Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Cap Agathois - La Nina
Reserver au camping Cap Agathois - La Nina

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Cap Agathois - La Nina
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
95 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van 21 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Cap Agathois - La Nina
Camping Cap Agathois - La Nina
1557067 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Cap Agathois - La Nina
1500910 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuk zwembad. mooi weer. leuke speeltoestellen. er is genoeg te doen op de camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Je kunt geen handdoeken en beddenlinnen bij boeken. dit zou voor ons wel handig zijn geweest

Camping Cap Agathois - La Nina
1500677 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie, fijne camping, over het algemeen super mooi aangelegd. ons huisje was top, zo goed als nieuw, netjes, super schoon. het zwembad is geweldig! de space bowl super gaaf. veel animatie en activiteiten voor kids. super vriendelijke en behulpzame receptie!!!
Wat we kunnen verbeteren...
De ligging is wat vreemd. de slaapkamers zijn heel erg krap. animatie doet alles in het frans!!! bijna 95% fransen bezoekers. rondom zwembad mag s’avonds best vaker schoon gemaakt worden. zeer harde muziek bij animatie, mag na 22.30 uur zeker een stuk zachter!!!

Camping Cap Agathois - La Nina
1502269 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel, fantastisch zwembad, erg goed restaurant met heerlijke pizza's!
Wat we kunnen verbeteren...
Het toilet bij het restaurant

Camping Cap Agathois - La Nina
1479098 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke gezellige kleine camping met mooie nieuwe stacaravan's
Wat we kunnen verbeteren...
De kinderen klagen dat de ribbels in de glijbanen pijn doen .dat vonden ze erg jammer.

Camping Cap Agathois - La Nina
1477291 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustig,leuke omgeving,genoeg te doen voor kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Engels is van zeer laag niveau, men spreekt alleen maar frans en ook de kinderanimatie is in het frans. in mijn optiek als je in een toeristische plaats zit moet hier wat talen betreft op worden ingesprongen.

Camping Cap Agathois - La Nina
1478050 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Als je het niet erg vind om geen campingwinkel ter plaatste te hebben of de barfaciliteiten zijn geen pre dan is dit voor iemand vast de ideale camping! wij misten het samenhorig gevoel op deze camping wel een beetje!

Camping Cap Agathois - La Nina
1432694 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima niet al te groete camping met een leuk zwembad. goede locatie.
Wat we kunnen verbeteren...
Terrein achter op de camping afschermen, dit geeft een rommelige indruk.

Camping Cap Agathois - La Nina
1235451 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden. het is meer een jongeren camping. camping rust kennen ze niet de herrie gaat door tot in de morgen.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer beveiliging op het park. deze camping moet aangeschreven staan als jongeren camping en niet als een familie camping.

Camping Cap Agathois - La Nina
1214274 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zou de camping niet aanraden
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel mag wel beter engels spreken, afhaal eten in het restaurant kan ook beter kon alleen savonds wat te eten halen als alle mensen in het restaurant gegeten hadden. mischien een campingwinkel openen er was alleen stokbrood en croisants beschikbaar.restaurant persooneel mag wat vriendelijker

Camping Cap Agathois - La Nina
1215790 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping! veel te doen, vriendelijk personeel, wij hebben ons heel goed vermaakt.
Wat we kunnen verbeteren...
Maak er een leukere bar van, eentje die net even wat meer uitstraalt, activiteiten zijn super, nu de bar nog een opknapbeurt en je krijgt een 10 ;)

Camping Cap Agathois - La Nina
1176748 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuke en fijne huisjes...heerlijk met airco. schoon en netjes bij aankomst. personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. wij gaan zeker een keer terug komen!

Camping Cap Agathois - La Nina
1177441 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé

Camping Cap Agathois - La Nina
1175923 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Behoudens het zwembad, wat echt te klein en ondiep is voor de inmiddels grote schare bezoekers, is het een prima camping. misschien iets groter voetbalveld? en een echte winkel!
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembad uitbreiden. eigen winkel

Camping Cap Agathois - La Nina
1176344 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige camping, kleinschalig, leuk en mooi zwembad. de mobil home (top presta) was erg mooi en nieuw. goede bedden, en compleet en praktisch ingericht. personeel was erg vriendelijk en behulpzaam! fijn dat je de accommodatie bij vertrek op een zelfgekozen tijdstip kunt verlaten!
Wat we kunnen verbeteren...
Dutchbox toevoegen. de animatie is voor niet-frans-sprekende mensen niet zo aantrekkelijk, dat geldt ook voor het avondprogramma, al waren sommige shows(musical en illusionist) toch erg leuk! in het restaurant kon je pas vanaf 19.00 uur van de kaart bestellen, dat was voor ons gezin was dat te laat!


camping emeraude
Emeraude
Herault
camping international_herault
Fleurs d'Agde
Herault
camping vignes_d_or
Vignes d'Or
Hérault
camping ondines
Les Ondines
Hérault

Hérault
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Cap Agathois - La Nina
Avis du camping Cap Agathois - La Nina
Avis du camping Cap Agathois - La Nina
Avis du camping Cap Agathois - La Nina
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Cap Agathois - La Nina