Beoordelingen Camping Fredland etoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Seine et Marne - Ile de France
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Fredland
Reserver au camping Fredland

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Fredland
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
87 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
7.9/10
Berekend op basis van 342 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Fredland
Camping Fredland
1535523 Startdatum verblijf: 21/08/2019 Score op 10: 5.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede ligging wat betreft doorreis of bezoek aan parijs. verwacht alleen wel oude en ranzige caravans. is zeker niet zoals de foto"s
Wat we kunnen verbeteren...
Vernieuwen accomodaties en/of actuele foto"s presenteren. toiletgebouw en kantine niet schoon

Camping Fredland
1535479 Startdatum verblijf: 18/08/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Fredland
1535711 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dichtbij parijs en met de navigo semaine (weekkaart voor trein, bus en metro) prima uitvalsbasis om uitstapjes naar parijs te maken, aardige zwembaden met drie glijbanen, goed restaurant en niet te duur, voldoende ruimte in de stacaravan (met 4 personen nemen wij altijd 6 persoons).
Wat we kunnen verbeteren...
De stacaravan zou wat schoner kunnen; dat gaat toch echt teveel met de welbekende franse slag.

Camping Fredland
1523281 Startdatum verblijf: 14/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk voor kinderen, vlak bij parijs. camping ligt vlak bij het station. ideaal voor openbaar vervoer. makkelijk bereikbaar.bedden waren heerlijk. zelfs op mijn lengte(1.93m ) goed ontbijt
Wat we kunnen verbeteren...
Zoals overal in frankrijk spreekt het gros van het personeel alleen frans en zal er ook niet echt moeite voor doen om zich verstaanbaar te maken. geld dus ook voor animatieteams

Camping Fredland
1523393 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuk voor jonge kinderen! dichtbij disney en parijs
Wat we kunnen verbeteren...
Graag animatie in nederlands! aangezien veel nederlanders zijn.

Camping Fredland
1523511 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping als uitvalsbasis voor parijs

Camping Fredland
1522799 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 1.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet aanraden. chalet was smerig. kapotte afzuigen, werd vervangen. vloer werd op aanvraag van ons schoongemaakt. keukenkastjes stuk, pannen stuk. toilet was smerig. douchedeur kapot. deze camping gaan we niet aanraden!±
Wat we kunnen verbeteren...
Chalets zijn gedateerd, niet schoon, zelfs smerig. renoveren!!

Camping Fredland
1523062 Startdatum verblijf: 07/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt vlakbij parijs maar in een heel groene omgeving. chalet was modern ingericht en schoon.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hadden onze hond mee maar op de camping wemelde het van de katten. onze vakantie was daardoor iets minder ontspannen dan we hadden gedacht.

Camping Fredland
1501588 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping ligt centraal gelegen voor een bezoek aan parijs of disneyland. treinstation vanaf de camping lopend bereikbaar. supermarkt in de buurt. een zeer kindvriendelijk camping, met een soort van "kinderboerderij"! eenden, zwanen en de beverratten krijgen veel aandacht en eten(soms teveel).
Wat we kunnen verbeteren...
Tijdens hoogseizoen zit zwemmen er niet in. zwembaden zijn te klein voor de capaciteit van de camping. schoonmaken van de accomodatie. caravan was zeker niet schoon, eerst zelf schoongemaakt en bij vertrek was de caravan schoner dan dat we deze kregen bij aanvang!! airco in de caravan een optie!

Camping Fredland
1502087 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Top camping als uitvalsbasis voor disney! we hebben echt genoten, wandelingen door de natuur en langs de vijver. lekker verse croissants en stokbrood voor ontbijt. alles dikke prima, huis was oké cut oké! in de herfst gaan we weer!

Camping Fredland
1523717 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 2.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We komen niet meer terug helaas.
Wat we kunnen verbeteren...
We zijn eerder geweest bij fredland,werknemers spreken geen tot weinig engels, beddengoed is matig van kwaliteit, een klacht over gewapende buren hebben wij niks over teruggekoppeld gekregen, het eten is slecht en duur op de camping en dat was 2 jaar geleden anders.

Camping Fredland
1477947 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Superleuk om te ervaren hoe het is om in een 6p boomhut te slapen. het was echter krap waardoor 1nacht oké is voorde beleving maar niet praktisch voor meerdere dagen
Wat we kunnen verbeteren...
De bediening in het restaurant was vriendelijk maar het duurde best lang voor het eten gereed was.

Camping Fredland
1500562 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gemoedelijk
Wat we kunnen verbeteren...
Fijne sfeer, basis klopt. vriendelijke bejegening. maar onderhoud terrein en hygiëne is aandachtspunt

Camping Fredland
1501140 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleine camping, goede ligging voor disney
Wat we kunnen verbeteren...
Vorige keer al aangegeven dat je na 23 uur niet van de camping af kan, maar dus ook niet met spoedgevallen. vorig jaar hiermee te maken gehad. aangegeven dat het handig zou zijn voor noodnummer van de beveiliger die de slagboom in noodgevallen open kan doen. helaas niks mee gedaan, erg jammer.

Camping Fredland
1501958 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede ligging en een gezellige, kleinschalige camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Huisjes konden echt schoner. dat zou t verblijf perfect gemaakt hebben.



Belgique
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Fredland
Adres: Parc de Combreux Route de Liverdy Sur D10, 77220 Tournan en Brie, France
Regio : Ile de France

Telefoon: + 0033 (01 64 07 96 44)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 48.734422,2.764357

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Fredland