Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Grand Lierne
Reserver au camping Grand Lierne

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Grand Lierne
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.7/10
Berekend op basis van 529 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019

avis carabouille

De Grand Lierne is een mooie schaduwrijke camping midden in de natuur.

Naar aanleiding van de mening van onze klanten hebben we in 2018 en 2019 veel geïnvesteerd om ons zwempark te vergroten.

In 2018 hebben we 2 grote glijbanen toegevoegd.

In 2019 hebben we de bestaande beschutting van het overdekte zwembad verwijderd, en deze vervangen met een enorme nieuwe overdekking van 936m².

We hebben het mooie zwembad wat hieronder lag behouden en bouwden een tweede van dezelfde grootte.

We zijn erg blij om u binnenkort met uw kinderen te verwelkomen in dit prachtige nieuwe zwempark.

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Grand Lierne
Camping Grand Lierne
1556797 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
De muziek in de avond te hard en te lang

Camping Grand Lierne
1535459 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Grand Lierne
1535312 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Enorm vertier voor kinderen, heel erg leuk!
Wat we kunnen verbeteren...
Niet al het (bar)personeel beheerst de engelse taal. dat maakt het bestellen/ reserveren af en toe wat lastig. maar is geen halszaak, gewoon google translate paraat houden ;)

Camping Grand Lierne
1556988 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor de zwembaden
Wat we kunnen verbeteren...
Meer animatie voor ouderen, iets sportief of een chill ruimte er stond op jullie website dat er wel animatie was maar die was er helemaal niet

Camping Grand Lierne
1557008 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie, schone camping in het groen met ruime plaatsen
Wat we kunnen verbeteren...
De schoonmaak van de toiletgebouwen. en de grond van het zwembad is wat grof, daardoor hadden alle 3 onze kinderen blaren onder hun voeten.

Camping Grand Lierne
1535416 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is prima. was er met twee kinderen van 5 en 9. de zwembaden zijn goed en de overdekte zwembad is echt top voor de kleinste met het speelschip
Wat we kunnen verbeteren...
Aan de bar is het prima prijsen zijn reddelijk en personeel is echt vriendelijk, een keer pizza besteld maar voor de prijs was het echt niet goed 4 plakjes worst er op en beetje kaas en uien. aanlomst was echt drama de toegangs weg naar de camping kan miet de twee verkeersstroomen aan,

Camping Grand Lierne
1523448 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Grand Lierne
1535572 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er is veel te doen, je hoeft je geen moment te vervelen. het zwembad is top voor kinderen, zeker voor tieners.
Wat we kunnen verbeteren...
Het sanitair is bij de tenten echt te klein. 2 zit toiletten voor zoveel tenten is te weinig. regelmatig moeten wachten, dat is vervelend. er moet meer gelet worden op lawaai na 12 uur snachts. de animatie stopt keurig voor die tijd, maar veel camping gasten gaan door tot diep in de nacht.

Camping Grand Lierne
1535321 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie voor pubers is minimaal.

Camping Grand Lierne
1523471 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke zwembadeb
Wat we kunnen verbeteren...
Sanitair in de gebouwen

Camping Grand Lierne
1535460 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping ligt op een mooie plek met prachtige uitstapjes in de buurt. fijne, niet al te grote, camping met het mooie zwembad centraal. heerlijk om 's avonds bij het restaurant te eten, kinderen vermaken zich bij de speeltuin of met de animatie en later op de avond leuke animatie voor iedereen.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij willen volgend jaar weer, dus heel tevreden over de camping! het enige is toch de "handdoeken op een stoel en uren bezet houden terwijl je er niet bent"-mentaliteit... daar zou toch makkelijk iets meer mee gedaan kunnen worden (3x gezien dat handdoeken weg werden gehaald door personeel).

Camping Grand Lierne
1500577 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden en goede accomodatie
Wat we kunnen verbeteren...
Iets meer aanbod in restaurant/eten in combinatie met goede prijs

Camping Grand Lierne
1501704 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Grand Lierne
1523625 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima zwembaden voor de kinderen en mooie omgeving. prima accommodatie. wij hadden een chalet geboekt (sun top presta met airco). verblijf was erg schoon en voorzien van vaatwasser.
Wat we kunnen verbeteren...
Vermindering van het lawaai als gevolg van sommige activiteiten in de avonduren. gelukkig zaten wij iets verder van het restaurantplein af, maar was altijd goed hoorbaar. rond 23.00 uur was het altijd weer rustig. speelvoorzieningen voor de kleine kinderen waren wat karig op het park zelf.

Camping Grand Lierne
1523221 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping, met een superzwembad in een mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Alle animatie is erg gericht op de fransen. onze (nederlandse) kinderen kwamen er tijdens de activiteiten overdag niet tussen. onze stacaravan (resort) was echt aan vernieuwing of een flinke opknapbeurt toe.


camping grand_lierne
Grand Lierne
Drome
camping temps_libre
Temps Libre
Isere
camping jantou
Jantou
Vaucluse
camping plantas
Plantas
Ardèche

Rhone Alpes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Grand Lierne
Avis du camping Grand Lierne
Avis du camping Grand Lierne
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Grand Lierne