Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Havre de bernières
Reserver au camping Havre de bernières

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Havre de bernières
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
75 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 4 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Havre de bernières
Camping Havre de bernières
1557035 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke familie camping met mooie caravan s en een fijne uitvalsbasis om dingen te ondernemen
Wat we kunnen verbeteren...
Dat ze de entree eens even verven want de binnenkomst zie t er armoedig uit. het heeft echt een kwast verf nodig

Camping Havre de bernières
1522781 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustige camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembad, voetbalveld .

Camping Havre de bernières
1523597 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Te dure camping, m.n. doordat het eruit ziet als een bouwplaats, electra onmogelijk ver van de plekken ligt met verlengsnoeren overal en slecht sanitair: geen toiletbrillen, toegangsdeur naar keuken komt uit in de toiletruimte (!), personeel maakt wel schoon maar alles ziet er smoezelig en oud uit

Camping Havre de bernières
1523162 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een camping waar de huisjes niet te dicht op elkaar zitten! dit is erg prettig. alles is aanwezig in de huisjes en van alle gemakken voorzien.
Wat we kunnen verbeteren...
Het personeel doet z'n best met engels, maar kan zeker nog veel bijleren om de gasten beter tot hun dienst te zijn. de aankleding/afwerking van het park kan nog wat aandacht gebruiken.

Camping Havre de bernières
1523397 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een zeer mooie / nieuwe mobile home. echt top! helaas was de plek te triest voor woorden. gelukkig hadden we geen jonge kinderen bij ons die op de "eigen" plek hoefden te spelen. blokken beton lagen nog op de campeerplaats. de totale plaats was totaal niet afgewerkt. plaats ernaast was ook een drama
Wat we kunnen verbeteren...
Campingplaatsen fatsoeneren. diepe kuilen egaliseren. totale camping opruimen. op veel plaatsen is het een zooitje / bouwplaats.

Camping Havre de bernières
1522683 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is mooi gelegen en op loopafstand van de zee. fijn dat er 2 fietsen bij zaten.
Wat we kunnen verbeteren...
De omgeving van de stacaravan; er lagen losse stenen i.p.v. gras.

Camping Havre de bernières
1499773 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging.
Wat we kunnen verbeteren...
N.v.t.

Camping Havre de bernières
1523283 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé

Camping Havre de bernières
1522366 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een fijne camping op loopafstand van de zee. je kunt er ook heerlijk fietsen en er is in de omgeving veel te zien
Wat we kunnen verbeteren...
Wij kunnen niets vinden om te verbeteren op de camping of de nieuwe stacaravan waar wij in zaten. ook de extra leefruimte dmv de grote luifel die aan twee kanten dicht kon was heerlijk.

Camping Havre de bernières
1432479 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé

Camping Havre de bernières
1433053 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dicht bij zee, springkussens prima, zwembad is voldoende maar gewoon n zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
De plek van de caravan, de buitenaankleding zoals dak paste niet, deuren gingen niet compleet open, terras te open, spullen vielen eronder door, veel bouwmateriaal nog aanwezig, kuilen niet gedicht, kinderen hebben zich bezeerd aan bouwmateriaal

Camping Havre de bernières
1414131 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Bepaalde personeelsleden op de camping zeer onvriendelijk. wordt doorhet lompe rijden van de bus van capfun bijna aagereden en kon nog geen sorry vanaf. aan de receptie zeer vriendelijk personeel. niet de kwaliteit en vriendelijkheid die we gewnt zijn van onze meerdere bezoeken aan capfun.

Camping Havre de bernières
1432591 Startdatum verblijf: 06/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dichtbij het strand, mooie ligging.

Camping Havre de bernières
1408678 Startdatum verblijf: 01/07/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Propere caravan met goed overdekt terras.
Wat we kunnen verbeteren...
Problemen met beschikbaarheid wifi.


camping vikings
Vikings
Basse
camping haras
Haras de Deauville
Basse-Normandie
camping golf
Golf
Basse
camping bagatelle
Bagatelle
Basse-Normandie

Basse-Normandie
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Havre de bernières
Avis du camping Havre de bernières
Avis du camping Havre de bernières
Avis du camping Havre de bernières
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Havre de bernières