Beoordelingen Camping Celeste etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Charente Maritime - Poitou Charentes
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Celeste
Reserver au camping Celeste

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Celeste
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
92 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 13 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Celeste
Camping Celeste
1501357 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 2.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Denk niet dat ik deze camping celeste zou aanraden, is ons niet bevalen wij hadden geboekt van 3 aug. t/m 10 aug. maar zijn na 3 dagen naar huis gegaan.
Wat we kunnen verbeteren...
-stacaravan was niet schoon, we hebben alles eerst schoon moeten maken. -stacaravan is qua inrichting gedateerd. -omgeving van de camping vonden wij erg saai.

Camping Celeste
1478009 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en schone camping
Wat we kunnen verbeteren...
Er wordt nauwelijks engels gesproken dat geldt ook voor de animatie voor de kinderen of savonds

Camping Celeste
1478597 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk voor de kids mooie staancaravans
Wat we kunnen verbeteren...
Meer engels spreken

Camping Celeste
1455653 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie, gezellige camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatieprogramma in het engels..we weten nu dat mini mousse een schuimparty is ipv iets met mickey mousse..😉

Camping Celeste
1422097 Startdatum verblijf: 06/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aangenaam verblijf in een grand sun top presta aan de rand van het bos achteraan.
Wat we kunnen verbeteren...
Weinig keuze van producten in het campingwinkeltje.

Camping Celeste
1414279 Startdatum verblijf: 30/06/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging van de camping is zeer goed, personeel doet erg hun best voor je, mooie nieuwe caravan, raoul. fijn een binnen- en buitenzwembad met veel glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren...
De camping lijkt op sommige plekken nog niet helemaal opgeknapt, verdient nog wat aandacht. tevens waren de verse broodjes ‘s morgens vaak op en moest je erg lang wachten, misschien daar wat meer personeel op inzetten.

Camping Celeste
1177823 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ieder zoekt wat die wil dus aanraden is niet nodig.
Wat we kunnen verbeteren...
??

Camping Celeste
1197166 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Celeste
1197483 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Celeste
1177664 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie nieuwe schone mobilehome met goedwerkende stille airco voor de rest van alle gemakken voorzien. zwembad ook schoon en goed verzorgd. camping ligt op +/- 10 min. rijden van een mooi strand met grote parkeerplaats vlakbij.
Wat we kunnen verbeteren...
Eventueel meer personeel dat meerdere talen spreekt dan alleen frans. hiermee zouden jullie ook meer internationale gasten aantrekken en behouden. echter door de mensen die engels spraken zijn wij wel goed geholpen. animatie ook eventueel meertalig.

Camping Celeste
1139765 Startdatum verblijf: 14/07/2018 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldige sportfaciliteiten. lekker zwembad. mooie omgeving en vele mooie stranden in de buurt.
Wat we kunnen verbeteren...
Camping is reeds begonnen om ook in de uithoeken van de camping speeltoestellen te plaatsen.


camping les_chenes
Chênes
Charente-Maritime
camping coquelicots
Coquelicots
Charente-Maritime

Poitou Charentes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Celeste
Avis du camping Celeste
Avis du camping Celeste
Avis du camping Celeste
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Celeste
Adres: 3, Chemin des Métairies- Route de Royan, 17920 Breuillet, France
Regio : Poitou Charentes

Telefoon: + 0033 ( 05 46 22 72 15)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 45.678114, -1.051198

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Celeste