Beoordelingen Camping Grande Cosse etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Aude - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Grande Cosse
Reserver au camping Grande Cosse

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Grande Cosse
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van60 recensies in 2019 en 2020
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Grande Cosse
Camping Grande Cosse
1726391 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 3.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Alleen als je geen problemen hebt dat de huisjes echt hutje mutje zijn geplaatst. dit is vooraf niet zichtbaar op de foto’s. de comfort in de premium huisjes zijn mega ver te zoeken, wij hebben na twee nachten ongeboekt naar een andere camping van capfun.
Wat we kunnen verbeteren...
Schuttingen plaatsen op de hoeken van de terrassen zodat er enig privacy is. indien mogelijk de stacaravans raoul premium ruimer plaatsen en de bedden aanpassen naar normale bedden met een enigszins normaal matras en geen caravan matras. op de foto’s is een boxspring matras afgebeeld.

Camping Grande Cosse
1676145 Startdatum verblijf: 12/07/2020 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruim opgezet en schoon
Wat we kunnen verbeteren...
De fundose die vermeld wordt is alleen geschikt voor mensen die de franse taal machtig zijn. verder zijn de zwembaden te klein tov de grootte van de camping

Camping Grande Cosse
1556754 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor als je kleine kinderen hebt is het geschikt
Wat we kunnen verbeteren...
Niet alleen franstalige medewerkers. er komen niet alleen fransen naar jullie camping, maar ook spanjaarden, nederlanders en engelsen, dus verbreed jullie horizon. de wereld bestaat uit meerdere culturen. engels sprekende personeel zou fijn zijn.

Camping Grande Cosse
1535236 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Grande Cosse
1479407 Startdatum verblijf: 29/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dicht bij het strand, propere accommodatie, behulpzaam personeel ondanks dat wij geen frans spreken. niet deelgenomen aan de activiteiten van het animatieteam, maar ze waren gigantisch actief en enthousiast.
Wat we kunnen verbeteren...
De muziek na 22.00 uur zachter, zou wenselijk zijn. zwembad klein, camping lijkt hard gegroeid, zwembad is niet mee gegroeid.

Camping Grande Cosse
1501646 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Combinatie zwembad en strand is geweldig. zwembaden te klein en nieuwe zwembad was geen optie raar koud nood oplossing.
Wat we kunnen verbeteren...
Groterzwembad dat er een nieuwzwembad zou komen, zo als we gewend zijn van capfun als beloofd vinden wij niet ok. dit was geen verbetering. paden warden oud niet onderhouden. een tuinman aannemen die de vegetatie te onderhouden was niets aan gedaan. terwijl er mooie struiken bij stonden.

Camping Grande Cosse
1501334 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Grande Cosse
1455304 Startdatum verblijf: 25/07/2019 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Grande Cosse
1455175 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Top camping!, schoon en leuke glijbanen

Camping Grande Cosse
1479182 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dichtbij het strand, mooie zwembaden en veel animatie.
Wat we kunnen verbeteren...
Engels sprekend personeel en dan niet maar 3 medewerkers. ook bijvoorbeeld de avond dat er mosselen gegeten konden worden in het engels noteren. nu is het toch meer op de franse taal gericht.

Camping Grande Cosse
1477454 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke actieve camping
Wat we kunnen verbeteren...
Sanitaire voorzieningen verbeteren

Camping Grande Cosse
1478739 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vanwege de mooie ligging (zee)
Wat we kunnen verbeteren...
Niet alleen franstalig, dit is toch een belemmering eigen fietsverhuur

Camping Grande Cosse
1479180 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is top als je in de lebech top presta huisjes zit waanzinnig uitzicht en lekker dicht bij het strand. beste huisje wat je kan huren via capfun denk ik.
Wat we kunnen verbeteren...
Speeltuinen voor de kinderen zijn niet geweldig als je ouder ben als 10 jaar zwembad heeft leuke glijbanen alleen zijn de zwembaden zelf klein en ondiep max (1,20m)

Camping Grande Cosse
1421265 Startdatum verblijf: 30/06/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ligging
Wat we kunnen verbeteren...
Terug naturisten camping worden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Camping Grande Cosse
1414142 Startdatum verblijf: 30/06/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Midden in de natuur en directe toegang naar het strand.
Wat we kunnen verbeteren...
Geen opmerkingen.



Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Grande Cosse
Avis du camping Grande Cosse
Avis du camping Grande Cosse
Avis du camping Grande Cosse
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Grande Cosse
Adres: Saint Pierre sur la Mer, La Grande Cosse, 11560 Saint Pierre la Mer, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04.68.33.61.87)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.206467, 3.211084

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Grande Cosse