk, maar daar wordt hard aan gewerkt.

Camping Bagatelle
1477569 Startdatum verblijf: 17/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustige camping lekker dicht bij het strand alleen weinig voor kinderen dat was jammer
Wat we kunnen verbeteren...
We weten dat jullie bezig zijn de camping te moderniseren . en we wensen jullie daar veel succes mee groetjes en tot ziens.

Camping Bagatelle
1432627 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging is prima en aanbod van nieuwe mobil-homes die niet groot zijn maar wel van alle gemakken voorzien. er is genoeg te beleven in deze streek, veel oorlogsmonumenten in de buurt en prachtige stranden. als je van rust en ontspanning houdt dan is deze camping een uitstekend vertrekpunt.
Wat we kunnen verbeteren...
Een verouderde camping die aan het vernieuwen is nu ze is overgenomen door cap-fun. verbeteringen zullen vooral moeten liggen in: het aanbieden van brood in de ochtend en misschien een kleine winkel, toilet bij het zwembad, terras waar je wat met elkaar kunt drinken ook in de avond.



Calvados
Avis du camping Bagatelle
Avis du camping Bagatelle
Avis du camping Bagatelle
Avis du camping Bagatelle
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Bagatelle
Adres: Chemin des Hautes Sentes, 14880 Hermanville sur Mer , France
Regio : Basse-Normandie

Telefoon: + 0033 (02 31 97 09 62)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 49.291301, -0.303744

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Bagatelle