Beoordelingen Camping Fredland etoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Seine et Marne - Ile de France
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Fredland
Reserver au camping Fredland

U hebt nog geen leuke beoordelingen kunnen uitkiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Fredland
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
85 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
7.7/10
Berekend op basis van 239 recensies in 2013, 2014,2015,2016 en 2017
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Fredland
Camping Fredland
997366 Startdatum verblijf: 21/08/2017 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi groot grasveld waar kinderen kunnen spelen. op loopafstand van de trein naar parijs.
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembaden waren veel te klein voor de hoeveelheid gasten. ook het water was te warm waardoor je niet lekker kon afkoelen. de avondanimatie ging veel te lang door. met auto na 23 uur niet meer het terrein op echter de animatie ging door 23.30-24.00. s nachts maakten gasten en/of bewaking veel herrie

Camping Fredland
981353 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Perfecte uitvalsbasis om naar disneyland parijs te gaan. van camping tot poort parkeerplaats disneyland is het 22 minuten rijden. fredland is schoon en opgeruimd. de glijbanen waren erg leuk bevonden door onze dochtertjes.
Wat we kunnen verbeteren...
De camping kom je na 23.00 niet meer met de auto op. erg jammer als je de late lichtshow van disney wilt gaan bekijken. elke avond animatie met erg luide muziek tot ongeveer 0.00 uur. (de stacaravans zijn gehorig) het is niet een camping in onze ogen, maar meer een vakantiepark.

Camping Fredland
980012 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 2.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden deze camping is enkel gericht op het franse volk
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel aannemen wat engels kan je bent op deze camping afhankelijk van een 2 tal personen die wel engels kunnen vind dit echt niet kunnen laat staan schandalig.nlanimatie voor mijn kids was er niet terwijl dat wel werdt vermeld op de site. afstand naar disney komt niet overeen met vermelding site

Camping Fredland
980110 Startdatum verblijf: 16/08/2017 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Een prima camping om te overnachten. door onze dagbesteding kan ik niets zeggen over het "echte" campingleven.

Camping Fredland
981323 Startdatum verblijf: 15/08/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben een heerlijke tijd gehad, de camping was goed verzorgd en de accomodatie zag er prima uit. als uitvalbasis een prima plek, ook om tot rust te komen.
Wat we kunnen verbeteren...
Het personeel spreekt voornamelijk frans, een beetje meer engels is makkelijk om misverstanden te voorkomen maar geen onoverkomelijk ding. het assortiment in de kleine shop mag best breder, dat is makkelijker om een dagje op de camping te verblijven ;)

Camping Fredland
973853 Startdatum verblijf: 14/08/2017 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Uitstekende ligging gezellige camping vriendelijk personeel auto kan bij accomodatie staan

Camping Fredland
980120 Startdatum verblijf: 14/08/2017 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi gelegen camping, gezellige sfeer door buitenkant mobilehomes van hout en gelegen in het bos.
Wat we kunnen verbeteren...
Tijdens hoogseizoen overdekt zwembad en buitenbad aan de kleine kant.

Camping Fredland
962241 Startdatum verblijf: 13/08/2017 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aanrader!!! de kids hebben zich geweldig vermaakt, de hele week lang. zowel overdag in de zwembaden en speeltuin als ook in de avond tijdens het animatieprogramma! vooral de pool-party was een ware happening voor de kids!!! we komen zeker nog eens terug! bedankt!
Wat we kunnen verbeteren...
Waterdruk en warm water in de chalet.

Camping Fredland
962103 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Ik vond de nederlandse animatie niet goed geregeld. het huisje was op sommige plekken zeer smerig. klein zwembad. jammer dat de speelhuisjes moeilijk te beklimmen zijn voor de wat kleinere kinderen.

Camping Fredland
963812 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Fredland
964117 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke glijbanen, vanaf station tournan-en-brie is dagkaart kopen voor trein en metro ideaal om een dag parijs te bezoeken.
Wat we kunnen verbeteren...
Het zwembad is iets aan de kleine kant.

Camping Fredland
964258 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 7.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet
Wat we kunnen verbeteren...
Misleidende fotos op website weghalen, m.n. van het zwembad. werkelijkheid komt totaal niet overeen. verder kon het personeel totaal geen engels. iets wat je niet verwacht van een camping met internationale gasten. aanbod campingwinkel was drie keer niks. matrassen zijn te hard.

Camping Fredland
960912 Startdatum verblijf: 11/08/2017 Score op 10: 6.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Makkelijke camping voor een paar dagen i.c.m. disneyland prima te doen. voor kinderen tot 10 jaar is het zwembad leuk.
Wat we kunnen verbeteren...
De vijver zit vol alg en muskusratten (nee het zijn geen schattige otters/bevers). het sanitair (douches) voor de staanplaatsen zijn vies (maar daar hoegde ik gelukkig geen gebruik van te maken. de boomhut (aventurier) is oude meuk (slaapkamer (matrassen!), toilet, badkamer, gordijnen en handdoeken.

Camping Fredland
964040 Startdatum verblijf: 10/08/2017 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Zorgen dat er nederlandse animatie team is als je daar op je site reclame mee maakt wegen beter maken. zwembad vergroten

Camping Fredland
961526 Startdatum verblijf: 06/08/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie nette schone groene en leuke camping. de boomhut waar wij in verbleven is een heel leuke ervaring en het ontbijt dat s morgens klaar staat bij de boom hut is leuk en lekker! erg fijn dat de bar waarbij ook een klein winkeltje heel de dag open is en er dan ook vers brood te koop is
Wat we kunnen verbeteren...
Het binnenzwembad is niet erg groot en het buiten zwembad is apart van de glijbanen, dat is niet heel erg maar het scheelt heen en weer lopen als dat bij elkaar is.



Paris
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Fredland
Adres: Parc de Combreux Route de Liverdy Sur D10, 77220 Tournan en Brie, France
Regio: Ile de France

Telefoon: + 0033 (01 64 07 96 44)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 48.734422,2.764357

Copyright Capfun 2018 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Fredland