Recensies Camping Filament etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Gard - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Filament
Reserver au camping Filament
x

U hebt nog geen leuke bestemming kunnen uitkiezen ?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings, om elk jaar een verbeterde service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle meningen van onze gasten.

Deze meningen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Emilie
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
-> Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Filament
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
7.8/10
Berekend op basis van 48 recensies in 2013, 2014,2015,2016 en 2017
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel recensies geschreven door onze eigen gasten
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Filament
Camping Filament
981150 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een prettige familiecamping met voor ieder wat wils.

Camping Filament
979895 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Filament
981461 Startdatum verblijf: 11/08/2017 Score op 10: 8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een kleine overzichtelijke camping. dat is prettig want daardoor konden de kinderen zelf hun gang gaan. de waterglijbanen waren super leuk. en bij het riviertje hebben onze kids zich super vermaakt.
Wat we kunnen verbeteren...
Eigenlijk hadden we weinig aan te merken. het zou fijn zijn als de animatie internationaal zou zijn, want we hebben hier nu niets van meegekregen. ook de mini club zou ik mijn kids niet heen brengen omdat deze boven aan de drukke weg gelegen is. maar verder hebben we ons prima vermaakt. rioollucht

Camping Filament
960818 Startdatum verblijf: 08/08/2017 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Beter voorbereiden op flexibele plaatsen

Camping Filament
963465 Startdatum verblijf: 06/08/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie kleinschalige camping in een mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat de glijbanen niet bij het zwembad liggen. er is geen nederlandse animatie waardoor onze kinderen niet meedoen. bediening in restaurant kwam erg amateuristisch over, wel vriendelijk. voetbalveldje aanleggen. plek bij riviertje wat uitbreiden.

Camping Filament
960667 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aardige mensen en vriendelijk en een mooie omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Wat wij helaas jammer vonden is dat er heel slecht engels gesproken word . je kan bijna niet communiceren vooral in het restaurant daar praat niemand engels. en er was veel niet bestelbaar in het restaurant want alles was op.

Camping Filament
961403 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 5.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Ver onder de maat, capfun onwaardige camping. glijbaan moet bij of in het zwembad en winkeltjtje is gewoon vies... verder weinig animatie

Camping Filament
961528 Startdatum verblijf: 30/07/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie omgeving waar voldoende te doen is. de caravan was keurig schoon, netjes en goede bedden. vriendelijke mensen aan de receptie en in de winkel, uiterst behulpzaam. camping is gewoon netjes, faciliteiten zijn prima.
Wat we kunnen verbeteren...
Voor de kinderen van tegenwoordig is wifi belangrijk. het bereik was niet optimaal. voor ouders wellicht een zegen. dan worden er weer spelletjes gedaan.

Camping Filament
961738 Startdatum verblijf: 30/07/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Filament
931995 Startdatum verblijf: 30/07/2017 Score op 10: 1.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping aan niemand aanraden omdat wij vinden dat het een waardelozen bedoeling is, wij als nederlands kunnen ons niet in het engels verstaan baar maken je word niet sireus genomen, en die riolering ruik je heel erg bij het huisje waar wij zaten h05.
Wat we kunnen verbeteren...
D'r staat niet te streng maar dat gaan wij wel zijn dit omdat wij alleen maar negativiteit hebben meegemaakt daar. de riolering moet verbeterd worden internet staat er vol mee, verder wat nederlandse animatie ze laten onze dochter gewoon staan, waardelozen camping zonde van het geld

Camping Filament
932998 Startdatum verblijf: 30/07/2017 Score op 10: 5.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet, aanbieding van accommodatie komt namelijk totaal niet overeen met de werkelijkheid.
Wat we kunnen verbeteren...
Zorgen dat aanbieding van accommodatie overeenkomt met werkelijkheid, geen zonneweide maar maar een bouwplaats en de groene zone bij de rivier dat totaal overwoekerd is met distels en brandnetels en andere flora waardoor je niet bij de rivier kan komen om te zonnen.

Camping Filament
960927 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Iets betere wegen, de paden wat opfrissen

Camping Filament
931311 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zal deze camping alleen wanneer de camping geheel is opgeknapt dus geen oude chalets meer.
Wat we kunnen verbeteren...
Oude chalets niet meer verhuren , deze zijn oud en aan vervanging toe . camping is niet 4 sterren waardig .veel ongedierte in huisje aanwezig . er is weinig tot geen engels talig personeel aanwezig

Camping Filament
961649 Startdatum verblijf: 28/07/2017 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Filament
914628 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke rustige camping, maar genoeg te doen voor kinderen. glijbanen staan los van het zwembad,maar achterin de camping.je merkt dat ze nog steeds bezig met de camping te verbeteren, doen erg hun best. doen hun best engels te spreken en de pizza's waren verrukkelijk!
Wat we kunnen verbeteren...
Een zwembad bouwen naast de glijbanen, dan heb je volgens mij alles goed voor elkaar, mobilehomes waren super, ondanks dat ze meer dan 10 jaar oud waren. wij waren alleen de eerste van het seizoen, mobilehome was niet heel schoon en alles was nog afgesloten, wel super snel geholpen door het personee


camping sagittaire
Sagittaire
Drôme Provençale (26)
camping jantou
Jantou
Vaucluse (84)

Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Filament
Avis du camping Filament
Avis du camping Filament
Avis du camping Filament
Al onze bestemmingen
bekijken:
-> Klik hier
Filament
Adres: Route de Lasalle, 30140 Thoiras, France
Regio: Languedoc Roussillon

Telefoon: 04.66.85.20.52
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.042373,3.882864

Copyright Capfun 2017 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Filament