Beoordelingen Camping Ecureuils etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Vendée - Pays de la Loire
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Ecureuils
Reserver au camping Ecureuils

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Ecureuils
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 157 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Ecureuils
Camping Ecureuils
1523347 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Verwarmd zwembad met leuke glijbanen & watergym. dagelijks een leuk marktkraampje met div. verkoopwaar en een ochtend pony’s op de camping. in 10 min lopen bij de haven met een heel goed restaurant le transat. op 1,9 km de superu voor de dagelijkse boodschappen. op 20 min chateau tremont.
Wat we kunnen verbeteren...
Een restaurant op de camping realiseren. gratis wifi aanbieden.

Camping Ecureuils
1535615 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede faciliteiten (behalve wi-fi). zwembaden zijn top, ligging is perfect (dicht bij centrum en strand)
Wat we kunnen verbeteren...
Wi-fi is verouderd (geen 5 ghz band beschikbaar, lage throughput) en is s'avonds wanneer er veel gebruikers zijn, niet werkbaar. de stacaravans staan te dicht op elkaar

Camping Ecureuils
1501174 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad en dicht bij zee.

Camping Ecureuils
1523783 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel en alles is keurig netjes
Wat we kunnen verbeteren...
De faciliteiten zijn te klein voor het aantal mensen op de camping. dat zou nog meer mensen naar het terras en de bar krijgen.

Camping Ecureuils
1500578 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Meer vuilnisbakken op de camping. toestaan van eten en drinken bij het zwembad. prijs van eten en drinken is te hoog. animatie in engels ipv alleen frans.

Camping Ecureuils
1501619 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige camping met een leuk zwembad, huisjes staan erg dicht opelkaat
Wat we kunnen verbeteren...
Engelstalige animatie, lagere prijzen in snackbar, huisjes staan erg dicht op elkaar, personeel kan meer doen om zich verstaanbaar te maken in een andere taal dan frans., onduidelijk welke parkeerplek hoort bij welk huisje

Camping Ecureuils
1479242 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping heeft een mooie ligging en ziet er verzorgd uit park is erg leuk voor kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 12 jaar mooie speeltuin en zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Geen dekens meer gebruiken als beddengoed accommodatie meer voorzien van luxe faciliteiten

Camping Ecureuils
1455122 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne schaduw op warme dagen.
Wat we kunnen verbeteren...
Noem het geen camping maar een bungalowpark. zorg voor buitenlandse gasten en niet alleen voor de franse gasten. alles is in het frans. en deze enquête krijgen we wel in het nederlands

Camping Ecureuils
1479086 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ziet er gewoon netjes uit . enige nadeel is de ruimte dicht op elkaar

Camping Ecureuils
1454898 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping fantastisch dat je zo dichtbij de oceaan bent, alleen voor de mooie stranden 15 tot 30 min rijden wij hebben een super vakantie gehad!!!
Wat we kunnen verbeteren...
Wij waren zeer tevreden!! alles goed geregeld!!

Camping Ecureuils
1433044 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping, zeer geschikt voor kleine kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Strand op 300 mtr is rotsstrand, je kunt hier niet zwemmen, 3km verder wel een keurig zandstrand met strandwachten.

Camping Ecureuils
1478632 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Ecureuils
1479281 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zal deze camping niet aanbevelen. alle aanwezige faciliteiten zijn klein, alles is aanwezig maar miniatuur. (sportveldje, speeltuintje, …)
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hadden caravan pal naast het zwembad en springkussen. deze hele dag dus veel lawaai bij de caravan. springkussen pomp staat tot 22.45 uur te loeien. vroeg in de ochtend schoonmaak activiteiten in het zwembad, wat ervoor zorgt dat je (te) vroeg wakker bent. de hele nacht zwembad pomp te horen

Camping Ecureuils
1454741 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke vakantie gehad met een luxe stacaravan op een mooie locatie met veel schaduw. in de eerste van 2 weken weinig andere nederlanders wat voor onze kinderen wel belangrijk is, om zich goed te kunnen vermaken, aangezien de animatie in het frans is.
Wat we kunnen verbeteren...
De bedden kunnen wel beter. na 2 weken verlang je hierdoor meer naar je eigen bedje...

Camping Ecureuils
1454976 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé


camping huttes
Huttes
Charente-Maritime

Pays de la Loire
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Ecureuils
Avis du camping Ecureuils
Avis du camping Ecureuils
Avis du camping Ecureuils
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Les Ecureuils
Adres: 16 route des Goffineaux, 85520 JARD SUR MER, France
Regio : Pays de la Loire

Telefoon: + 0033 (02.51.33.42.74)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 46.41126,-1.590089

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Ecureuils