Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Bonne Etoile
Reserver au camping Bonne Etoile

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Bonne Etoile
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
84 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 38 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Bonne Etoile
Camping Bonne Etoile
1478308 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé

Camping Bonne Etoile
1454740 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Centrale ligging voor ile de re geheel te bezoeken tijdens dagtripjes. klein compacte camping
Wat we kunnen verbeteren...
Meer reclame in nederland maken. wij vonden het erg raar dat wij letterlijk de enige nederlanders waren op de camping tijdens verblijf. beplanting beter beheren. verder kleine leuke kindveilige camping. spannendere glijbanen. in vergelijk met 6 andere capfun campings vonden we deze wat achterlopen

Camping Bonne Etoile
1236931 Startdatum verblijf: 18/08/2018 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is knus en compact, alles zit dicht bij elkaar, met name het zwembad en de animatie zodat het voor kinderen overzichtelijk is. sta caravan was netjes en heeft alles wat je nodig hebt. camping is centraal gelegen en zit vlakbij het strand en de grote supermarkten.
Wat we kunnen verbeteren...
Voor de omvang van de camping vonden wij het zwembad aan de kleine kant. kinderen zijn hier gauw uitgekeken. een groter bad of een tweede zwembad zouden wij aanraden. een extra glijbaan zou zeker ook leuk zijn!

Camping Bonne Etoile
1216559 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Bonne Etoile
1176478 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 6.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping op zich was prima.
Wat we kunnen verbeteren...
De stacaravan die wij hadden was de oudste en de slechtste.

Camping Bonne Etoile
1176565 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Op zich leuke zwembaden en animatie. helaas animatie in frans dus kinderen deden er niks mee.
Wat we kunnen verbeteren...
Alles is altijd in het frans, niks in engels of duits of liefst nederlands. ook spreekt men erg slecht engels dus men kan elkaar niet verstaan. ipv een bordje friet voor de kinderen, kregen wij 2 enorme schalen met een soort boerenfriet, heerlijk, maar koste wel 8 euro!

Camping Bonne Etoile
1177776 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De locatie is erg goed, lekker centraal.
Wat we kunnen verbeteren...
De mobile homes zijn erg op elkaar geplaatst, niet erg gezellig. onze mobile home was nogal verouderd en viel behoorlijk tegen. er was ook een probleem met het warm water, het werd steeds koud. ondanks dit 3 x te hebben aangegeven is het probleem tijdens ons gehele verblijf niet opgelost.

Camping Bonne Etoile
1176141 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Bonne Etoile
1177427 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Bonne Etoile
963892 Startdatum verblijf: 13/08/2017 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Er is tot 's avonds laat (middernacht) en elke avond luide 'muziek' van het avondprogramma te horen. gelukkig zaten wij bijna aan de andere kant van de camping maar dan was het alsnog heel duidelijk te horen en stoorden wij ons hieraan.

Camping Bonne Etoile
964338 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie locatie midden op het eiland met een mooi en lekker warm zwembad dat afgesloten kan worden bij slechter weer.
Wat we kunnen verbeteren...
Er waren wel heel weinig nederlanders (3 gezinnen) op de camping, dit is zeker voor de kinderen lastig omdat de franse kinderen geen engels spreken.

Camping Bonne Etoile
913740 Startdatum verblijf: 25/07/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie rustige omgeving waar je lekker rond kan fietsen en van de zee genieten.
Wat we kunnen verbeteren...
Het weer ;-)

Camping Bonne Etoile
931935 Startdatum verblijf: 24/07/2017 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping op een goede locatie op het eiland.
Wat we kunnen verbeteren...
De stacaravan was niet echt schoon en de douche was wisselvallig heet en koud. dat is met name voor kleine kinderen onprettig.

Camping Bonne Etoile
914609 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Centrale locatie en rustige omgeving. vriendelijk personeel.

Camping Bonne Etoile
913572 Startdatum verblijf: 15/07/2017 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Centrale ligging op het eiland, mooi gelegen bij het bos. het is een kleine tot middelgrote camping. fijne, luxe stacaravan op een mooie plek bij het bos.
Wat we kunnen verbeteren...
Speelvoorzieningen, er ontbrak een speeltuin voor grotere kinderen, vanaf 6 jaar. er is wel een klein speeltuintje en luchtkussen voor kinderen tot 6 jaar. animatie/disco is iedere avond en gaat tot in de nacht door. animatie is franstalig.


camping huttes
Huttes
Charente-Maritime
camping ecureuils
Ecureuils
Vendée
camping les_prises
Prises
Vendée
camping loubine
La Loubine - Sauveterre
Vendée

Poitou Charentes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Bonne Etoile
Avis du camping Bonne Etoile
Avis du camping Bonne Etoile
Avis du camping Bonne Etoile
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Bonne Etoile