Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Falaises
Reserver au camping Falaises

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Falaises
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
92 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 340 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Falaises
Camping Falaises
1556756 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke camping met mooie schone stacaravans. super leuke zwembaden met voor elk leeftijd wat te doen! glijbanen bij het zwembad zijn super leuk voor de kinderen! bijna elke dag leuke animatie.
Wat we kunnen verbeteren...
Iets meer animatie in engels/nederlands.

Camping Falaises
1557061 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De medewerkers zijn uitermate vriendelijk. doen echt hun best om engels te praten. omgeving is super mooi en genoeg te doen. ik zou zeker terug komen hier! mobile home was super schoon! top! ❤
Wat we kunnen verbeteren...
Misschien alleen voor de niet franse gasten iets van een programma/beschrijving wat er te doen is in de omgeving. hoe je bijv iets kan bereiken. ik wist niet welk netnummer ik voor de telefoonnummer moest doen om een manege te bellen. evt vanuit capfun iets per mail gestuurd krijgen.

Camping Falaises
1556821 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Klein en fijne camping, gemoedelijke sfeer. divers aanbod aan activiteiten voor jong en oud. alhoewel er activiteiten zijn voor tieners, vind ik de camping meer geschikt voor jongere kinderen. mooie omgeving nabij het strand. aan het einde van het hoogseizoen werden we getrakteerd op
Wat we kunnen verbeteren...
wat zou het fijn zijn als er een nederlands sprekende animator aanwezig zou zijn. doordat mijn kinderen van 6 en 5 jaar de instructies van de activiteit niet verstonden, haakte zij af, dat vond ik heel jammer.

Camping Falaises
1535452 Startdatum verblijf: 18/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige locatie, voor kinderen genoeg te zien en te beleven.

Camping Falaises
1535472 Startdatum verblijf: 18/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping en schone stacaravan! veel te doen voor jonge kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Weinig op te merken! dus ga zo door!

Camping Falaises
1535482 Startdatum verblijf: 18/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Vriendelijkheid personeel liet te wensen over, uitgebreidere menu kaart in het restaurant

Camping Falaises
1556895 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 6.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dat de mensen engels kunnen praten en verstaan. animatie was niet leuk voor de kinderen ze konden het niet volgen alles in het frans.
Wat we kunnen verbeteren...
Stokbrood was niet altijd vers in de ochtend, dat was wel jammer en je moest heel lang wachten

Camping Falaises
1535357 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Falaises
1535690 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede ligging, schone camping, animatie was prima

Camping Falaises
1535663 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen is dit een fantastische camping, wel moet de animatie dan voldoende engels en nederlands spreken, dan krijg je meer kinderen mee
Wat we kunnen verbeteren...
Taalkennis van de medewerkers

Camping Falaises
1535179 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Falaises
1523818 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 1.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik raad deze camping aan voor mensen met kleine kinderen als je tegen kleine ruimtes kan. ik heb persoonlijk meer ruimte en natuur nodig, wij zijn dan ook na 3 dagen weggegaan! we hadden een week gereserveerd maar dat hield ik niet vol. daarnaast stonk het heel erg naar riool in ons verblijf.

Camping Falaises
1500823 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke, mooie, nette en gezellige camping.

Camping Falaises
1501767 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs kwaliteit is prima. goede sfeer.

Camping Falaises
1501901 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé


camping golf
Golf
Basse
camping vikings
Vikings
Basse
camping donjon_de_lars
Donjon de Lars
Calvados
camping bagatelle
Bagatelle
Basse-Normandie

Basse-Normandie
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Falaises
Avis du camping Falaises
Avis du camping Falaises
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Falaises