Beoordelingen Camping El Escorial etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Communauté de Madrid - Communauté de Madrid
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping El Escorial
Reserver au camping El Escorial

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping El Escorial
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
96 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 23 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping El Escorial
Camping El Escorial
1477919 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping El Escorial
1478081 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping El Escorial
1479340 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super camping erg schoon en ruim opgezet. heerlijke zwembaden en prima locatie voor diverse prachtige uitstapjes binnen 1 uur rijden.
Wat we kunnen verbeteren...
Naast de huidige snackbar bijvoorbeeld een leuk schoon terras waar je in de avond wat kan drinken onder het genot van een leuk muziekje of iets dergelijks zou het totaal helemaal compleet maken! en een klein detail maak de aankondigingen voor diverse activiteiten ook engelstalig!

Camping El Escorial
1455260 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is gewoon een mooi park met heerlijke zwembaden die ook nog eens super goed schoon zijn en worden gehouden. wij hebben hier een top vakantie gehad.
Wat we kunnen verbeteren...
Ik kan eigenlijk niets bedenken. alles was keurig voor elkaar.

Camping El Escorial
1433227 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Huis is simpel, maar voldoet meer dan voldoende. drie zwembaden met voldoende toezicht. glijbanen zijn apart en leuk. meer dan voldoende speelgelegenheid. er is een voetbalveld, tennisbaan, springkussens, speeltuin, skatebaan. volop animatie, maar helaas spreekt het animatie team geen engels.
Wat we kunnen verbeteren...
Enige punt wat een beetje jammer is, is dat het personeel geen engels spreekt, dus onvoldoende aansluiting om buitenlandse gasten goed te entertainen als je van de georganiseerde activiteiten houdt.

Camping El Escorial
1433042 Startdatum verblijf: 06/07/2019 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ideale camping dichtbij madrid en de omliggende "water"pretparken. schone zwembaden en leuke waterglijbanen. het is hoofdzakelijk een camping met vaste eigen ligplaatsen of stacaravans dus vooral in de weekenden enorm druk en is een ligplaats beperkt. wij lagen bij de glijbanen daar was het rustige
Wat we kunnen verbeteren...
Het was zeer jammer dat je alleen mag zwemmen in de baden en verder niets behalve duiken. bv. balletje gooien, kids verder weggooien om meer te plonsen, luchtbed etc. 2e in de glijbanen.mocht niet terwijl we bij onze andere capfun campings dit wel kon. terwijl roken, luide muziek wel werd toegelaten

Camping El Escorial
1197951 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping verdient de kans om een volwaardig capfun naam te mogen dragen. alle faciliteiten waren uitstekend. je merkt aan het personeel dat ze in de overgang zitten van een 'vaste bewonerscamping' naar een internationale camping. niet ieder personeelslid is daarop ingespeeld.
Wat we kunnen verbeteren...
Alle activiteiten in 3 talen te publiceren (es-fr-eng). en personeel (met glimlach) langzaam spaans praten met handen en voeten. dan komt het goed.

Camping El Escorial
959032 Startdatum verblijf: 06/08/2017 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Toplocatie voor mtb-ers, wandelaars en 4x4 rijders en voor de kinderen is er altijd iets te doen (jammer genoeg niet in het engels of nederlands maar daar zou verandering in komen 🌞2018 voor wie niet tegen de warmte kan is de locatie top overdag, lekker warm tegen de avond fris ondanks de bergen.
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel minimum 2talig laten uitvoeren engels/spaans --- nederlands/spaans.

Camping El Escorial
931017 Startdatum verblijf: 24/07/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruime plaatsen, veel schaduw, prima zwembaden, koel in de nacht, prima vertrekpunt naar madrid.
Wat we kunnen verbeteren...
Bereikbaarheid van de wifi is een minpunt, nu alleen bij het terras.

Camping El Escorial
913127 Startdatum verblijf: 09/07/2017 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé



BARCELONA
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping El Escorial
Avis du camping El Escorial
Avis du camping El Escorial
Avis du camping El Escorial
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
El Escorial
Adres: Carretera M-600, km 3,500 (M-600 va de Guadarrama a El Escorial), 28280 El Escorial, Madrid, Espagne
Regio : Communauté de Madrid

Telefoon: + 0033 (0034 918 902 412)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 40.623309, -4.099209

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping El Escorial