Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Hirondelle
Reserver au camping Hirondelle

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Hirondelle
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
79 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
7.9/10
Berekend op basis van 1084 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Hirondelle
Camping Hirondelle
1556879 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping. groot zwembad grote speeltuinen
Wat we kunnen verbeteren...
Supermarkt echt veel te duur. 3a4 x zo duur als andere supermarkten. meer stoeltjes bij het zwembad

Camping Hirondelle
1556905 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Onwijs leuk voor de kids !
Wat we kunnen verbeteren...
Meer nederlandse animatie

Camping Hirondelle
1556924 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad en de speeltuinen zijn fantastisch voor de kids. ons chalet was mooi en schoon. veel leuke dingen te doen in de buurt. ik las hele negatieve recensies over zwembad, geluidsoverlast e.d. wij hebben totaal nergens last van gehad. wij hebben een super vakantie gehad!!!
Wat we kunnen verbeteren...
Campingwinkels staan er om bekend wat duurder te zijn, maar de prijzen hier vond ik echt schrikbarend. de snackbar sluit om 21:00 uur. dit vind ik erg vroeg. een ijsje of snack halen later op de avond zat er dus niet in.

Camping Hirondelle
1556581 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima caravan en veel te doen.het waterpark is geweldig vanwege vele leuke glijbanen.i
Wat we kunnen verbeteren...
Zou niet echt iets weten.wellicht wat samenwerken met dingen in de buurt zoals bijv met een pretpark of de forelvijver zodat je nog iets leuks aan kan bieden buiten de camping.

Camping Hirondelle
1556606 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Hirondelle
1556932 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Echt een heerlijke zonvakantie met goed weer kunnen je kinderen je goed vermaken in de zoveel glijbanen die het zwempark hebben aantebieden en zwembaden genoeg. leuke en enthousiaste animatie die je echt een gezellige tijd wil geven met hun activiteiten en anvondanimatie, daar wordt je vrolijk van

Camping Hirondelle
1556956 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
12 verschillende glijbanen & dat is super voor kinderen.4 verschillende zwembaden,dus je zit elkaar niet in de weg.fijne camping & van 23.00 - 07.00 uur heb je echt geen last van herrie,dus heerlijke nachtrust.men gaat liefdevol met elkaar om, geen ruzies meegemaakt.receptie echt klantvriendelijk
Wat we kunnen verbeteren...
Hygiëne bij het zwembad kan beter en er mag vaker worden schoongemaakt

Camping Hirondelle
1556965 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een hele leuke camping bij lekker weer. de kinderen kunnen zich goed vermaken in het zwembad en de speeltuinen. bij minder weer is er niet veel te doen. wij komen bij goed weer zeker terug.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer onderhoud en personeel aannemen die engels of nederlands kunnen.

Camping Hirondelle
1556980 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Hirondelle
1557029 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Hirondelle
1557072 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met genoeg te doen voor de kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Toiletten zwembad waren niet schoon en misschien ook wat meer activiteiten voor de niet franstalige kinderen

Camping Hirondelle
1557100 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Als de kinderen van water houden echt een aanrader, hou je van ruimte om je huisje dan moet je niet gaan
Wat we kunnen verbeteren...
Toch een betere eindcontrole op de huisjes. volgens ons gebeurt dat een beetje met de franse slag

Camping Hirondelle
1568831 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Diverse zwembaden zowel binnen als buiten vriendelijk personeel
Wat we kunnen verbeteren...
Honden zouden aan de leiband moeten gehouden worden misschien meer controle hierop

Camping Hirondelle
1556870 Startdatum verblijf: 24/08/2019 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De enige reden waarom ik deze camping zou aanraden is vanwege de speeltuinen voor de kinderen en de grootte van het zwembad en alle glijbanen. de kwaliteit van de camping vonden wij erg matig.
Wat we kunnen verbeteren...
Deze camping mag in zijn geheel gerenoveerd worden. wij vonden het erg oud en veel ook vies.

Camping Hirondelle
1535801 Startdatum verblijf: 19/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer goed voor de kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Op de camping is het ver voor de wc en afwas


camping fredland
Fredland
Paris
camping grenouillere
Grenouillère
Loir
camping dune_fleurie
Dune Fleurie
Somme
camping fredland_maisons_dans_les_arbres
Fredland : Maisons dans les arbres à Paris
Paris

Ardennes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Hirondelle
Avis du camping Hirondelle
Avis du camping Hirondelle
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Hirondelle