Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Grande Cosse
Reserver au camping Grande Cosse

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Grande Cosse
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
8.4/10
Berekend op basis van 265 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Grande Cosse
Camping Grande Cosse
1388706 Startdatum verblijf: 16/06/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ruimte en kwaliteit van de mobile home was prima. wij waren net voor de start van het hoogseizoen en de rust is ons prima bevallen. een keurige camping met vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
De kennis van de engelse taal bij het personeel van de receptie zou beter mogen zijn. in onze eerste week was het toiletgebouw naast het zwembad nog buiten gebruik en zeer smerig. in onze tweede week was dit met een dranghek afgesloten, een hele verbetering.

Camping Grande Cosse
1337633 Startdatum verblijf: 27/04/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Grande Cosse
1286348 Startdatum verblijf: 02/09/2018 Score op 10: 2.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
Wat we kunnen verbeteren...
De winkel open tot de camping gesloten is en kwaliteit van de restaurant mag een stuk omhoog eten was onder de maat net zo als de keuzen in het eten der was nl zo goed als niks meer wat de menu's betreffen..

Camping Grande Cosse
1278905 Startdatum verblijf: 26/08/2018 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping heeft veel van de gemoedelijke sfeer uit de tijd van naturistencamping verloren. met de huidige doelgroep is het geworden tot een onpersoonlijke familiecamping, waar elkaar groeten kennelijk niet past. het door de gemeente aangewezen naturistenstrand is door capfun textielstrand genoemd.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hebben enorm kunnen (mee)genieten van de overlast van gillende kinderen, brullende ouders en matige entertainment. de overigens goede nieuwe stacaravans staan veel te dicht op elkaar en bieden mede daardoor te weinig privacy. de groenvoorziening is heel matig.

Camping Grande Cosse
1098428 Startdatum verblijf: 20/06/2018 Score op 10: 2.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De omgeving is prachtig, het strand mooi en uitgestrekt.
Wat we kunnen verbeteren...
Er wordt niet toegezien op rust/stilte op de camping in de nacht. wij hadden de pech dat in het weekend een hele grote groep voetballers op de camping verbleef. dit ging gepaard met veel lawaai wat tot diep in de nacht doorging. wij hebben dit gemeld bij de receptie, maar de nacht daarop zelfde.

Camping Grande Cosse
1021368 Startdatum verblijf: 16/09/2017 Score op 10: 2.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ligging isheel mooi.
Wat we kunnen verbeteren...
Minder huisjes, verzorging vegetatie. maak er opnieuw een naturistencamping van. dat komt de sfeer ten goede.

Camping Grande Cosse
1021297 Startdatum verblijf: 02/09/2017 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Verharding paden verbeteren hondenbaasjes de poep verplichten op te ruimen

Camping Grande Cosse
1028617 Startdatum verblijf: 01/09/2017 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging van de camping midden in de natuur. professioneel georganiseerd. mobilhome is van alle gemakken voorzien.
Wat we kunnen verbeteren...
Geen idee of het mogelijk is maar de directe omgeving van het mobilhome is erg zanderig waardoor er binnen al snel zand op de vloer ligt.

Camping Grande Cosse
1015165 Startdatum verblijf: 27/08/2017 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi natuurgebied, rustige camping en op loopafstand van het strand.
Wat we kunnen verbeteren...
Het wegdek / parkeerterrein bij de receptie is zeer slecht.

Camping Grande Cosse
997589 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel op de camping op engelse les

Camping Grande Cosse
835202 Startdatum verblijf: 22/04/2017 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijk rustige camping, die op slechts 600 meter van het strand ligt. de accomodaties zijn nieuw of net nieuw, veel stacaravans zijn net gebracht. de weg naar de camping is ondertussen gerepareerd en is nu weer helemaal vlak. in het water rond de landtong zijn zeer veel vogels (flamigo's)!
Wat we kunnen verbeteren...
De keuze aan afhaaleten is beperkt tot 2 broodjes en frietjes, helaas geen pizza af te halen. engels van personeel kan behoorlijk beter, maar ze proberen het echt! je ziet dat capfun nog bezig is om alles op te knappen, in het laagseizoen hadden wij echter verwacht dat er al meer gedaan zou worden.


camping jantou
Jantou
Vaucluse
camping vignes_d_or
Vignes d'Or
Hérault
camping hermitage
Hermitage
Hérault
camping emeraude
Emeraude
Herault

Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Grande Cosse
Avis du camping Grande Cosse
Avis du camping Grande Cosse
Avis du camping Grande Cosse
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Grande Cosse