Beoordelingen Camping Grand Calme etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Var - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Grand Calme
Reserver au camping Grand Calme

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Grand Calme
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 4 étoiles: recommandé
100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.1/10
Berekend op basis van13 recensies in 2019 en 2020

avis carabouille

Deze camping ligt bij het stranddorpje van Saint Aygulf. Daar wachten de grote zandstranden op u. De stacaravans zijn recent en zeer goed uitgerust.

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Grand Calme
Camping Grand Calme
1728330 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé

Camping Grand Calme
1728434 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne, nette camping! wij hebben een goed verblijf gehad en het uitzicht vanuit de camping is prachtig!
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie voor de kinderen en volwassenen vonden wij matig. wij miste wat gezelligheid op de camping.

Camping Grand Calme
1675614 Startdatum verblijf: 19/07/2020 Score op 10: 5.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden. het is een ongezellige terrassencamping. zwembad is achterin de camping gesitueerd waardoor je veel moet klimmen om bij het zwembad te komen. mobilehomes en chalets staan dicht op elkaar. nauwelijks ruimte erom heen. geen kampwinkel. en wilde zwijnen.
Wat we kunnen verbeteren...
Onderhoud op de camping verbeteren (gesnoeide bomen/struiken opruimen) bereikbaarheid zwembad verbeteren of zwembad elders op de camping situeren. mobilhomes checken op complete inventaris (wij hadden geen buitentafel, kapot wasrek, geen broodmes en snijplank).

Camping Grand Calme
1676486 Startdatum verblijf: 18/07/2020 Score op 10: 2.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze camping niet aanraden
Wat we kunnen verbeteren...
Er is nog veel aan deze camping te verbeteren wil het de 4 sterren halen die aangegeven staan op de website.

Camping Grand Calme
1675903 Startdatum verblijf: 12/07/2020 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De accommodatie was heel netjes wij hadden een huisje in een doodlopend stukje waardoor wij totale privacy hadden en lekker veel schaduw. het zwembad was groot genoeg en voor groot en klein geschikt met genoeg stoeltjes en plekjes in de schaduw. de prijs kwaliteitsverhouding was goed.
Wat we kunnen verbeteren...
De camping is volledig frans gericht dus de animatie is in het frans maar vriendelijk. het is jammer dat er geen supermarktje op de camping is. verder was ik niet zo blij met de disco op vrijdag zaterdag tot drie uur in de nacht. als je daar niet van houd vraag dan een plek richting het zwembad.

Camping Grand Calme
1676369 Startdatum verblijf: 11/07/2020 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Terrasencamping in aanbouw. nog niet de kwaliteit als bv pachaïd.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij waren overboekt. kreeg een sleutel met nr 359 en daar zaten al mensen in. duurde half uur om ee andere stacaravan te krijgen en nog op een mindere locatie dan de eerste stacaravan. heb overlegd voor andere stacaravan. was niet mogelijk. erg jammer. ook geen enkele compensatie voor het ongemak..

Camping Grand Calme
1649066 Startdatum verblijf: 04/07/2020 Score op 10: 3.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nee
Wat we kunnen verbeteren...
Alles, mobilhome was niet goed ( kapotte geiser, geen tent boven veranda, papieren beddengoed, geen aangesloten televisie). alles was dicht, behalve de bar in de tweede week. zwembad is fijn, nieuwe zwembad is een pop-up bad en niet afgewerkt en geen tennisbaan. personeel is erg vriendelijk.

Camping Grand Calme
1522736 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Bij aankomst werd ons verteld dat het na 12 uur stil moest zijn op de camping. er is 1 avond gecontroleerd en verder was het tot ver na 12 uur rumoerig op de camping. security zat er wel, maar vond het prima.

Camping Grand Calme
1478447 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben genoten van een mooi en goed onderhouden sjalet. uitzicht prachtig! elke dag genoten. het enige wat ik jammer vondt voor onze zoon, is dat wij ondanks de prachtige plaats wat ver van het zwembad stonden.maar dat is dan ook echt het enige wat ik jammer vond.wij willen graag weer komen!
Wat we kunnen verbeteren...
Bij aankomst is het wel ff zoeken waar het huisje staat.fijn dat jullie een kaart hebben, maar dat was ff ongemakkelijk.

Camping Grand Calme
1455890 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé

Camping Grand Calme
1456194 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Grand Calme
1440004 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel. behulpzaam: er was te weinig bestek en dit werd snel in orde gebracht. mooi onderhouden terrein en proper.
Wat we kunnen verbeteren...
De wifi was betalend en redelijk duur en was niet van zo een goede kwaliteit. natuurlijk was het een camping tussen de bergen en dit zal wel de reden geweest zijn van de minder goede bereikbaarheid.

Camping Grand Calme
1431659 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé



Var
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Grand Calme
Avis du camping Grand Calme
Avis du camping Grand Calme
Avis du camping Grand Calme
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Grand Calme
Adres: 500 RD 7 , 83370 Fréjus, France
Regio : Provence-Alpes-Côte d'Azur

Telefoon: + 0033 (04.94.81.21.81)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.400617, 6.717190

Copyright Capfun 2020 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Grand Calme