Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping El Moli
Reserver au camping El Moli

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping El Moli
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.1/10
Berekend op basis van 51 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping El Moli
Camping El Moli
1556751 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zit lekker dicht bij de spaanse grens leuke dorpjes in de buurt vriendelijk personeel en spreken goed engels
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat de zwembaden niet diep zijn voor wat oudere kinderen en wat meer spelactiviteiten bij de speeltuin

Camping El Moli
1556930 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een leuke fijne camping en je kan snel alle kanten op
Wat we kunnen verbeteren...
Een leuk winkeltje zou leuk zijn op de camping en ligbedden bij het het zwembad.

Camping El Moli
1501775 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Klimaat is prima, grote kans op goed weer. het zwembad is prima vertoeven, zijn hier elke dag 3 uur geweest, na een activiteit buiten de camping of een bezoek aan het strand (binnen een kwartier zaten we op een mooi strandje). het is wel duidelijk (slechts) 3 sterren, maar daar betaal je ook naar.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie valt erg tegen. het team is niet echt geschikt hiervoor en het programma is niet boeiend. dat er geen winkeltje is, is ook een gemis. stokbrood, croissants en chocoladebroodjes op weekdagen is goed bedacht, jammer dat het van zeer slechte kwaliteit is. restaurant stelt ook niets voor helaas

Camping El Moli
1479268 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping El Moli
1501964 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige plek onder de bomen, de caravan bleef daardoor aangenaam.heerlijk zwembad met prachtige glijbanen voor de kids. we misten wel ligbedden 🤔 mooie uitvalslocatie om uitstapjes te maken. maar 's avonds wel het intieme van een camping.

Camping El Moli
1477807 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping El Moli
1478395 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met een leuk zwembad, simpele camping maar de prijs is er ook naar en dat is prima.
Wat we kunnen verbeteren...
De service bij de bar/ het restaurant is niet best. we waren met 3 volwassenen en 4 kinderen. tussen hoofdgerecht 1 en 7 zat 2 uur! we moesten er steeds om vragen en reageerden steeds verbaast dat het er niet was. de crêpe van de kinderen duurde 1.5 uur niet nodig volgens mij.

Camping El Moli
1454919 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping El Moli
1455337 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede ligging tav franse en spaanse badplaatsen en tav perpignan en figueras.

Camping El Moli
1432362 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad was leuk voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
Hoe schoon de huisjes zijn en dat het personeel echt ronduit slecht engels spreekt. als je teen frans spreker heb je daar niets te zoeken.

Camping El Moli
1433299 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuke camping, voor gezinnen met kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
De speeltuin vond ik tegen vallen, had daar meer van verwacht

Camping El Moli
1432740 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping El Moli
1432556 Startdatum verblijf: 06/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele fijne leuke camping
Wat we kunnen verbeteren...
Onderhoud caravan, we hadden een gaslek in de caravan, dit bleek een fitting te zijn die niet goed dichtgedraaid zat bij de ‘ketel’. dit hebben ze echter heel snel opgelost na melden.

Camping El Moli
1197084 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is goed verzorgd en de animatie is top. onze stacaravan was heel schoon en nieuw. de kids hebben enorm genoten van de glijbanen. kortom; we hebben met heel het gezin een top vakantie gehad.

Camping El Moli
1198432 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Stacaravan/chalet was tiptop, omgeving leuk, rustige camping en vriendelijk personeel bij de receptie. communniactie verliep van begin tot einde super!
Wat we kunnen verbeteren...
Knoerharde bedden, heb de hele week op de bank geslapen, een snijplank miste ik, meertalige/engelse animatie, zeker voor kinderen. zwembad is redelijk klein. ik heb echt een winkeltje gemist ondanks de super in de buurt. water loopt na regen langzaam weg.


camping las_bousigues
Las Bousigues
Méditerranée
camping ile_des_pecheurs
Ile des Pêcheurs
Pyrénées
camping domaine_de_mael
Maël
Pyrénées
camping carpe_diem
Carpe Diem
Vaucluse

Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping El Moli
Avis du camping El Moli
Avis du camping El Moli
Avis du camping El Moli
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
El Moli
Adres: Boulevard Archimède, 66200 Elne, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04.68.22.08.46)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 42.612326, 2.984221

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping El Moli