Beoordelingen Camping Fleur de Camargue etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Gard - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Fleur de Camargue
Reserver au camping Fleur de Camargue

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Fleur de Camargue
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 56 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Fleur de Camargue
Camping Fleur de Camargue
1523619 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De leukste camping met het beste materiaal en het vriendelijkste personeel dat ik in jaren ben tegengekomen.
Wat we kunnen verbeteren...
Ik kan niets verzinnen om te verbeteren

Camping Fleur de Camargue
1523111 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Animatie mag ook in het engels. de kinderen hadden geen aansluiting.
Wat we kunnen verbeteren...
Avondprogramma mag met minder geluidssterkte. sommige avonden was dit letterlijk oorverdovend. de band die een middag (bij het zwembad) en avond (bij het podium) speelde was regelrecht een aanslag op je gehoor. de programma’s duurden tot 23:30. hierdoor was je een eventuele rustige avond kwijt.

Camping Fleur de Camargue
1477254 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer nette camping met vriendelijk personeel animatie tot max oo.oo uur, daarna ook echt nachtrust.
Wat we kunnen verbeteren...
Wel erg veel accomodaties op toch wel klein terrein, daardoor soms parkeerproblemen. animatie erg op fransen gericht, is natuurlijk een franse camping, maar je hebt ook internationale gasten... verder prima plek om vakantie te houden.

Camping Fleur de Camargue
1478246 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Fleur de Camargue
1455646 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige, goed verzorgde camping. wij houden ervan om op vakantie niet tussen de nederlanders te zitten. dat is hier helemaal gelukt. je merkt dat de camping iets kleiner is omdat alle medewerkers betrokken zijn en de gasten op alle manieren proberen het naar de zin te maken.
Wat we kunnen verbeteren...
Ventilatie in de was-/doucheruimte kan beter in verband met de hoge vochtigheidsgraad. dit was bij de wasvoorziening bij de tent.

Camping Fleur de Camargue
1432974 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, leuk zwembad, goede prijs/kwaliteitverhouding, leuke animatie (helaas alleen franstalig).
Wat we kunnen verbeteren...
Als capfun zich richt op de nederlandse markt, dan zou het fijn zijn als er (zeker voor de kinderen) ook nederlandstalige animatie is of op zijn minst één iemand die nederlands spreekt bij het animatieteam. verder is het aangeboden beddengoed vreselijk; lekker zelf meenemen!

Camping Fleur de Camargue
1399666 Startdatum verblijf: 30/06/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel vriendelijk personeel, topanimatie, heel mooi en proper zwembad met leuke glijbanen
Wat we kunnen verbeteren...
Te weinig ruimte rond de nieuwe mobilhomes,ze staan veel te dicht bij elkaar en er is weinig plaats om de auto te parkeren..

Camping Fleur de Camargue
1411550 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Fleur de Camargue
1214288 Startdatum verblijf: 11/08/2018 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalig netjes en goede voorzieningen
Wat we kunnen verbeteren...
Sportveldje voor voetbal is te klein. er komen veel kinderen samen in de avond en die kunnen niet allemaal terecht dan

Camping Fleur de Camargue
1196912 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het water in het zwembad was perfect. leuke glijbanen. de accommodatie was in goede staat. overzichtelijke camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Zoals al meer gezegd zeer veel fransen op de camping. dit merk je dan ook aan de animatie. voor de rest was het een goed verzorgde camping.

Camping Fleur de Camargue
1176990 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad met diverse glijbanen. veel animatie en activiteiten (heel frans georiënteerd). niet ver van diverse uitstapjes.
Wat we kunnen verbeteren...
Ligbedden bij het zwembad zou nog een extra zijn. in onze mobilhome was het ontzettend warm en geen verkoeling in de nacht. een airco of op z'n minst 1 a 2 ventilatoren zou het verblijf veraangenamen. vele wakkere nachten gehad.

Camping Fleur de Camargue
1157315 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 1.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Moeizaam communiceren met het personeel. veelal onvriendelijk personeel in het restaurant. gebrekkige informatie over de voorzieningen. overige winkels liggen behoorlijk ver weg. strand is geen 9km maar 19 km verder. schijnbaar moest je vers brood reserveren, is niet uitgelegd.

Camping Fleur de Camargue
1157284 Startdatum verblijf: 15/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige rustige camping met 5 dagen avondanimatie. mooi en netjes zwembad met gave glijbanen en supervriendelijk en soms engels sprekend personeel. het animatieteam is super en doet er z'n best om ook de nederlandse gasten het naar hun zin te maken. wij hebben een topvakantie gehad!
Wat we kunnen verbeteren...
Wees er op bedacht dat je brood moet bestellen voor de volgende dag bij het winkeltje. als je 's avonds laat aankomt en de volgende dag kom je brood halen, krijg je het wel mee, maar daarna wel bestellen.

Camping Fleur de Camargue
1157332 Startdatum verblijf: 15/07/2018 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, mooi gelegen in de camaque. de mobilhome waar wij inn verbleven was van buiten niet zo goed, maar van binnen was deze perfect en nog iet zo lang geleden gerenoveerd. de camping heeft een rustige uitstraling met prima zwembaden en glijbanen. wij hebben in ieder geval genoten!!!
Wat we kunnen verbeteren...
De verlichting op de camping werkte i onze straat niet, dit was een minpunt. de mobilehome zou aan de buitenzijde ook gerenoveerd mogen worden, dit geeft een positiever beeld van de camping.

Camping Fleur de Camargue
1139340 Startdatum verblijf: 07/07/2018 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Helaas zou ik de camping niet aanraden... er zijn weinig personeelsleden die ook een 2e taal spreken. dat is niet praktisch op een vakantiebestemming. ook de hygiëne van de woningen laat te wensen over.
Wat we kunnen verbeteren...
Hygiëne!(er was geen schoonmaakploeg bij wisseling vakantiewoning,geen check geweest). animatie club met meertalige mogelijkheden voor kinderen buiten frankrijk (nederland/belgië). 2taligheid van camping personeel (zwembad, receptie, winkel, restaurant, animatieclub) nachtwaker: stilte ontbreekt



Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Fleur de Camargue
Avis du camping Fleur de Camargue
Avis du camping Fleur de Camargue
Avis du camping Fleur de Camargue
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Fleur de Camargue
Adres: Ancienne route d Aigues Mortes Departementale 46 , Saint-Laurent-d Aigouze, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04 66 88 15 42)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.611129,4.209694

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Fleur de Camargue