beoordelingen Le Jantou
Beoordeling over camping Le Jantou
Regio Provence-Alpes-Côte d'Azur LE THOR
  0490339007
9.2
/10
van 27 beoordelingen
4 Algemene indruk vakantie
4
4 Kinderspeeltoestellen
4
4 De camping
4
4 Zwembaden
4
4 Animatie
4

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van onze klanten

100 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 27 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Toegekend cijfer
Type accommodatie
Periode
Taal van de vakantieganger

56 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.3
/10
Beoordeling van Heidi S.
Startdatum verblijf : 15/08/2020
Tribu + Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 05/09/2020
Avis du camping Jantou 1
9.8
/10
Beoordeling van Vetter D.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Resort Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Le Jantou is gelegen in een prachtige streek: Avignon, Orange en Isles sur la Sorgue liggen op korte afstand. De camping is niet te groot (ruim 200 plaatsen) en goed onderhouden. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De zwembaden, animatie en de keuze in (afhaal)maaltijden zijn prima.
Echte beoordeling van 19/08/2020
Avis du camping Jantou 2
8.8
/10
Beoordeling van A.a. K.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Moon Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Jantou 3
8.5
/10
Beoordeling van Michel S.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Sun Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is erg overzichtelijk en klein. Fijn met jonge kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
De vlonders/ houten terrassen aan de stacaravans waren erg verouderd, ongelijk en vol met houtsplinters. Kinderen hadden dan ook veel splinters in hun voeten. Ook niet erg handig met een baby die aan het tijgeren is. De accommodatie van binnen was schoon, maar vanbuiten mag er ook een bezem overheen
Echte beoordeling van 11/08/2020
Avis du camping Jantou 4
8.6
/10
Beoordeling van Mark B.
Startdatum verblijf : 18/07/2020
Resort Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is qua formaat niet al te groot zodat het overzichtelijk blijft. Genoeg voor de kinderen om zich elke dag te vermaken.
Wat we kunnen verbeteren :
Het huisje van onze vrienden had tig mankementen zoals kapotte sloten van de schuifpui, te weinig servies/bestek, slecht functionerende vaatwasser/koelkast. Niet verplichten om bezoekers op blote voeten te laten lopen bij het zwembad met die grindtegels. Zeer pijnlijk aan de voeten, écht geen doen!
Echte beoordeling van 29/07/2020
Avis du camping Jantou 5
9.7
/10
Beoordeling van Frank G.
Startdatum verblijf : 04/08/2019
Resort Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 23/08/2019
Avis du camping Jantou 6
9.5
/10
Beoordeling van Roeland H.
Startdatum verblijf : 04/08/2019
Habana Top Presta Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima Franse camping met veel mogelijkheden.
Wat we kunnen verbeteren :
Weinig mede Nederlanders wat als minpunt door de kinderen werd ervaren.
Echte beoordeling van 20/08/2019
Avis du camping Jantou 7
8.3
/10
Beoordeling van Jean-paul M.
Startdatum verblijf : 04/08/2019
Resort Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Satisfaisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping voor gezinnen met jonge kinderen.
Wat we kunnen verbeteren :
De stacaravan was niet heel erg schoon gasfornuis was vies zat aangekoekte etensresten en haren op. En er lagen zelf nog sokken onder het bed van de vorige bewoners. We miste een gordijn in de keuken en twee nacht lampen waren kapot.
Echte beoordeling van 20/08/2019
Avis du camping Jantou 8
10
/10
Beoordeling van Nadieh B.
Startdatum verblijf : 28/07/2019
Tente Amenagee Dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ongeving mooi, leuke spontane personeel
Wat we kunnen verbeteren :
Alles keurig, alleen toilet gebouwen vaker schoon maken, maar hoorde dat alles vernieuwde werd dit najaar!
Echte beoordeling van 12/08/2019
Avis du camping Jantou 9
8.6
/10
Beoordeling van Cateiijne W.
Startdatum verblijf : 27/07/2019
Habana Top Presta Sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke familiecamping met 'n paar heerlijke zwembaden. Niet superfancy maar gewoon prima. Ze groeien behoorlijk dus volgens mij doen ze 't best heel goed!
Wat we kunnen verbeteren :
Ik ben blij dat ik in 'n stacaravan zat waardoor ik geen gebruik hoefde te maken van de openbare douches en wc's want die waren niet echt heel schoon en zijn ook wel aan vernieuwing toe. Daarnaast vond ik 't wel jammer dat je op sommige dagen moet reserveren voor het restaurant van de camping.
Echte beoordeling van 14/08/2019
Avis du camping Jantou 10
Copyright Capfun 2021 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics