Beoordelingen Camping Côte Vermeille etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Aude - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Côte Vermeille
Reserver au camping Côte Vermeille

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Côte Vermeille
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 201 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Côte Vermeille
Camping Côte Vermeille
1556783 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijkheid veel animatie en tof zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Airco aanwezig op ieder stacaravan

Camping Côte Vermeille
1556911 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 2.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Engelse aanduidingen, alles is echt alleen in het frans wat wij ontzettend vervelend vonden. ook het personeel mag weleens engels gaan leren, wij werden gewoon echt genegeerd door het personeel 2 weken lang. dit vonden wij erg onbeschoft en voelden ons niet heel welkom.

Camping Côte Vermeille
1535712 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het strand is lekker breed. het water loopt niet steil af.
Wat we kunnen verbeteren...
Het personeel spreekt slecht engels. ook hebben wij moeten wachten van 13.50 tot 16.45 uur voor we in ons huisje mochten. de animatie is alleen in het frans. onze nederlandse kinderen konden er niet terecht.

Camping Côte Vermeille
1501678 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Côte Vermeille
1501865 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Als je houdt van grote zwembaden, strand en als nederlander geen landgenoten om je heen nodig hebt is dit een perfecte camping. de camping is 90% frans. wij hebben genoten van het grote strand op 10 minuten loopafstand. airco in de caravan was top. hulpvaardigheid receptie en technische dienst top!
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie is puur frans (logisch ook met zoveel fransen),het avondprogramma was elke avond zeer uitgebreid maar niet te volgen voor ons en de kinderen. muziek bij zwembad keihard.

Camping Côte Vermeille
1502430 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een fijne, gezellige en overzichtelijke camping. strand op loopafstand of met auto die je op strand kan parkeren. een super leuk zwembad waar altijd wel een stoel of bed beschikbaar is. leuk animatie team en elke avond goed vertier. prima winkeltje erbij voor in de ochtend je stokbrood te halen.
Wat we kunnen verbeteren...
Zorg dat er wat meer in het engels/nederlands wordt gecommuniceerd. is nu heel frans gericht en dat is soms best wel irritant. zorg voor gratis wifi over de gehele camping. de bodem van het zwembad zou iets aangedaan mogen worden, erg veel open tenen gezien.

Camping Côte Vermeille
1477223 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Perfecte ligging aan het strand. huisjes zijn prima, airco is top...en zeker nodig.
Wat we kunnen verbeteren...
De engelse taal....of wij zouden wat beter frans moeten gaan leren 😉. dit is een tekortkoming van ons, verder een prima camping

Camping Côte Vermeille
1489046 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Côte Vermeille
1477970 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustig gelegen, dicht bij zee
Wat we kunnen verbeteren...
De stacaravan was vies. dit zijn wij niet gewend van capfun.

Camping Côte Vermeille
1479355 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, fijn zwembad, direct aan het strand. eerste stuk in de zee is lang ondiep veilig voor kleine kinderen, vervelend voor als je echt wilt zwemmen in de zee. je ziet ook veel visjes in de zee. mocht je slecht ter been zijn, kan je ook een heel stuk het strand oprijden met de auto.
Wat we kunnen verbeteren...
Zou prettig zijn als er iets meer rekening gehouden wordt met niet-franse gasten. animatieprogramma en menu ook in het engels vertalen bv.

Camping Côte Vermeille
1477138 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad met glijbanen voor de kinderen en op loopafstand van het strand, waar je trouwens ook met de auto naar toe mag. vriendelijk personeel en goede accommodaties. al met al een heerlijke vakantie.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer animatie in het nederlands zou wel leuk zijn.

Camping Côte Vermeille
1479276 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Côte Vermeille
1432569 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke, kleinschalige camping met een prima zwembad. personeel doet er alles aan om het je naar de zin te maken.

Camping Côte Vermeille
1414181 Startdatum verblijf: 06/07/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ja superlocatie direct aan zee en mooie natuur om je heen toppie gewoon1111
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat het personeel weinig engels of nederlands spreekt voor de rest een topcamping echt een aanrader en direct aan zee en mooie omgeving er om heen super genoten met het gezin

Camping Côte Vermeille
1414450 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dicht bij strand, leuke glijbanen, rustig gelegen, dicht bij stadje en winkels. voldoende stoelen aan zwembad. verschillende uitstappen mogelijk in de omgeving. goede service van personeel. goede kwaliteit eten in restaurant, tov vele andere campingresto's. veilig gevoel: security 's nachts.
Wat we kunnen verbeteren...
Spijtig dat er geen tenten en mobilhomes meer mogen staan.



Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Côte Vermeille
Avis du camping Côte Vermeille
Avis du camping Côte Vermeille
Avis du camping Côte Vermeille
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Côte Vermeille
Adres: 2400 Chemin des Vignes, 11210 PORT LA NOUVELLE, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04.68.48.05.80)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 42.999437,3.048611

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Côte Vermeille