Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Cénic
Reserver au camping Cénic

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Cénic
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van 122 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Cénic
Camping Cénic
1557012 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad, strand is echt slecht, water zee vies, caravan was groot en terras ook. jammer dat bij de caravan bij ons geen auto naast kon staan. omgeving is weinig te doen.
Wat we kunnen verbeteren...
Stenen weghalen bij begin waar wij met de caravan 5 stonden, zodat wij ook met de auto naast de caravan kunnen parkeren. nu was het veel gesjouw met bagage. echt heel veel fransen op deze camping. weinig nederlanders

Camping Cénic
1535423 Startdatum verblijf: 18/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met voldoende speelgelegenheid en zwembaden , huisjes zijn schoon
Wat we kunnen verbeteren...
Ik lees t iedere keer van nederlandse gasten dat r alleen maar franse animatie is en bij de receptie ook weinig mensen die engels spreken maar hier word he-le-maal nix mee gedaan. wij waren voor de derde keer op een camping van capfun wij komen terug omdat de prijs-kwaliteit verhouding goed is

Camping Cénic
1535632 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping heeft een heel mooi zwembad. animatieprogramma is in het frans. er zijn vooral franse mensen op de camping. de camping ligt vlak bij penestin, op 1,5 kilometer van de stranden. uitstekende uitvalsbasis om van hieruit dit deel van bretagne te ontdekken.
Wat we kunnen verbeteren...
Het animatieprogramma is in het frans opgesteld, maar zou ook in het engels gepubliceerd kunnen worden.

Camping Cénic
1535773 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, uitstekend eten!
Wat we kunnen verbeteren...
Bingo organiseren

Camping Cénic
1556730 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is leuk en netjes. de stacaravans zien er verzorgt en schoon uit. op de camping staan nog wat oude toilet gebouwen die niet meer gebruikt worden. ik heb me er niet aan gestoord het zou alleen wel mooier en netter zijn als deze gebouwen afgebroken zouden worden.
Wat we kunnen verbeteren...
Toilet gebouwen vervangen voor extra speeltoestellen personeel spreekt voornamelijk frans en een enkeling gebrekkig engels. dat is wel een minpunt. animatie is heel leuk maar alleen in het frans, dit is niet fijn voor de ouders/kinderen. lampjes langs de paden, in het donker zie je echt niets.

Camping Cénic
1556790 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ligging is vrij centraal met voldoende winkels in de buurt de accommodaties op deze locatie zijn goed en technische in goede staat zowel binnen als buiten niks op aan te merken. wij hebben een mooie vakantie gehad maar je moet ook een beetje flexibel zijn, met veel mensen op een kleine plek.
Wat we kunnen verbeteren...
Le cenic een schitterende camping voor franse begrippen onder de capfune vlag met de pretentie een internationale uitstraling ook via de website, echter de praktijk is anders. de receptie is niet internationaal ingericht voornamelijk frans geen informatie streek in andere talen, dat is jammer.

Camping Cénic
1523671 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Cénic
1502424 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Cénic
1523991 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige camping met mooie zwembaden en glijbanen
Wat we kunnen verbeteren...
De schoonmaak van de stacaravan. vieze kleding lag nog onder her bed van de vorige bewoners. er hing worst aan de gordijnroede. het stonk flink naar sigarettenrook binnen.

Camping Cénic
1501324 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 7.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé

Camping Cénic
1477458 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Cénic
1501106 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel te doen voor kids en ouders. mooie en comfortabele caravans. mooi aangelegd park.
Wat we kunnen verbeteren...
Ook engelstalige animatie. er wordt nu alleen maar frans gesproken.

Camping Cénic
1501812 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi, netjes, veel animatie (al was dat vooral in het frans). veel speelplezier voor de kinderen; zeker wen aanrader! toen wij aankwamen om 11:15u boften we dat we met de kids (de kleine) meteen onze stacaravan in konden ipv om 16u, echt top!!
Wat we kunnen verbeteren...
Beheersing engelse taal. bakken voor sogarettenpeuken, aangezien veel ouders bij het speelterrein van de kinderen rookten en peuken aldaar uittrapten. iedere avond standaard het dansje voor de kleintjes zou leuk zijn!

Camping Cénic
1477961 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen is deze camping super leuk. leuk zwembad en veel animatie voor de kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
De huisjes voor 8 personen is eigenlijk voor 6 personen. als je met 8 personen komt moeten er 2 op de bank slapen het ligt niet lekker en is niet praktisch.

Camping Cénic
1477907 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé


camping madrague
Madrague
Loire
camping an_trest
An Trest
Morbihan
camping lac_de_ribou
Lac de Ribou
Pays
camping armor_heol
Armor Héol
Loire

Bretagne
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Cénic
Avis du camping Cénic
Avis du camping Cénic
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Cénic