Beoordelingen Camping La chênaie etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Loire Atlantique - Pays de la Loire
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping La chênaie
Reserver au camping La chênaie

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping La chênaie
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.8/10
Berekend op basis van 24 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping La chênaie
Camping La chênaie
1556871 Startdatum verblijf: 14/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hadden een mooie caravan die goed schoon gemaakt was. het zwembad is erg leuk voor verschillende leeftijden.
Wat we kunnen verbeteren...
Als jullie aangeven dat iets niet gewenst is daar dan ook op toezien dat dit niet gebeurt. misschien lukt het niet altijd maar mensen aanspreken is wel het minste wat je kunt doen. de animatie is echt alleen voor franse kinderen en ouders. s avonds veel lawaai van de animatie.

Camping La chênaie
1535465 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping La chênaie
1523299 Startdatum verblijf: 07/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Capfun la chenaie is een leuke camping die opvalt vanwege de vriendelijkheid van alle personeel en de reinheid van de sanitaire voorzieningen. ik vond mijn verblijf op de camping erg aangenaam!
Wat we kunnen verbeteren...
De privacy van de kampeerplaatsen (huurtenten) zou iets beter kunnen.

Camping La chênaie
1535703 Startdatum verblijf: 07/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie, goed verzorgde camping, nabij de zeer leuke plaats pornic. vriendelijk personeel en een leuk zwembad met glijbanen. onze accommodatie was netjes goed uitgerust en schoon.
Wat we kunnen verbeteren...
Er zou wel meer speeltuintjes voor de kinderen mogen, nu is er slechts 1 centrale locatie waar een speeltuin staat. ook zou er meer twee-talig mogen.

Camping La chênaie
1502163 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping
Wat we kunnen verbeteren...
Wij zaten op een prima plek alleen jammer dat er ook kampeer plaatsen om ons heen waren waar je toch meer geluid ervaart dan van mensen in een sta caravan.

Camping La chênaie
1501956 Startdatum verblijf: 31/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met goede acomodaties en goede zwembaden
Wat we kunnen verbeteren...
Betere internetverbinding, wifi

Camping La chênaie
1501001 Startdatum verblijf: 31/07/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie schone zwembaden, de pendelbus is super!
Wat we kunnen verbeteren...
Wifi zou veel beter moeten zijn. nu hadden we vaker geen wifi dan wel, ook niet op de plekken waar wifi zou moeten zijn. roken op het terras bij de animatie/restaurant verbieden. de animatie vond ik zeer teleurstellend. ook al is t in het

Camping La chênaie
1523026 Startdatum verblijf: 31/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou de camping niet aanraden. wij hadden een vakantie geboekt bij yellow village, bij de betaling paar weken voor vertrek bleek de camping overgenomen te zijn door cape fun. maar 1 keer per week mini disco, geen leuke shows, niemand die nederlands spreekt en ook slecht engels. geen compensatie.
Wat we kunnen verbeteren...
Speeltuin, mini disco, entertainment.

Camping La chênaie
1477642 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping La chênaie
1478351 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping La chênaie
1500709 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vanwege de goede ligging bij strand dorpjes/steden, goede sfeer, mooie camping en zwembad met leuke glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hebben genoten, maar het zou nog leuker zijn als er bij het animatieteam iemand aanwezig is die nederlands spreekt, aangezien er veel nederlandse kinderen op deze camping komen

Camping La chênaie
1502092 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed verzorgde omgeving en mooi zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie is gericht op de franse gasten en het animatieteam spreekt zeer beperkt engels en geen andere talen.

Camping La chênaie
1501786 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 2.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé

Camping La chênaie
1478655 Startdatum verblijf: 24/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met volgroeid groen, dus voldoende beschutting. leuke afwisseling van verschillende accommodaties, kampeerplaatsen tussen de stacaravans door. gezellig zwembadcomplex met goede waterglijbanen.
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel spreekt erg gebrekkig engels, dat is jammer maar eerder regel dan uitzondering in frankrijk. er staan werkelijk overal auto's, een centrale parkeerplaats zou beter zijn of beperking van 1 auto per accommodatie (en dat ook handhaven).

Camping La chênaie
1479680 Startdatum verblijf: 24/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé



Pays de la Loire
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping La chênaie
Avis du camping La chênaie
Avis du camping La chênaie
Avis du camping La chênaie
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
La chênaie
Adres: 36 rue du Pâtisseau, 44210 PORNIC, France
Regio : Pays de la Loire

Telefoon: + 0033 ( 02 40 82 07 31)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 47.118521, -2.070399

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping La chênaie