Beoordelingen Camping Jantou etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Vaucluse - Provence-Alpes-Côte d'Azur
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Jantou
Reserver au camping Jantou

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Jantou
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 4 étoiles: recommandé
96 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van 253 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Jantou
Camping Jantou
1501144 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Jantou
1501238 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima franse camping met veel mogelijkheden.
Wat we kunnen verbeteren...
Weinig mede nederlanders wat als minpunt door de kinderen werd ervaren.

Camping Jantou
1502036 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping voor gezinnen met jonge kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
De stacaravan was niet heel erg schoon gasfornuis was vies zat aangekoekte etensresten en haren op. en er lagen zelf nog sokken onder het bed van de vorige bewoners. we miste een gordijn in de keuken en twee nacht lampen waren kapot.

Camping Jantou
1501859 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ongeving mooi, leuke spontane personeel
Wat we kunnen verbeteren...
Alles keurig, alleen toilet gebouwen vaker schoon maken, maar hoorde dat alles vernieuwde werd dit najaar!

Camping Jantou
1500763 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke familiecamping met 'n paar heerlijke zwembaden. niet superfancy maar gewoon prima. ze groeien behoorlijk dus volgens mij doen ze 't best heel goed!
Wat we kunnen verbeteren...
Ik ben blij dat ik in 'n stacaravan zat waardoor ik geen gebruik hoefde te maken van de openbare douches en wc's want die waren niet echt heel schoon en zijn ook wel aan vernieuwing toe. daarnaast vond ik 't wel jammer dat je op sommige dagen moet reserveren voor het restaurant van de camping.

Camping Jantou
1478356 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleinschalige camping met vriendelijk personeel
Wat we kunnen verbeteren...
Douche ofwel heel warm of heel koud, wel twee keer komen en werken maar verbeterde niet

Camping Jantou
1479444 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping ligt in een mooie omgeving. leuke plaatsjes in de buurt. mobile homes liggen beschut onder de bomen met voldoende privacy. erg vriendelijk personeel. de paella avond was super.

Camping Jantou
1479494 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De animatie is geweldig voor kids en de avond antimatie
Wat we kunnen verbeteren...
Er zouden meer toiletten en douches mogen zijn en de hagen aan kampeerplaatsen mogen meer onderhouden worden

Camping Jantou
1433141 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke, niet al te grote camping met een vrolijke, ongecompliceerde sfeer. vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
Wat meer aanbod in het winkeltje. verlichting bij het (zeer populaire) voetbalveldje 's avonds.

Camping Jantou
1432533 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een mooie kleinschalige camping. door de kleinschaligheid alles binnen 5 min te belopen. met kleine kinderen ideaal. camping is goed begroeid met struiken en bomen en dat maakt dat je ook fijne schaduwplekken hebt bij je caravan.
Wat we kunnen verbeteren...
De caravan voordat nieuwe bewoners nakomen goed nalopen. alles functioneerde, maar zag er soms wat minder af uit. zoals de tafel die met poot met ductape aan elkaar zit, plankje onder spiegel wat onbtreekt, maar zichtbaar wel aanwezig is geweest.

Camping Jantou
1216073 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, niet te grootschalig. goed begroeid, nette en schone caravans en een fijne airco. zeker handig als het heel warm is.
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie zou ook in het engels of nederlands kunnen en een weekoverzicht in de. caravan zou ook wel handig zijn. daarnaast waren soms de glijbanen dicht, dat was jammer. maar gelukkig was dit niet al te vaak.

Camping Jantou
1215898 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een kleinschalige en overzichtelijke camping. veel uitstapjes op korte afstand van de camping. avignion is echt een aanrader en de kermis in het dorp was ook erg leuk.
Wat we kunnen verbeteren...
Helaas was de animatie alleen maar in het frans. daardoor gingen wij en onze kinderen er niet heen. het schuim feest en het circus was wel heel leuk, daar hoef je geen frans voor te verstaan.

Camping Jantou
1196804 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Jantou
1195079 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een kleine, overzichtelijke franstalige camping. ruim opgezet. alles is aanwezig.
Wat we kunnen verbeteren...
De speeltuinen zijn niet geschikt voor grotere kinderen. er wordt aangegeven voor kinderen tot 12 jaar. kinderen die groter zijn passen echt niet in de speeltuin. de nieuwe glijbaan functioneert niet optimaal.

Camping Jantou
1197613 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembaden en ligging
Wat we kunnen verbeteren...
Voor tieners niet veel te doen



Provence-Alpes-Côte d'Azur
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Jantou
Avis du camping Jantou
Avis du camping Jantou
Avis du camping Jantou
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Le Jantou
Adres: 535 chemin des Coudelières, 84250 LE THOR, France
Regio : Provence-Alpes-Côte d'Azur

Telefoon: + 0033 (0490339007)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.929176,4.983251

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Jantou