Beoordelingen Camping Grand Lierne etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Drôme - Rhone Alpes
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Grand Lierne
Reserver au camping Grand Lierne

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Grand Lierne
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 4 étoiles: recommandé
93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.0/10
Berekend op basis van379 recensies in 2019 en 2020

avis carabouille

De Grand Lierne is een mooie schaduwrijke camping midden in de natuur.

Naar aanleiding van de mening van onze klanten hebben we in 2018 en 2019 veel geïnvesteerd om ons zwempark te vergroten.

In 2018 hebben we 2 grote glijbanen toegevoegd.

In 2019 hebben we de bestaande beschutting van het overdekte zwembad verwijderd, en deze vervangen met een enorme nieuwe overdekking van 936m².

We hebben het mooie zwembad wat hieronder lag behouden en bouwden een tweede van dezelfde grootte.

We zijn erg blij om u binnenkort met uw kinderen te verwelkomen in dit prachtige nieuwe zwempark.

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Grand Lierne
Camping Grand Lierne
1802500 Startdatum verblijf: 16/08/2020 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel leuk zwembad. leuk voor diverse leeftijden.
Wat we kunnen verbeteren...
Nederlandse animatie is een aanrader!

Camping Grand Lierne
1779813 Startdatum verblijf: 16/08/2020 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping met mooie zwembaden, gedeeltelijk nederlandstalige animatie en prima voorzieningen. gemoedelijk en kleinschalig, met prima accomodaties en vriendelijk personeel. prima camping, zeker voor gezinnen met wat jongere kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
De openingstijden en het assortiment van de voorzieningen zoals de horeca en de winkel zouden wel iets ruimer mogen.

Camping Grand Lierne
1802429 Startdatum verblijf: 16/08/2020 Score op 10: 6.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad goed afgelegen van grote toegangswegen en dus geen last van verkeerslawaai
Wat we kunnen verbeteren...
Stacaravan was niet proper, eerst nog uur moeten afwassen en ontsmetten stacaravan voor 4personen was echt te klein om er 2weken te vertoeven met kinderen van 16j en 11j stacaravans stonden heel dicht bij elkaar

Camping Grand Lierne
1779821 Startdatum verblijf: 15/08/2020 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige, gezellige camping. leuk zwembaden complex. gelegen in een prachtige omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Wifi is abominabel, maar tijdens de vakantie is dit soms een meerwaarde :)

Camping Grand Lierne
1802242 Startdatum verblijf: 15/08/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping. ontzettend groot zwemgedeelte, daarnaast veel te doen voor de kinderen. vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
Terras buiten mag iet groter, of de tafel iets kleiner. tevens was het bed niet ideaal. daarentegen was de douche goed en binnen veel ruimte in het zitgedeelte.

Camping Grand Lierne
1802411 Startdatum verblijf: 15/08/2020 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dit was onze 2e keer op deze camping. gekozen voor deze camping door de mooie ligging. valence op 15km, crest op 27km, mooie ligging tegen het gebergte parc du vercors. deze camping heeft een mooi zwembad, leuke animatie en vriendelijk/enthousiast personeel.

Camping Grand Lierne
1780062 Startdatum verblijf: 15/08/2020 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen leuke waterglijbanen en speeltuinen, de stacaravan was prima in orde. omgeving niet heel veel te doen, maar voor een weekje is dit prima. prijs van een baguette is hier prima, in tegenstelling tot een croissantje.
Wat we kunnen verbeteren...
De aanrijdroute is niet zo goed - als je pech hebt sta je vast in een file naar de camping. de weg is krap en kan voor irritatie zorgen bij drukte. ook erg jammer dat je niets te eten of drinken mag meenemen naar het zwemgedeelte. daarnaast ook heel weinig ligbedden (enkel stoelen), door corona?

Camping Grand Lierne
1802216 Startdatum verblijf: 15/08/2020 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De drome is een mooi gebied.
Wat we kunnen verbeteren...
Helaas staan de mooie mobiel homes dicht op elkaar, daardoor heb je weinig privacy. als je de foto's op de site bekijkt lijkt het dat er het nodige groen om je huisje is. de realiteit was in ons geval anders.de corona maatregels werden slecht na geleefd zowel door personeel als mede vakantiegangers.

Camping Grand Lierne
1780100 Startdatum verblijf: 15/08/2020 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad is ontzettend leuk voor de kids.
Wat we kunnen verbeteren...
Het is jammer dat de animatie in het frans plaats vind, meer afwisseling hierin voor de nederlandse kids in het hoogseizoen was fijn geweest. het groen (onkruid) rondom de stacaravan is jammer van het aanzicht, wij miste een parasol bij de tafel (felle middagzon).

Camping Grand Lierne
1779755 Startdatum verblijf: 09/08/2020 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gemoedelijke en gezellige camping. alle faciliteiten zijn aanwezig en het is niet grootschalig. valence en andere dagtochten liggen op maximaal 1 uur rijden afstand
Wat we kunnen verbeteren...
Niks!

Camping Grand Lierne
1753101 Startdatum verblijf: 09/08/2020 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi en leuk zwembad. mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Geen verbeteringen. ga vooral zo door!

Camping Grand Lierne
1752580 Startdatum verblijf: 02/08/2020 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Grand Lierne
1728016 Startdatum verblijf: 02/08/2020 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad is echt geweldig, veel glijbanen, veel keuze. leuke speeltuintjes, restaurant wel goed te doen.
Wat we kunnen verbeteren...
Op de website stond een mooie moderne caravan, we kregen een oud klein hok. buiten alles vol met spinnenwebben, schilderwerk buiten hing er met vellen aan. het "grasveldje" naast de caravan was een dor veldje. dit was oprecht een grote teleurstelling.

Camping Grand Lierne
1728306 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Accommodatie goed onderhouden , genoeg vertier , mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Weinig lig ruimte bij zwembaden . erg druk

Camping Grand Lierne
1728248 Startdatum verblijf: 01/08/2020 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
De barbecue was niet aanwezig omdat deze teveel waren ingepland. daar heb ik netjes mail over gehad. maar het geld heb ik nog niet terug



Rhone Alpes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Grand Lierne
Avis du camping Grand Lierne
Avis du camping Grand Lierne
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Le Grand Lierne
Adres: Chemin du Grand Lierne, 26120 CHABEUIL, France
Regio : Rhone Alpes

Telefoon: + 0033 (04.75.59.83.14)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.91536,5.065401

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Grand Lierne