Beoordelingen Camping Curtys etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Vendée - Pays de la Loire
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Curtys
Reserver au camping Curtys

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Curtys
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 167 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Curtys
Camping Curtys
1556912 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel leuk zwembad, kinderen zijn er dagen zoet. speeltuin is ook heel erg leuk. vriendelijk personeel
Wat we kunnen verbeteren...
Kinderdisco zou wat groter mogen worden opgezet, met misschien wat engelse of nederlandse liedjes. wat meer prullenbakken op het park

Camping Curtys
1535457 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi locatie, leuke camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Er is onvoldoende keukenbenodigdheden.

Camping Curtys
1552669 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinere camping, gezellig,...
Wat we kunnen verbeteren...
Properheid accomodatie,...(wastafel)

Camping Curtys
1557106 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldig zwembad en leuke speeltuinen. in de buurt van de camping genoeg te doen en mooie stranden.
Wat we kunnen verbeteren...
De vloer zwembad is erg ruw ( vooral het rode gedeelte) dit was minder prettig.

Camping Curtys
1523227 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is op zich een leuke camping alleen is een auto wel nodig als je niet alleen op de camping wilt verblijven in de buurt is sables d'olonne en dat is een mooi dorpje met boulevard langs strand en heel veel winkeltjes, in het dorp zelf waar de camping staat is niet veel te beleven helaas.
Wat we kunnen verbeteren...
We hebben er niet veel last van gehad want we hebben een beetje onze eigen dingen gedaan maar is jammer dat echt alles in het frans is zoals animatie en ook s'avonds en er niet veel engels gesproken word, voor de rest een heerlijke vakantie gehad, kinderen hebben genoten.

Camping Curtys
1535409 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel leuke dingen te doen in de omgeving. mooi zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Onze mobile home was niet schoon. de dekens ook erg vies

Camping Curtys
1535784 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne vakantie gehad, fijne chalet met groen eromheen . mooi zwembad en lekker op de fiets naar het strand.
Wat we kunnen verbeteren...
De wegen op de camping zijn slecht.

Camping Curtys
1535260 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Stacaravan is ruim, veel opbergruimte in slaapkamers en keuken, groot overdekt terras!
Wat we kunnen verbeteren...
Na aankomst heb ik eerst spinnenrag weggehaald...goed tuinmeubilair zou fijn zijn! picknicktafel is leuk om aan te eten, maar wordt je wel zat na een paar weken.

Camping Curtys
1522821 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed accommodaties. ligging in de buurt van mooie stranden en zee met goede golven. en de superu lekker dichtbij. 😁
Wat we kunnen verbeteren...
Meer internationale animatie zou fijn zijn. de camping is wel erg vol gebouwd. de nieuwere stukken bij de receptie en achterin zien er leuk uit. de voetbalkooi mag wel groter. zou leuk zijn om de weilanden achter de camping te kopen en de te gebruiken.

Camping Curtys
1523219 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Curtys
1501472 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Curtys
1523648 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Curtys
1523725 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super zwembad. mooie stacaravan 6p raoul. vriendelijke personeel. verzorgde camping. mooie omgeving. ligging t.o.v. dorpje en supermarkt top. heerlijk strand op goede afstand.
Wat we kunnen verbeteren...
Restaurant gezelliger maken, en personeel daar beter begeleiden. wifi snelheid en gebruik is matig.

Camping Curtys
1501498 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel leuk zwembad voor de kids + propere stacaravan
Wat we kunnen verbeteren...
Zaal waar de animatie doorgaat is niet gezellig, je kan er ook niks drinken / bbq was supervuil op ons terras maar werd na klacht wel schoongemaakt

Camping Curtys
1523090 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden. diversiteit aan caravans. er wordt redelijk (tot goed) engels gesproken. personeel van camping zegt de gasten de hele dag vriendelijk gedag.
Wat we kunnen verbeteren...
De algemene bbq-locaties geven veel rookoverlast.



Pays de la Loire
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Curtys
Avis du camping Curtys
Avis du camping Curtys
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Le Curty's
Adres: Rue de la Perpoise, 85520 Jard sur Mer, France
Regio : Pays de la Loire

Telefoon: + 0033 (02.51.33.06.55)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 46.42074, -1.577537

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Curtys