Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Dune Fleurie
Reserver au camping Dune Fleurie

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Dune Fleurie
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
84 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.1/10
Berekend op basis van 408 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019

avis carabouille

De camping Dune Fleurie is een heel groot park, met visvijver en mooie beboste zones. 

De accommodaties liggen verspreid over het hele park, vandaar dat ze soms wat ver van de zwembaden liggen.

Deze camping is zeer geschikt voor families met tieners en kinderen, alsook voor personen met beperkte mobiliteit.

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Dune Fleurie
Camping Dune Fleurie
1557033 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi gebied rond om de camping en het zwembad is mooi

Camping Dune Fleurie
1535177 Startdatum verblijf: 18/08/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Prima camping, echter liggen de chalets heel ver weg van het zwembad. er rijdt wel een busje rond, dus op zich is er wel vervoer. op de camping zelf is slechts 1 speeltuin te vinden en dit is echt te weinig!! de auto's rijden erg hard! let op losliggende putdeksels!!

Camping Dune Fleurie
1535371 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping aanraden omdat het een leuke camping is met een prima zwembad. alles is even netjes. er ligt geen vuiltje op straat. ruime en nette plaatsen bij de stacaravans.
Wat we kunnen verbeteren...
Misschien is iets meer aandacht aan het wegdek een idee.

Camping Dune Fleurie
1535349 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping die er voor zorgt dat je helemaal tot rust komt. je neemt, als het weer mee zit, direct een mediterraans ritme aan. kids (9 en 11) waren heel blij met het zwembad!! maar ook met de springkussens en alle speelgelegenheden van de camping.
Wat we kunnen verbeteren...
De aankomst leek op zich goed georganiseerd: er stonden voor de slagbomen al medewerkers om het nummer van je stacaravan door te geven. vervolgens hebben we heel lang (45 minuten) bij de receptie moeten wachten op de sleutels, waar de rijen volkomen onduidelijk waren. slecht begin, maar verder prima

Camping Dune Fleurie
1556818 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De chalets zijn nieuw en zien er heel goed uit! voor de kinderen is er een hoop te doen. het zwembad is prachtig en vrij nieuw. de springkussens en speeltuinen vonden de kinderen geweldig!! je hebt een heerlijk strand in de buurt.
Wat we kunnen verbeteren...
De camping is naar mijn idee te groot geworden. dit jaar is het aantal gasten bijna verdubbeld. dat betekent dat het heel erg druk is in het zwembad. maar ook heel druk in het plaatsje en op het strand. wij zaten op f (een mooie plek vlakbij het zwembad). maar als je op d zit is alles echt te ver...

Camping Dune Fleurie
1535401 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou dit park niet aanraden zeer weinig in de omgeving te doen, op het park niet tot nauwelijks telefonisch bereikbaar. accommodatie was goed en schoon maar de wegen zeer slecht voor de accommodatie geen loop pad alleen zand / modder. strand is verder dan 2 km niet voor herhaling vatbaar helaas
Wat we kunnen verbeteren...
De loop / auto paden de bereikbaarheid telefonisch op het park. evt. extra aanbieden tv's met nl zenders meer info over de omgeving in het nl zonder wi-fi of 4g kon je niks opzoeken.

Camping Dune Fleurie
1535546 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Omdat het een mooie, ruime camping is met een leuk zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hadden begrepen dat er veel nederlandse annimatie zou zijn, dit was alleen op woensdag avond en vrijdag middag. ook zou er bij de receptie een nederlands aanspreekpunt zijn, maar het personeel kon alleen frans en maar een paar engels, dat viel ons wel tegen.

Camping Dune Fleurie
1557094 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De omgeving is erg mooi, veel te zien.
Wat we kunnen verbeteren...
Kwaliteit van de bedden (erg hard) en meerdere talen sprekend (99% frans)

Camping Dune Fleurie
1523758 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Plek voor jongeren van 14 tot 18 jaar om savonds te chillen

Camping Dune Fleurie
1523326 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Dune Fleurie
1523463 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie grote camping. veel te doen. mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Water van het grote zwembad mag iets warmer. met warm weer is het natuurlijk prima maar nu was het voor ons te koud.

Camping Dune Fleurie
1523784 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Dune Fleurie
1523793 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Dune Fleurie
1522849 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping in zeer mooi gebied. prima geschikt voor gezinnen met kinderen. wel heel frans georiënteerd, bijna niemand spreekt engels.
Wat we kunnen verbeteren...
Restaurant, stonden lang in de rij.

Camping Dune Fleurie
1523553 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 5.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé


camping val_authie
Val d'Authie
Somme

Somme
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Dune Fleurie
Avis du camping Dune Fleurie
Avis du camping Dune Fleurie
Avis du camping Dune Fleurie
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Dune Fleurie