Beoordelingen Camping Clown Océan etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Landes - Aquitaine
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Clown Océan
Reserver au camping Clown Océan

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Clown Océan
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
92 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 25 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Clown Océan
Camping Clown Océan
1501330 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 2.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij zijn voor de 4x naar deze camping gegaan en wij gaan hier nooit meer heen.... de camping is groter geworden maar je word gewoon gediscrimineerd als buitenlander er zitten nu ook bijna geen buitenlanders meer alleen fransen.
Wat we kunnen verbeteren...
Klantvriendelijkheid misschien een beetje engels wij werden gewoon uitgelachen omdat we geen frans konden

Camping Clown Océan
1415540 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige en gezellige camping
Wat we kunnen verbeteren...
Betere lakens

Camping Clown Océan
1418508 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Clown Océan
1177328 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dit is een hele leuke familie camping. wel bijna geheel frans. voor ons zeker geen probleem. wij vinden dit juist prettig. veel jeugd die heel gemakkelijk samen komt en ook in de avond met de animatie komt iedereen bij elkaar. de huisjes waren schoon. mooi zwembad. leuke omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Van het restaurant/bar/snackpunt. ook tijden aangeven wanneer je iets wel of niet kan bestellen om te eten. voor de fransen is het allemaal duidelijk, maar niet voor de buitenlanders. kunnen ze wel iets meer maken. te weinig keus. winkeltje is er eigenlijk niet. paar losse dingen maar dat is het.

Camping Clown Océan
962379 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad met leuke glijbanen voor onze kinderen van 7,9 en 11 jaar. attent personeel dat snel naar oplossingen zoekt en dingen repareert.
Wat we kunnen verbeteren...
Schoonmaak van het sanitair kan beter (bv wc papierproppen zaten dagen aan de muur. douches zouden ruimer mogen, nu lastig om een kind te douchen en geen haakjes om je kleren en handdoek op te hangen. sanitair gebouw (douches) gingen dicht om ca 22:30 uur, waardoor je na afloop van de animatie of .

Camping Clown Océan
931783 Startdatum verblijf: 23/07/2017 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en nette camping, goede en nette stacaravans, goede ligging, mooie omgeving, leuk personeel, ruim opgezet met genoeg speelruimte en top zwembad voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
Een betere campingwinkel met meer producten tegen redelijke prijs. kwaliteit eten op camping. de auto's vind ik persoonlijk te hard rijden op de camping waar kinderen spelen en fietsen. verlichting bij de tafeltennistafels en voetbalveld in de avond.

Camping Clown Océan
932795 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ruime camping met een prachtig zwembad. mooie en schone stacaravan. leuke omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
De kinderanimatie was leuk maar alleen maar in het frans waardoor onze kinderen (8 + 5 jaar oud) hier geen gebruik van maakte. alles was erg ingesteld op de fransen gasten.

Camping Clown Océan
931387 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg veel te doen voor kinderen, mooi zwembad leuke speeltuinen.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij vonden de accomodatie erg klein.

Camping Clown Océan
913065 Startdatum verblijf: 15/07/2017 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk en hulpvaardig personeel. je krijgt het gevoel dat je om alles kunt vragen en dat het zonder problemen geregeld wordt. een grote variatie aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden.
Wat we kunnen verbeteren...
Deze camping heeft geen nederlandse animatie, er zijn ook weinig nederlanders op de camping. op zich niet zo erg, maar voor kleine kinderen wel jammer.

Camping Clown Océan
874968 Startdatum verblijf: 01/07/2017 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voldoende animatie. heel vriendelijk personeel. leuk zwembad. het was een fijne vakantie. san sebastián is zeker een aanrader om een daguitstap te maken.
Wat we kunnen verbeteren...
Restaurant. we hebben er 1 keer een hamburger gegeten, maar deze was nog rauw van binnen. meer assortiment in het winkeltje voorzien.



Aquitaine
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Clown Océan
Avis du camping Clown Océan
Avis du camping Clown Océan
Avis du camping Clown Océan
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Clown Océan
Adres: 40 Avenue de Sparben Route de Soustons , 40230 TOSSE, France
Regio : Aquitaine

Telefoon: + 0033 (05.58.43.03.03)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.702695, -1.331372

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Clown Océan