Beoordelingen Camping Maël etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Pyrénées Orientales - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Maël
Reserver au camping Maël

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Maël
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.0/10
Berekend op basis van 91 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Maël
Camping Maël
1535669 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Manier van communicatie aan de bar is onlogisch. je moet bij nr 1 bestellen,nr 2 rekent af,nr 3 maakt het klaar... duurt daarom een eeuwigheid.

Camping Maël
1535767 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne, kleinschalige camping met mooie accommodaties.
Wat we kunnen verbeteren...
Graag personeel dat goed engels spreekt vooral tijdens de animatie. liefst een nederlands sprekende animator.

Camping Maël
1523361 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Meertalige animati ook nederlands engels

Camping Maël
1522983 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Maël
1500674 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een zeer leuke camping voor jong en oud. en een hele schone camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Het straatwerk bij de ingang.

Camping Maël
1502295 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke gezellige camping voor jong en oud mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie in het nederlands zeker met kinderen die dan graag mee willen doen met activiteiten

Camping Maël
1477276 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De stacaravan en de camping waren schoon en netjes verzorgt. als u vloeiend frans spreekt dan is het een prima camping om te verblijven.
Wat we kunnen verbeteren...
De talenkennis van de medewerkers is zeer beperkt.dit dient echt te verbeteren. hierdoor voel je je als niet frans sprekende minder welkom op deze camping. zelfs in engels is het moeilijk om je verstaanbaar te maken. de animatie was alleen in het frans waardoor onze kinderen niet konden deelnemen.

Camping Maël
1478822 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Iedereen engelse les geven die er werkt!!!!!

Camping Maël
1456363 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet,camping is heel erg frans georiënteerd,niet alle personeel spreekt engels,voor de kinderen heel lastig om aansluiting te vinden aangezien er maar een paar nederlandse campinggasten waren.treintje naar het strand was super.accommodatie was perfect,maar neem je eigen beddengoed en kussen mee
Wat we kunnen verbeteren...
Zorgen dat de spacebowlglijbaan gerepareerd word en dat de slaapkussens van betere kwaliteit zijn en ook het lakenpakket verbeteren, een normaal hoeslaken, laken en een kussensloop van betere kwaliteit

Camping Maël
1432626 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige camping, vlak bij zee, treintje naar zee is handig, mooie mobil homes, mooi zwembad

Camping Maël
1235439 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Maël
1237195 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima vertoeven. netjes verzorgd.
Wat we kunnen verbeteren...
Minder lawaaierige kinderfamilies bij elkaar pakken....wat een geschreeuw (waarschijnlijk pure pech)

Camping Maël
1176730 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige camping met een super leuk zwembad en geweldige glijbanen. de omgeving is fantastisch, vlakbij de spaanse grens en argeles sur mer is een heel gezellige plek met een mooi en groot strand. een aanrader is om door de bergen naar spanje te rijden.
Wat we kunnen verbeteren...
Veel herrie van de avondanimatie omdat het geluid richting de camping stond. als het podium gedraaid zou worden dan heb je hier veel minder last van op de camping.

Camping Maël
1194969 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel levendig, veel te doen in de omgeving, met de auto alles goed bereikbaar. je kan ook met het treintje! er is voor kinderen van alle leeftijden iets te doen. de camping ligt aan de rand van argelès en dat is fijn (argelès plage zelf is file-rijden). dicht bij de ringweg en de supermarkt.
Wat we kunnen verbeteren...
Net als de nederlanders kunnen de fransen ook stoeltjes en bedden in het zwembad bezet houden met handdoeken! ;-) het zwembadpersoneel zou daar op moeten treden.

Camping Maël
1198046 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er leuke plaat argeles sur mar. veel te doen in de omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Het beddengoed was echt slecht, deze nemen we de volgende keer zelf mee. het wegwerp beddengoed is erg dun en scheurt snel.de caravan was wel erg nieuw en mooi maar de ruimte in de slaapkamer een tikje te krap rond om het bed. verder een super vakantie gehad. komen zeker terug.



Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Maël
Avis du camping Maël
Avis du camping Maël
Avis du camping Maël
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Domaine de Maël
Adres: Taxo d'Avall Chemin de l'Hospitalet, 66700 ARGELES SUR MER, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 ( 04.68.81.17.03)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 42.571799, 2.999170

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Maël