Recensies Camping Fredland etoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Seine et Marne - Ile de France
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Fredland
Reserver au camping Fredland
x

U hebt nog geen leuke bestemming kunnen uitkiezen ?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings, om elk jaar een verbeterde service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle meningen van onze gasten.

Deze meningen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Emilie
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
-> Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Fredland
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
85 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
7.7/10
Berekend op basis van 223 recensies in 2013, 2014,2015,2016 en 2017
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel recensies geschreven door onze eigen gasten
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Fredland
Camping Fredland
997366 Startdatum verblijf: 21/08/2017 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi groot grasveld waar kinderen kunnen spelen. op loopafstand van de trein naar parijs.
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembaden waren veel te klein voor de hoeveelheid gasten. ook het water was te warm waardoor je niet lekker kon afkoelen. de avondanimatie ging veel te lang door. met auto na 23 uur niet meer het terrein op echter de animatie ging door 23.30-24.00. s nachts maakten gasten en/of bewaking veel herrie

Camping Fredland
981353 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Perfecte uitvalsbasis om naar disneyland parijs te gaan. van camping tot poort parkeerplaats disneyland is het 22 minuten rijden. fredland is schoon en opgeruimd. de glijbanen waren erg leuk bevonden door onze dochtertjes.
Wat we kunnen verbeteren...
De camping kom je na 23.00 niet meer met de auto op. erg jammer als je de late lichtshow van disney wilt gaan bekijken. elke avond animatie met erg luide muziek tot ongeveer 0.00 uur. (de stacaravans zijn gehorig) het is niet een camping in onze ogen, maar meer een vakantiepark.

Camping Fredland
980012 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 2.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden deze camping is enkel gericht op het franse volk
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel aannemen wat engels kan je bent op deze camping afhankelijk van een 2 tal personen die wel engels kunnen vind dit echt niet kunnen laat staan schandalig.nlanimatie voor mijn kids was er niet terwijl dat wel werdt vermeld op de site. afstand naar disney komt niet overeen met vermelding site

Camping Fredland
980110 Startdatum verblijf: 16/08/2017 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Een prima camping om te overnachten. door onze dagbesteding kan ik niets zeggen over het "echte" campingleven.

Camping Fredland
962241 Startdatum verblijf: 13/08/2017 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aanrader!!! de kids hebben zich geweldig vermaakt, de hele week lang. zowel overdag in de zwembaden en speeltuin als ook in de avond tijdens het animatieprogramma! vooral de pool-party was een ware happening voor de kids!!! we komen zeker nog eens terug! bedankt!
Wat we kunnen verbeteren...
Waterdruk en warm water in de chalet.

Camping Fredland
962103 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Ik vond de nederlandse animatie niet goed geregeld. het huisje was op sommige plekken zeer smerig. klein zwembad. jammer dat de speelhuisjes moeilijk te beklimmen zijn voor de wat kleinere kinderen.

Camping Fredland
963812 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Fredland
964258 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 7.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet
Wat we kunnen verbeteren...
Misleidende fotos op website weghalen, m.n. van het zwembad. werkelijkheid komt totaal niet overeen. verder kon het personeel totaal geen engels. iets wat je niet verwacht van een camping met internationale gasten. aanbod campingwinkel was drie keer niks. matrassen zijn te hard.

Camping Fredland
946072 Startdatum verblijf: 07/08/2017 Score op 10: 5.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij zouden deze camping niet willen aanraden. de accommodaties zijn zeer verouderd en veelal in vervallen staat. ook was de accommodatie zeer vies, veel spullen niet aanwezig, zoals onvoldoende borden en bestek. het zwembad is zeer klein en dat is niet duidelijk aangegeven op foto's/omschrijvingen.
Wat we kunnen verbeteren...
De accommodaties renoveren en de camping zelf flink aanpakken, vernieuwen. zoals zwembad en b.v. de liggingen van de accommodaties.

Camping Fredland
961526 Startdatum verblijf: 06/08/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie nette schone groene en leuke camping. de boomhut waar wij in verbleven is een heel leuke ervaring en het ontbijt dat s morgens klaar staat bij de boom hut is leuk en lekker! erg fijn dat de bar waarbij ook een klein winkeltje heel de dag open is en er dan ook vers brood te koop is
Wat we kunnen verbeteren...
Het binnenzwembad is niet erg groot en het buiten zwembad is apart van de glijbanen, dat is niet heel erg maar het scheelt heen en weer lopen als dat bij elkaar is.

Camping Fredland
963446 Startdatum verblijf: 06/08/2017 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima uitval basis om naar parijs te gaan, wij hebben een week pas gekocht voor 22,90 euro (pasje 5,00 euro pasfoto meenemen! geldig voor 10 jaar) en konden daarmee met de trein naar parijs en gebruik maken van al het verdere openbaar vervoer in parijs.
Wat we kunnen verbeteren...
Bij binnenkomst op het park kom je over 2 mega hoge drempels heen, deze zouden ze echt lager moeten maken! sla bij binnenkomst na de parkeerplaats (waar geen gebruik van gemaakt wordt) direct links het bos in, de weg volgen en je komt ook bij de receptie uit zonder schade aan je auto :-)

Camping Fredland
945871 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Verrassende "camping". echter, geen tent te bekennen! de meesten toch met een doel komen zoals disney dan wel parijs. en dat gaat prima vanaf de camping: disney met de auto (!) 30 minuten en parijs gare de l'est met de trein (!) dito.
Wat we kunnen verbeteren...
Die verkeersdrempels op de eigen weg naar de camping zijn adnormaal.. deze zijn slopend voor de auto en zouden meteen verwijderd moeten worden.

Camping Fredland
961483 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Fredland
961913 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruime mobilhomes op een prima plaats. goede mogelijkheden om vanuit de camping parijs en/of disneyland te bezoeken.
Wat we kunnen verbeteren...
Visvijver die aanwezig is, was volledig dichtgegroeid met groen. zonde.

Camping Fredland
961581 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs/kwaliteit is in orde. verwacht niet te veel van de zwembaden, op foto staan ze er groot op maar ze zijn veel te klein.
Wat we kunnen verbeteren...
Technische staat van chalets kan beter. voorbeelden zijn; handvat van koelkast en diepvries waren stuk, douchekop was niet in orde en nog een paar andere kleine dingen. het was wel werkbaar.



Ile de France
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Al onze bestemmingen
bekijken:
-> Klik hier
Fredland
Adres: Parc de Combreux Route de Liverdy Sur D10, 77220 Tournan en Brie, France
Regio: Ile de France

Telefoon: 01 64 07 96 44
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 48.734422,2.764357

Copyright Capfun 2017 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Fredland