Beoordelingen Camping Féerix etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Hérault - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Féerix
Reserver au camping Féerix

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Féerix
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
92 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 24 recensies in 2018 en 2020

avis carabouille

Camping Féerix is een geschikte vakantiebestemming als u houdt van een levendige omgeving. Ga er 's avonds lekker op uit en struin over de kermis of boulevard in Marseillan Plage. Deze liggen op loopafstand van de camping.

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Féerix
Camping Féerix
1535325 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping mooi vlak bij strand. wel geluidsoverlast bij chalets rond zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Op de web site aangeven dat er geen dutch box is. personeel kent nagenoeg alleen frans, en wij waren enigste nederlanders op camping waardoor het voor kleuters moeilijk is zichzelf te vermaken

Camping Féerix
1478110 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Vermelden bij deze camping dat er geen campingwinkel is.

Camping Féerix
1456167 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel te doen en mooie huisjes
Wat we kunnen verbeteren...
Er werd niets gedaan voor nederlandse gasten. we voelden ons wel een beetje genegeerd op de camping.

Camping Féerix
1478511 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Bij het strand op wandelafstand van winkels en restaurantjes

Camping Féerix
1432482 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping leuk zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Snelheid van restaurant. personeel mag iets meer moeite doen voor mensen die niet vloeiend frans spreken.

Camping Féerix
1432532 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede locatie vlakbij het strand en winkels.
Wat we kunnen verbeteren...
De caravans staan zeer dicht op mekaar. er is weinig ruimte op de camping.

Camping Féerix
1414280 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Féerix
1430857 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dicht bij de zee dicht bij marseillan plage je heb geen auto nodig om boodschappen of een terrasje te doen
Wat we kunnen verbeteren...
Parkeer plaatsen aan de accommodatie meer controle op de netheid van de accommodatie de ruimte rond de accommodatie op bepaalde plaatsen zou wat ruimer mogen wij zaten in nummer 140 dat waren de min puntjes van ons verblijf toch gaan we volgendjaar terug

Camping Féerix
1414337 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet
Wat we kunnen verbeteren...
Geen mogelijkheid wegens plaatsgebrek.



Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Féerix
Avis du camping Féerix
Avis du camping Féerix
Avis du camping Féerix
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Féerix
Adres: 325 Avenue de Sète, 34340 MARSEILLAN PLAGE, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04 67 21 90 58)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.320137,3.550209

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Féerix