Beoordelingen Camping Golf etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Manche - Basse-Normandie
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Golf
Reserver au camping Golf

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Golf
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.8/10
Berekend op basis van13 recensies in 2019 en 2020
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Golf
Camping Golf
1727161 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nieuwe chalets, schoon en vrolijk ingericht. complete keuken.
Wat we kunnen verbeteren...
Warme water ging soms weg.

Camping Golf
1699386 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping staan dichtbij zee, mooi omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembad en meer activiteiten voor tieners

Camping Golf
1699374 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Golf
1699900 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Locatie is super. dicht bij het strand, een goede afstand tot winkels en de restaurants in het dorp en haven. gratis fietsen bij de acc. vriendelijk personeel, schoon sanitair. stacaravans waren schoon en voorzien van de alle gemakken. sanitair is ook prima in de accomodatie. schoon terrein.
Wat we kunnen verbeteren...
Gevoel dat de stacaravan niet helemaal waterpas stond. ik had af en toe wat moeite met het openen en sluiten van sommige deuren en ramen. misschie een extra technische controle? verder niet storend, doet alleen een beetje afbreuk aan comfort. dat is zonde.

Camping Golf
1699186 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een rustige camping voor jong en oid...vrij nieuwe stacaravans goed onderhouden...wc douches netjes
Wat we kunnen verbeteren...
Geen op of aanmerkingen

Camping Golf
1675381 Startdatum verblijf: 19/07/2020 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer rustig gelegen aan een golfbaan. wij hadden een gloednieuw ingerichte stacaravan met zeer veel buitenruimte.
Wat we kunnen verbeteren...
Een groter assortiment in de campingwinkel, maak betalen met een bankpas van de broodjes mogelijk.

Camping Golf
1648774 Startdatum verblijf: 11/07/2020 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustige omgeving en mooie huisjes met veel grond eromheen. geen animatie. alles vindt bij camping le viking plaatst. erg jammer

Camping Golf
1632411 Startdatum verblijf: 05/07/2020 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en overzichtelijke camping in een mooie omgeving.

Camping Golf
1586408 Startdatum verblijf: 01/09/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé

Camping Golf
1479341 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie en schone kleinschalige camping. mooie stacaravan en heel schoon! zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
Er was geen bar open of animatie op de camping ( wel op de nabij gelegen camping viking) maar dat is jammer. onze zoon van bijna 3 heeft zich goed kunnen vermaken maar voor oudere kinderen moet je hier niet langer dan 4 dagen staan denk ik.

Camping Golf
1455945 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Helaas raad ik camping golf niet aan. vooral de afwezigheid van een (snack)bar bij het zwembad is echt voor ons een reden om niet meer terug te gaan naar golf.
Wat we kunnen verbeteren...
Maak het voor gasten al extra duidelijk op de site, dat als je op camping golf staat, je voor de animatie en restaurants naar camping les vikings wordt gestuurd. ook vind ik het echt belachelijk dat er niet eens een ijsje, drankje of iets anders wordt verkocht bij het zwembad!

Camping Golf
1432608 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede rustige camping en mooie ligging.
Wat we kunnen verbeteren...
Bij de ingang van de camping bij de slagboom het grind naast de slagboom vervangen door asfalt of beton zodat het dan ook rolstoel toegankelijk is zodat je dan niet door het losse grind hoeft te rijden als je alleen bent. dan blijf je steken in het grind!douchekop afneembaar maken invalidentoilet.

Camping Golf
1366215 Startdatum verblijf: 08/06/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé


camping bagatelle
Bagatelle
Basse-Normandie

fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Golf
Avis du camping Golf
Avis du camping Golf
Avis du camping Golf
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Golf
Adres: Saint-Jean-de-la-Rivière - 43 Ch. des Mielles, 50270 SAINT JEAN DE LA RIVIERE, France
Regio : Basse-Normandie

Telefoon: + 0033 ( 02 33 04 78 90)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 49.359737, -1.748683

Copyright Capfun 2020 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Golf