Beoordelingen Camping Forges etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Vendée - Pays de la Loire
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Forges
Reserver au camping Forges

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Forges
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.7/10
Berekend op basis van 354 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Forges
Camping Forges
1535770 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel leuk zwembad, en veel activiteiten voor de kinderen. we hebben een hele fijne vakantie gehad. het huisje leek wel nieuw zo schoon was het. heel goed verzorgd allemaal.
Wat we kunnen verbeteren...
Dat er wel gegeten en gedronken mag worden bij het zwembad. in ieder geval drinken want in de warmte met kinderen is dat wel fijn.

Camping Forges
1557042 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Forges
1571924 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Top camping voor groot en klein!!!

Camping Forges
1557025 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hadden een chalet die erg netjes was en van alle gemakken voorzien (airco, vaatwasser en een goede wifi kunt netflix kijken). de mensen op het park zijn vriendelijk en er is genoeg animatie. in de buurt is een hoop te ondernemen zoals strand, dinopark en dierentuinen.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij konden de aanwezigheid van een nederlandstalige animatie teamlid moeilijk ontdekken. daarbij moet ik eerlijk zeggen dat wij het ook niet hebben opgezocht en zeker 90% van de vakantiegangers frans was.

Camping Forges
1523027 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met mooie caravan’s! camping was niet te groot zodat onze kinderen van 9 en 7 jaar heel goed zelf over de camping konden lopen.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer nederlandstalige medewerkers voor de animatie. onze kinderen zijn niet naar de animatie geweest omdat ze het niet konden verstaan. erg jammer, want er werden leuke activiteiten georganiseerd.

Camping Forges
1535689 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij willen deze camping aanbevelen omdat het een zeer verzorgde nette camping is. sanitair en zwembad zijn heel schoon en goed onderhouden. de chalet is simpel maar goed onderhouden. personeel is erg vriendelijk en in tegenstelling tot veel reacties is engels over het algemeen geen probleem.
Wat we kunnen verbeteren...
De winkel is niet naar behoeven, te klein assortiment en te duur, dit was bekend in de reacties voor wij gingen dus geen probleem. het binnenplein en het restaurant kan gezelliger aangekleed worden waardoor het meer uitnodigt hier wat te gebruiken.

Camping Forges
1522823 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Op 3 capfun campings geweest en alle 3 dik in orde. de kinderen hebben zich prima vermaakt en heerlijk dat het zwembad was verwarmd!
Wat we kunnen verbeteren...
Stabiele warm water stoom in de douche van het huisje. grotere camping winkel. deze was echt ieniemienie. vriendelijkere prijzen bij de bar en winkel. bij de avond animaties, de grote parasols weg halen. deze zaten echt in de weg voor de mensen die achteraan zaten.

Camping Forges
1500768 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Voor nederlandse kinderen is de campinganimatie heel slecht. er staat dutchbox maar echt alles wordt in het frans gedaan. er was 1 nederlandse animator maar deze had weinig in te brengen.

Camping Forges
1523672 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie grote camping. vanuit de camping vele tripjes mogelijk. wel veel speeltuinen waardoor er de hele dag heel veel veel geschreeuw is. heb je pech dat je er naast staat zoals wij nou dan heb je absoluut geen fijne vakantie. let op dat je dat van te voren goed aangeef wat je wil.
Wat we kunnen verbeteren...
Goed kijken waar je mensen zonder kleine kinderen plaatst. niet naast speeltuinen e.d.

Camping Forges
1500715 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er was altijd 1 nederlands sprekende receptionist en activiteitenbegeleider, kinderen vermaakten zich super in het zwembad!

Camping Forges
1523234 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is zeer netjes. er wordt veel georganiseerd. personeel is vriendelijk en eventuele problemen worden snel opgelost.
Wat we kunnen verbeteren...
Zoals ik ook vorig jaar ook heb aangegeven zou een uitgebreidere winkel niet overbodig zijn. brood niet van te voren bestellen zou fijn zijn. verder is de wifi duur en de kwaliteit van de wifi niet goed. hier zou echt iets mee gedaan moeten worden. voor ons was dat weggegooid geld.

Camping Forges
1500922 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met voor ieder wat wils. mooie zwembaden, waar heel goed toezicht wordt gehouden door soms wel 3 badmeesters. op een drukke dag is het ook echt druk en gingen wij liever naar het strand. genoeg privacy in stacaravan. grote camping maar er was genoeg ruimte voor iedereen.
Wat we kunnen verbeteren...
Een winkel in de buurt van de camping, je bent nu minimaal 15min onderweg om bij een supermarkt te komen. verder animatie etc in het engels of nederlands, dit is nu alleen in het frans. 1 glijbaan (trechter) is toch best gevaarlijk.. leuke steden op minimaal 30 min rijden.

Camping Forges
1523571 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk voor de kids. leuk zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Erg kleine winkel, beetje aan de prijs. oplaadpunt voor elektrische auto zou handig zijn. personeel praat frans en gebrekkig engels.

Camping Forges
1523917 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruime plekken nette camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Eerder publiceren nederlandstallig animatieprogramma.

Camping Forges
1535568 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping veel activiteiten
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie internationaler maken. nu nagenoeg alles in het frans. zorg dat er naast het frans ook in het engels wordt gespoken.



Vendée
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Forges
Avis du camping Forges
Avis du camping Forges
Avis du camping Forges
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Les Forges
Adres: Rue des Forges, Avrille, France
Regio : Pays de la Loire

Telefoon: + 0033 (02 51 22 38 85 )
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 46.47649,-1.494054

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Forges