Beoordelingen Camping Flots bleus / France Floride etoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Hérault - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Flots bleus / France Floride
Reserver au camping Flots bleus / France Floride

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Flots bleus / France Floride
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
86 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 44 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019

avis carabouille

Les Flots Bleus en France Floride werken al heel lang hand in hand maar vanaf nu zijn ze één en dezelfde!

2 delen, 2 waterparken, 2 atmosferen. Voor rust en ontspanning kunt u terecht op France Floride. Het entertainment, de bar, het restaurant en het winkeltje vindt u op het gedeelte Les Flots Bleus.

Je kunt vrijelijk genieten van de voordelen van beide gedeeltes.

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Flots bleus / France Floride
Camping Flots bleus / France Floride
1501201 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
- dichtbij het strand, huisjes met airco, leuke zwembaden
Wat we kunnen verbeteren...
- alles is frans-talig, niet leuk voor nederlandse kinderen, begrijpen dat niet. - toestaan van alle zwemshorts, uit welke tijd komen de fransen? - zwembaden beter reinigen - bredere openingstijden receptie en winkel

Camping Flots bleus / France Floride
1522705 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Flots bleus / France Floride
1500794 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé

Camping Flots bleus / France Floride
1501990 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Flots bleus / France Floride
1455579 Startdatum verblijf: 22/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij zaten net de camper op het stand aan zee. het mooiste plkeje van ee camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Het toiletgebouw aan zee opknappen.

Camping Flots bleus / France Floride
1477184 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging is fantastisch. we zaten direct aan het strand. huisje 143 was top !
Wat we kunnen verbeteren...
Nederlandse animatie

Camping Flots bleus / France Floride
1478590 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi gelegen,goed onderhouden,veel animatie
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel meer engels praten,konden niet deelnemen aan animatie door franse taal,te harde muziek tot 24.00 vinden wij te hard elke avond en te laat wij zouden toch volgende keer meer kiezen voor animatie ook voor nederlandse kinderen

Camping Flots bleus / France Floride
1455212 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging aan zee, strand goed en snel bereikbaar. onze mobile home had een zeer goede plek, met zeezicht.,
Wat we kunnen verbeteren...
Verharde paden (veel stofvorming), meer ligbedden/stoelen rondom zwembad

Camping Flots bleus / France Floride
1456433 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Als je aan zee wilt staan dan is dit een prima camping. zwembad is wat te klein voor de camping ik vraag me ook af of ze de kwaliteit van het water wel goed krijgen met zoveel mensen in een klein bad.
Wat we kunnen verbeteren...
Hou de camping schoon overal kom je vuilnis tegen. de hele dag zie je de karretjes rijden. kleine moeite om even het los liggend vuil mee te nemen. dit maakt de camping net wat netter. het strand ligt vol met sigaretten filters en ander rotzooi. even met de hark erdoor heen en het is op

Camping Flots bleus / France Floride
1478531 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een prima overzichtelijke camping met een mooie ligging. voor kleine kinderen ook heel fijn, waardoor zij zich zelfstandig konden vermaken met vriendjes. wij hadden een fijn stacaravan wat goed was. wel jammer dat er, op de vele jeu de boule banen na, weinig andere sportfaciliteiten waren.
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie (zelfs de liedjes) was volledig en alleen maar in het frans, wat een beetje jammer was. daarnaast was er een heel klein sportveldje met een stenen ondergrond, wat niet zo fijn was. er waren voetbaltoernooitjes georganiseerd, maar daar was het veld eigenlijk veel te klein voor.

Camping Flots bleus / France Floride
1478578 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Schone accommodatie, rustige camping hoop activitdeiten buiten de camping. als je graag buiten de camping wat wil doen.
Wat we kunnen verbeteren...
Iets meer speeltoestellen, en wat meer glijbanen (zwembad) zou leuker geweest zijn.

Camping Flots bleus / France Floride
1499869 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Betere camping in de regio, directe toegang tot strand, dicht bij vias centrum, al kan je niet ver weg op het strand, wordt gescheiden door uitmonding rivier, dat is het enige jammere. er zijn verschillende capfun campings in de regio, maar velen liggen wat afgelegen, deze echt super
Wat we kunnen verbeteren...
Eventueel gratis wifi

Camping Flots bleus / France Floride
1456018 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Flots bleus / France Floride
1456446 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?

Wat we kunnen verbeteren...

Camping Flots bleus / France Floride
1455322 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé



Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Flots bleus / France Floride
Avis du camping Flots bleus / France Floride
Avis du camping Flots bleus / France Floride
Avis du camping Flots bleus / France Floride
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Flots bleus
France Floride

Adres: Côté Ouest - Chemin des Blanquettes, 34450 VIAS PLAGE, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 ( 04.67.21.64.80)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.2900019,3.4038833

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Flots bleus / France Floride