Beoordelingen Camping Hirondelle

ardennes - Ardennes
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Hirondelle
Reserver au camping Hirondelle

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Hirondelle
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
86 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van1167 recensies in 2019 en 2020
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Hirondelle
Camping Hirondelle
1703920 Startdatum verblijf: 31/07/2020 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Waterparadijs en speeltuinen, kindjes vervelen zich geen moment.
Wat we kunnen verbeteren...
Zie het mailtje die ik hiervoor stuurde: sanitaire blokken waren een ramp, vooral de douches. we stonden onder een boom met wespennest waar blijkbaar niets kon aan gedaan worden. laatste 2 nachten fuivende buren, geen security gezien.

Camping Hirondelle
1698597 Startdatum verblijf: 27/07/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een heel leuke familie camping. veel glijbanen en zwembaden. leuke en grote speeltuin. veel animatie.
Wat we kunnen verbeteren...
Bij het zwembad mag je alleen met zwembroek en geen heel korte zwemshort.

Camping Hirondelle
1698371 Startdatum verblijf: 27/07/2020 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen een leuke camping
Wat we kunnen verbeteren...
De enorme stank bij de kleedruimtes van het zwembad dat was ondraaglijk en daardoor hebben wij 1 maling gebruik gemaakt van de zwembaden

Camping Hirondelle
1698344 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Hirondelle
1700036 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een prachtige camping met veel accomodaties. de accomodaties staan zo gesitueerd dat u voldoende privacy hebt op uw eigen terras. de zwembaden en glijbanen zijn super! tijdens ons verblijf waren er richtlijnen rondom covid-19, maar hebben riet niet als vervelend ervaren!
Wat we kunnen verbeteren...
Wij zagen op de website bij eerdere recensies dat de gezamenlijke toiletten van de camping verbeterd konden worden in kwaliteit en schoonhouden. ik ben meerdere malen binnen gelopen en vond dat ze het netjes bijhielden! ja het toiletgebouw is oud, maar alles is aanwezig en voldoende schoon!

Camping Hirondelle
1717302 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ideaal voor korte uitstap met gezin en/of vriendengroep
Wat we kunnen verbeteren...
Algemeen onderhoud van het groengedeelte, maar dat is dan louter esthetisch...

Camping Hirondelle
1698446 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Stacaravan ziet er als nieuw uit, grote overdekte veranda, en genoeg serviesgoed!, wel hele korte en smalle bedden. heel veel glijbanen voor de kinderen en een grote speeltuin.
Wat we kunnen verbeteren...
Onderhoud op de camping laat te wensen over, rijweg naar de plekken buiten de hoofdweg niet vriendelijk voor mens en auto, kleedruimtes bij het zwembad waren ivm met corona gesloten maar ook hier achterstallig onderhoud. massale camping met caravans en vaste bewoners,weinig tenten mis campinggevoel.

Camping Hirondelle
1699501 Startdatum verblijf: 26/07/2020 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet
Wat we kunnen verbeteren...
Niet alleen maar franse animatie

Camping Hirondelle
1699408 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een gezellige grote camping. nette caravan en van alles voorzien. geweldige ruim opgezette speeltuinen en in het zwembad top glijbanen voor alle leeftijden. zelfs als volwassene is het uitdagend. goed restaurant bij het chateau en lekkere friet in de snackbar. hebben genoten.
Wat we kunnen verbeteren...
Geen echte verbeter punten. al denk ik wel dat de camping niet groter moet worden dan het nu is. in het zwembad was het erg druk tijdens de warme dagen. en er mogen best parasols staan. er is weinig tot geen schaduw bij het zwembad.

Camping Hirondelle
1699410 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gezellig. mooie schone camping. veel activiteiten en prachtig zwembad. met bij de risicovolle glijbanen begeleiding.
Wat we kunnen verbeteren...
De ontvangst bij de receptie. kan op vele manieren sneller.

Camping Hirondelle
1699503 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een geweldige camping met veel activiteiten voor de kinderen. natuurlijk waren de verschillende zwembaden en glijbanen helemaal geweldig voor ze. zelf vond ik het prettig dat het na 23.00 stil was op de camping. fijn als de kinderen willen slapen.
Wat we kunnen verbeteren...
Water in stacaravan kon ineens kokend heet worden. zowel in de keuken als onder de douche.

Camping Hirondelle
1699597 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Hirondelle
1714852 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel mooie en ruime camping met veel speelmogelijkheden. de kleine beleefde de tijd van haar leven en zo zijn mama en papa ook tevreden.
Wat we kunnen verbeteren...
Jullie kunnen misschien een betere vertaling doen naar het nederlands en sommige shows of activiteiten ook voorzien in het nederlands. aangezien er veel nederlanders en vlamingen komen.

Camping Hirondelle
1698395 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het was een prima sta caravan. mooi nieuw en schoon. ze staan wel dicht op elkaar dat was wel lastig omdat je de gesprekken van de buren mee krijgt. het algehele onderhoud van het park kan beter maar zoals gezegd maakte onze caravan veel goed. zwembad was schoon en de kinderen vonden het leuk.
Wat we kunnen verbeteren...
Het onderhoud van de gebouwen en het groen is echt aan verbetering toe.

Camping Hirondelle
1698505 Startdatum verblijf: 25/07/2020 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel te doen voor kinderen en een mooie omgeving. personeel was erg behulpzaam en deed echt hun best om de gasten het naar hun zin te late hebben.
Wat we kunnen verbeteren...
Security & ehbo spraken alleen frans wat het een en ander bemoeilijkte om duidelijk te maken en te krijgen toen wij hiermee te maken kregen.



Ardennes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Hirondelle
Avis du camping Hirondelle
Avis du camping Hirondelle
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
L\'hirondelle
Adres: 76A, Rue de la Burdinale, 4210 Oteppe - België, Belgique
Regio : Ardennes

Telefoon: + 0033 (00 32 85 71 11 31)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 50.582225,5.124315

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Hirondelle