Beoordelingen Camping Fredland etoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Seine et Marne - Ile de France
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Fredland
Reserver au camping Fredland

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Fredland
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
95 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van227 recensies in 2019 en 2020
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Fredland
Camping Fredland
1779735 Startdatum verblijf: 15/08/2020 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er was heel wat animatie op het terrein en het personeel deed dit met een brede glimlach. voor onze kinderen 5 en 7 jaar, waren de zwembaden en glijbanen heel leuk.
Wat we kunnen verbeteren...
's middags was het heel druk aan de zwembaden, niet echt coronaproof... de animatie was enkel in het frans. we waren naar ons gevoel de enigen die beperkt frans spraken waardoor de stap om deel te nemen naar de kinderanimatie en de avondactiviteiten uitbleven.

Camping Fredland
1752701 Startdatum verblijf: 10/08/2020 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Fredland
1752948 Startdatum verblijf: 08/08/2020 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie nieuwe ruime accommodatie. goede uitvalsbasis voor parijs en disney.
Wat we kunnen verbeteren...
Het winkeltje (superrette) mag de naam niet hebben. zwembaden zijn erg klein.

Camping Fredland
1752915 Startdatum verblijf: 04/08/2020 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De sfeer was erg goed. het personeel was vriendelijk en de gasten die elkaar al kenden familiar.
Wat we kunnen verbeteren...
Het huisje, onze boomhut, was schoon, maar had nog wel wat schoner gekund toen we aankwamen.

Camping Fredland
1752735 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het was een super leuke vakantie, we waren met onze 5 kids, we hebben erg genoten. het ligt ook zeker niet aan de camping dat we niet terug zouden gaan, maar meer aan het feit dat capfun vanuit nederland gewoon heel erg slecht te bereiken is en de communicatie daardoor heel stroef verloopt.
Wat we kunnen verbeteren...
Het groen op de camping tussen de chalets beter bij houden en de zorgen dat het allemaal wat vlakker is ipx hobbelig met steentjes. de communicatie met capfun zelf verbeteren, zorgen dat het 020 nummer te bereiken is, en anders snellere reacties via de mail.

Camping Fredland
1727710 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging is ideaal voor bezoek parijs. boomhutten zijn erg leuk voor kinderen. camping is overzichtelijk.
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembaden...er moet eigenlijk een zwembad bij. er is plaats genoeg voor. rookmelders in boomhutten (veiligheid) en grotere koelkast in boomhut.

Camping Fredland
1752436 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede locatie, fijne waterglijbanen en veel vertier in de omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembaden wat aan de kleine kant en de stacaravan was niet heel schoon.

Camping Fredland
1741381 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 6.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Fredland
1728315 Startdatum verblijf: 29/07/2020 Score op 10: 1.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nee sorry ik vond het vieze camping en alleen gericht op franse mensen zou er nooit meer heen gaan
Wat we kunnen verbeteren...
Beter schoonmaken en dingen vervangen

Camping Fredland
1750212 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Capaciteit van het zwembad is niet toereikend voor de hoeveelheid gasten. airco's plaatsen in alle types caravans

Camping Fredland
1699677 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Glijbanen top, accommodatie (raoul) top, ligging top en de wifi was goed!
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembaden te klein, restaurant niet aanwezig...

Camping Fredland
1727575 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Op zich leuke camping met zwembaden en glijbanen. dicht bij euro disney en parijs.
Wat we kunnen verbeteren...
Regels rond corona werden niet echt nageleefd, vooral in het zwembad en de winkel/bar niet. engels is meestal niet erg goed, bij de animaties gaat het alleen in het frans.

Camping Fredland
1675566 Startdatum verblijf: 23/07/2020 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping en dicht bij disney
Wat we kunnen verbeteren...
Eventueel de zwembaden vergroten

Camping Fredland
1699149 Startdatum verblijf: 20/07/2020 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dichtbij parijs, prima accomodaties en betaalbaar. het zwembad heeft leuke glijbanen en er zijn veel speelplekken voor de kinderen. voor een weekje is dit als uitvalsbasis voor parijs of disney echt een super camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Er zou gekeken kunnen worden naar de hoeveelheid bestellingen bij de bakker. soms was het brood al snel uitverkocht. de zwembaden zijn niet zo heel groot en waren midden op de dag erg vol.

Camping Fredland
1675514 Startdatum verblijf: 19/07/2020 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuk voor kinderen. ligt mooi in het bos !
Wat we kunnen verbeteren...
Misschien prettig voor sommigen om hun eigen beddengoed mee te nemen.



Somme
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Avis du camping Fredland
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Fredland
Adres: Parc de Combreux Route de Liverdy Sur D10, 77220 Tournan en Brie, France
Regio : Ile de France

Telefoon: + 0033 (01 64 07 96 44)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 48.734422,2.764357

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Fredland