Beoordelingen Camping Boucanet etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Gard - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Boucanet
Reserver au camping Boucanet

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Boucanet
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
96 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.1/10
Berekend op basis van 662 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Boucanet
Camping Boucanet
1557021 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad,lekker strand, zeker voor kinderen, kinderen kunnen ver de zee in lopen
Wat we kunnen verbeteren...
Dutchbox??.zowel op deze camping als op de vorige camping { paillotte} geen dutchbox gezien camping la boucanet is erg druk met auto"s, de auto"s rijden heel dicht langs je veranda als je zit te eten.. althans in het straatje waar wij zaten.hele druk straatje met heel veel auto"s

Camping Boucanet
1535201 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige locatie met leuke huisjes. prachtig zwembad met diverse glijbanen. zee aan de camping. prachtige omgeving met veel natuur.
Wat we kunnen verbeteren...
Weinig...alleen de matrassen. ik en mijn vriendin hebben allebei erg last van onze rug gehad van een zeer hard matras. vorig jaar ook geweest en toen hadden we zachtere matrassen. ben best wat gewend, maar dit was te hard.

Camping Boucanet
1556710 Startdatum verblijf: 14/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige ligging van de camping. we hebben weer genoten! echt een top camping
Wat we kunnen verbeteren...
Gratis wifi. en een keuzemogelijkheid voor terugkerende gast qua ligging van de mobile home.

Camping Boucanet
1535275 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Top camping, die gelegen is aan het strand met vriendelijk en behulpzaam personeel. ook is de camping altijd netjes en schoon. we willen weer terug!
Wat we kunnen verbeteren...
De muziek en sprekers bij de animatie is met name in de avond en bij het zwembad erg hard, het volume zou echt veel minder kunnen.

Camping Boucanet
1535330 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige camping direct aan het strand. fijn zwembad en la grande motte en le grau du roi zijn mooie badplaatsen en dichtbij de camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Een douche op het strand zou wel prettig zijn. het sanitair bij het zwembad vond ik matig.

Camping Boucanet
1535168 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Ondank dat het een dutchbox camping is, is alles heel erg frans.

Camping Boucanet
1522919 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé

Camping Boucanet
1523735 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt

Camping Boucanet
1500391 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Capfun geeft je een welkom gevoel!
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hebben de harde muziek iedere avond tot 0:00 als zeer negatief ervaren. een normaal gesprek voeren was vrijwel onmogelijk. avond animatie is prima maar moet hierbij het volume echt over de 80 decibel heen gaan.......

Camping Boucanet
1502337 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Strand is geweldig en heel dichtbij
Wat we kunnen verbeteren...
Wifi ontvangst

Camping Boucanet
1523309 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend

Camping Boucanet
1501874 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi ligging, verzorgde camping, aardig personeel, leuke glijbanen in zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
De incheckprocedure duurt lang, een deel zou digitaal kunnen (uitchecken gaat wel snel!) de camping ziet er mooi en verzorgd uit maar de caravans staan erg dicht op elkaar. animatie mag 's avonds iets minder luid.

Camping Boucanet
1502246 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé

Camping Boucanet
1523960 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een leuke mooie camping met een heerlijk strand en een geweldig zwembad voor kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie is volledig in het frans. het zou fijn zijn als er een gedeelte in het engels zou zijn. sommige medewerkers spreken alleen frans en geen woord engels.

Camping Boucanet
1520297 Startdatum verblijf: 31/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé



Hérault
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Boucanet
Avis du camping Boucanet
Avis du camping Boucanet
Avis du camping Boucanet
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Le Boucanet
Adres: Route de Carnon , 30240 LE GRAU DU ROI, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04.66.51.41.48)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.553947,4.107215

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Boucanet