Beoordelingen Camping Imbours etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Ardèche - Rhone Alpes
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Imbours
Reserver au camping Imbours

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Imbours
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
84 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van 421 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019

avis carabouille

Het Domein van Imbours is een heel groot park, met heuvels en bossen. De mogelijke wandelingen zijn magnifiek (naar Saint Montan lopen bijvoorbeeld, of de watervallen bekijken).

De 2 zwemparken zijn van zeer goede kwaliteit. Het kleine waterpark is van rustige aard en op het grote waterpark is het lekker druk.  

De accommodaties liggen over grote delen van het park en hebben een rustige ligging, vandaar dat ze soms wat ver van de zwembaden liggen.

In de zomer gaat er een gratis pendelbusje over het park.

Deze camping is zeer geschikt voor families met tieners. Het is wat minder geschikt voor kleine kinderen.

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Imbours
Camping Imbours
1523848 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Bij de receptie nederlands sprekend personeel, erg fijn. waar onze stacaravan stond hadden we een prachtig uitzicht.
Wat we kunnen verbeteren...
Verlichting 's avonds was summier. gelukkig hadden we een zaklamp mee.

Camping Imbours
1523049 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou deze afraden. leuke glijbanen, klein zwembad. frans georiënteerd. zeer verouderd vies huisje met vele defecten (oa hang sluitwerk) boiler met voldoende water voor 1 douche beurt in een 8 pers huisje. voor 1500 euro voor een week mag je mi meer verwachten. overigens waren de matrassen ok.
Wat we kunnen verbeteren...
Facelift of verbouwen oude mobile homes. danwel op uw site duidelijk aangeven dat je in oude mobile homes wirdt ondergebracht. goed controler schoonmaaksters zodat je geen stofwolken, chips en snoepgoed onder de bedden aantreft.

Camping Imbours
1523529 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Als je goed de franse taal spreekt is het hier goed te doen. helaas kunnen wij dit niet, daarom voor een nederlandse talige camping gekozen helaas was er 1 persoon die nederlands kon spreken. helaas hebben we haar niet gezien
Wat we kunnen verbeteren...
Wat je belooft te doen. animatie was alleen in het frans onze kinderen hebben hier dus niet aan mee gedaan. normaal willen ze nog wel het een en ander doen maar door de taal hebben ze het niet gedaan. heel jammer dit staat niet op de site

Camping Imbours
1500724 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Imbours
1501313 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het was een top vakantie voor ons! ruime plaatsen voor de nette stacaravans. zeer grote variatie zwembaden/ glijbanen. veel te doen. je hoeft de camping in principe niet af! in de buurt zijn ook leuke uitstapjes te maken!
Wat we kunnen verbeteren...
De avondanimatie begon, vonden wij, vrij laat... 21.30uur

Camping Imbours
1501782 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Imbours
1502091 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een mooie camping met een schitterend zwembad waar de kinderen een leuke tijd beleven.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie was alleen in het frans helaas. dit zou 2 talig moeten zijn

Camping Imbours
1501870 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke zwembaden met glijbanen 1nadeel voor het mooie liggen deze te ver uit elkaar om te lopen.pendelbusje wat daarvoor rijd is te weinig
Wat we kunnen verbeteren...
Als je nederlandstalig personeel aanbied zorg dat dit er dan ook is.en misschien zou het leuk zijn om activiteiten voor kids op de camping oin het engels te kunnen doen? en voor de wasmachine geen cash geld apparaten want nergens op de camping willen ze geld wisselen zodat je je kleding kunt wassen

Camping Imbours
1500901 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Er is voor alle leeftijden genoeg te doen. en ook tot rust komen gaat perfect.
Wat we kunnen verbeteren...
Vooral het barpersoneel mag wat vriendelijker en sneller. dit kan ook te maken hebben met taalbarrière.

Camping Imbours
1502452 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Grote camping in mooie omgeving. voor mensen met kinderen die van waterglijbanen houden een feest! goed restaurant, personeel is erg vriendelijk.
Wat we kunnen verbeteren...
De fransen scheuren gewoon met 50 km per uur over de camping, echt asociaal.

Camping Imbours
1501763 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Grote camping met een geweldig zwempark. ligt in een hele mooie omgeving.

Camping Imbours
1477079 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is mooi ruim opgezet. veel te doen voor kinderen van verschillende leeftijden.zwembaden krijgen een dikke 10.
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat er geen ligbedjes bij zwembad zijn en wij miste de parasols. de camping oogt wat verouderd wordt deels goed gemaakt door de zwembaden. geen eten en drinken bij zwembad is met 30 graden en kinderen niet echt handig.

Camping Imbours
1502312 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé

Camping Imbours
1478625 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een leuke camping, de kinderen vermaakten zich prima. het busje die je naar het zwembad brengt was ook erg fijn met het hoogte verschil. we hebben genoten.
Wat we kunnen verbeteren...
De caravan was prima maar wel wat verouderd/ beschadigd. maar over het algemeen leef je buiten en voor de kinderen merken daar helemaal niets van.

Camping Imbours
1489198 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden, mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Meertalige animatie bij avondvoorstellingen, wij kunnen niet zo goed frans en bij avondvoorstelling was alleen in het frans, wij zijn zelden hier naartoe gegaan omdat we het niet verstaan



Rhone Alpes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Imbours
Avis du camping Imbours
Avis du camping Imbours
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Imbours
Adres: , 07220 LARNAS, France
Regio : Rhone Alpes

Telefoon: + 0033 (04.75.54.39.50)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.4369129,4.5770382

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Imbours