Beoordelingen Camping Hauts de Ratebout etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Dordogne - Aquitaine
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Hauts de Ratebout
Reserver au camping Hauts de Ratebout

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Hauts de Ratebout
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
91 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.7/10
Berekend op basis van 294 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Hauts de Ratebout
Camping Hauts de Ratebout
1535225 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een heerlijke camping voor kids de animatie is top!

Camping Hauts de Ratebout
1556794 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad. relaxte camping. huisjes liggen goed.
Wat we kunnen verbeteren...
Restaurant was dicht. geen winkel op de camping. nederlandse animatie was laatste week vertrokken. winkel en restaurant zou er wel moeten zijn. vinden we niet kunnen als je dat boekt en het er dan niet is. badmeester was er soms maar mag geen naam hebben. ze letten niet op.

Camping Hauts de Ratebout
1523152 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een fijne rustige camping met een mooi zwembad, en veel te doen in de nabije omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
We hadden deze camping gekozen vanwege de dutch box, helaas helemaal niets van gemerkt. op zich is een dutch box niet noodzakelijk, maar zet het dan niet op de site.

Camping Hauts de Ratebout
1522893 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping in een mooi gebied
Wat we kunnen verbeteren...
Als je iets wilt eten op de camping is dit erg lastig en moet je reserveren. een groot pluspunt zou ik vinden als er een snackbar gerealiseerd word.

Camping Hauts de Ratebout
1523198 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Op basis van zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Winkel wordt niet gebruikt. deze is samen met het terras en het restauratie van een andere uitbater te zijn. brood wordt dus ook vanuit de bar verkocht en is niet altijd aanwezig. persoon welke de uitbater lijkt te zijn is ook niet al te vriendelijk en niet al het personeel weet wat ze doen.

Camping Hauts de Ratebout
1501787 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Kleinschalige maar gezellige camping. niet zo extreem druk!
Wat we kunnen verbeteren...
Meer personeel in het horeca gedeelte, 20/25 minuten wachten om iets te drinken te bestellen of zelfs de vraag of je hetzelf aan de bar wilt bestellen kan echt niet. evenals om 18.00 uur eten betellen en dan te horen krijgen kom het maar om 20.00uur halen... er is geen winkeltje, alleen beetje brood

Camping Hauts de Ratebout
1501731 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi aangelegde camping met mooie zwembaden. stacaravan was prima. ook de bioscoop was erg leuk.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij misten standenstoelen bij de stacaravan. twee weken op een kuipstoeltje vonden wij niet zo prettig. daarnaast hadden wij een paar keer geen brood meer omdat het op was (binnen kwartier na opening). onze tip: bied de mogelijkheid om brood te reserveren! weinig nederlanders op de camping.

Camping Hauts de Ratebout
1501628 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie plekken, groen en ruim opgezet. zwembaden zijn prachtig voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij hebben via de website een chalet voor vijf personen gereserveerd waarbij volgens de plaatjes de kinderkamer drie bedden zou hebben. bij aankomst bleek er een kind in de woonkamer te moeten slapen. als ik dit had geweten had ik een grotere chalet geboekt.

Camping Hauts de Ratebout
1455695 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Keurige camping, super stacaravan. schoon
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie mag meer in andere talen dan alleen frans

Camping Hauts de Ratebout
1477201 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Hauts de Ratebout
1502052 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke speelmogelijkheden voor de kinderen. goede en leuke zwembaden + glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren...
Klok bij het zwembad. capaciteit van de afhaalservice voor eten en het restaurant. de capaciteit was op de populaire uren onvoldoende. tevens ging keuken vaak pas later open dan aangegeven. beter aangeven dat er meerdere speeltuinen/speelgelegenheden zijn. deze liggen verspreid over de camping.

Camping Hauts de Ratebout
1432914 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging. er wordt veel georganiseerd op de camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel van de receptie en de eigenaars van het restaurant zouden er goed aan doen een cursus engels te gaan volgen.

Camping Hauts de Ratebout
1454935 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
we hebben op de kampeerplekken niet zo’n fijne vakantie gehad. 1 plek direct achter het zwembad waardoor we 24 uur lang pompen hoorde draaien, gelukkig konden we nog van plek wisselen. de volgende plek hadden we een kakkerlakkenplaag. er was een put in de buurt die waarschijnlijk verstopt zat.

Camping Hauts de Ratebout
1455679 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een geweldig zwembad waar kinderen kunnen genieten.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij vonden het jammer dat de winkel alleen in de ochtend geopend is en dat de diversiteit van de producten zeer beperkt is we misten een nederlands sprekend lid bij het animatieteam. hierdoor hebben onze kinderen nauwelijks mee kunnen doen met de activiteiten.

Camping Hauts de Ratebout
1432301 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aanrader, keurige camping vol bomen en groen.., prachtige ruime en schone zwembaden..
Wat we kunnen verbeteren...
In de huisjes is de keuken van goedkope kwaliteit, en het opklapbed in de kamer niet comfortabel, wij hebben het matras op de grond gelegd



Landes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Hauts de Ratebout
Avis du camping Hauts de Ratebout
Avis du camping Hauts de Ratebout
Avis du camping Hauts de Ratebout
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Les Hauts de Ratebout
Adres: LIEU DIT RATEBOUT, 24170 STE FOY DE BELVES, France
Regio : Aquitaine

Telefoon: + 0033 (05.53.29.02.10)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.741392,1.044646

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Hauts de Ratebout