Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Haras de Deauville
Reserver au camping Haras de Deauville

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Haras de Deauville
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
89 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.8/10
Berekend op basis van 65 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Haras de Deauville
Camping Haras de Deauville
1557114 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Haras de Deauville
1535718 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad en in de huisjes zit alles. wij hadden met airco, super fijn.
Wat we kunnen verbeteren...
Bij de receptie spreekt 1 persoon engels. de rest van de mensen alleen frans. beetje jammer omdat wij deze camping hadden gekozen omdat er engels gesproken zou worden.

Camping Haras de Deauville
1523050 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede ligging om normandië te ontdekken
Wat we kunnen verbeteren...
Het enige dat wij jammer vonden was dat we een veranda zonder overkapping hadden. omdat het regelmatig regende momden we niet buiten zitten en de handdoeken niet drogen buiten. maar de caravan was prachtig.

Camping Haras de Deauville
1522925 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De kleinschaligheid is erg fijn. de camping is overzichtelijk en alle faciliteiten zijn op geringe loopafstand.
Wat we kunnen verbeteren...
Gezien de aanwezigheid van niet-franstalige bezoekers, zou het fijn zijn als er meerdere personen minimaal engels konden spreken.

Camping Haras de Deauville
1535808 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een leuke camping waar je veel in de omgeving kan bezichtigen
Wat we kunnen verbeteren...
Het zwembad mag wel aangepakt worden, binnenbad is te klein voor het aantal mensen wat er tijdens ons verblijf was.

Camping Haras de Deauville
1523592 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé

Camping Haras de Deauville
1501502 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 1.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De foto's waren mooier dan dat het in werkelijkheid was
Wat we kunnen verbeteren...
Dat er in ieder geval elke dag iemand bij de receptie zit die engels spreekt

Camping Haras de Deauville
1501741 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie stacaravan, van alle gemakken voorzien
Wat we kunnen verbeteren...
Bedden

Camping Haras de Deauville
1523355 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben een erg leuke vakantie gehad.en s'avonds ook erg gelachen bij de animatie.en de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in het zwembad en vonden de animatie geweldig leuke dansjes, schuimparty en andere leuke dingen helemaal top.

Camping Haras de Deauville
1502384 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette stacaravan ruime overdekte veranda er voor, de zee op 3 km prima locatie lekker om op pad te gaan en als je terug kom lekker in het zwembad te duiken. wel boodschappen doen in het stadje wat de locatie zelf heeft geen winkel, deze zit op 1.3km
Wat we kunnen verbeteren...
Winkel optie is nu een kast in de bar.

Camping Haras de Deauville
1478871 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel, kleine camping, leuke dorpjes dichtbij, leuke vakantieweek gehad.
Wat we kunnen verbeteren...
Wat uitgebreide speeltuin voor de kinderen vanvanaf 5 jaar missen we, voetbalkooi is heel druk, springkussen vaak niet opgeblazen.

Camping Haras de Deauville
1478974 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellige en niet te grote camping ondangs de stacaravans toch een campinggevoel
Wat we kunnen verbeteren...
Inventarisatie lijst van de bungalow was er niet. er werd maar beperkt engels gesproken op de camping. en dat terwijl er best veel nederlanders stonden. sommige zaken zoals waar je brood kunt halen en de openingstijden worden niet duidelijk aangegeven.

Camping Haras de Deauville
1499865 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aangename camping
Wat we kunnen verbeteren...
De toiletten (meer)

Camping Haras de Deauville
1478955 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 7.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Eet/ drinkgelegenheid is niet van deze tijd. onaardig personeel en eten is absoluut niet aan te bevelen en als je naar het toilet moet, kan je beter even naar je stacaravan lopen.

Camping Haras de Deauville
1477938 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ligt gunstig om uitstapjes te maken in deze regio. voor onze kinderen een fijne camping, niet te groot en wij hebben overzicht.
Wat we kunnen verbeteren...
Ik stuit steeds weer op de engelse taal. zo is de communicatie makkelijker. nu ging het inchecken moeizaam en was ons koffiezetapparaat kapot. aangegeven bij de receptie maar niks mee gedaan. dat was jammer.


camping chateau_arvid
Château d'Arvid
Calvados
camping joncal
Joncal
Calvados
camping bagatelle
Bagatelle
Basse-Normandie
camping vikings
Vikings
Basse

Basse-Normandie
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Haras de Deauville
Avis du camping Haras de Deauville
Avis du camping Haras de Deauville
Avis du camping Haras de Deauville
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Haras de Deauville