Beoordelingen Camping Kervel etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Finistère - Bretagne
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Kervel
Reserver au camping Kervel

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Kervel
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
85 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van 60 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Kervel
Camping Kervel
1501671 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Verzorgde camping op loopafstand van het strand met een erg leuk zwembad. wij hebben vooral genoten van de shows in de avond. personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Camping Kervel
1502076 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Als mensen van een kleine camping houden
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembaden waren niet verwarmd zou wel moeten zijn volgens de website

Camping Kervel
1456148 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vooral voor kleine kinderen leuk. mooie ruime plek.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie voor oudere kinderen.

Camping Kervel
1399697 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping voor de kinderen. prima accomodaties en ruimte op de camping.

Camping Kervel
1197251 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor jong en oud een leuke camping met mooie stranden en baaien in de buurt. bijna geen nederlanders. wat de oudere kinderen wat je met vonden.
Wat we kunnen verbeteren...
Wat meer communicatie in nederlands en engels

Camping Kervel
1197268 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Kervel
1177137 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging, mooi zwembad, strand dichtbij, hele nette mobil homes , hou je van animatie voor kinderen en volwassenen dan is dit de place to be! kortom een aanrader wat ons betreft.
Wat we kunnen verbeteren...
Bij prachtig weer zoals wij hebben gehad misschien een tip om het zwembad wat langer open te laten dan 20 uur.

Camping Kervel
1157595 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Netjes en opgeruimde camping met uitzonderlijk vriendelijk personeel

Camping Kervel
1175970 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super ligging. en zeer vriendelijk mensen.

Camping Kervel
1158278 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Kervel
1157892 Startdatum verblijf: 16/07/2018 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een fijne camping met erg vriendelijk personeel. alles wordt eraan gedaan om het je naar de zin te maken! denk aan animatie, schone toiletten, keurige bloemperkjes etc. we hebben genoten!
Wat we kunnen verbeteren...
Het is jammer dat de animatie alleen is gericht op franse jeugd. het zou leuk zijn als er minder talige dingen zijn zoals knutselen o.i.d. of dat er iemand engels of nederlands kan praten.

Camping Kervel
1140343 Startdatum verblijf: 15/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Voor kinderen veel te doen. leuke speeltuinen en zwembaden zijn super voor de kinderen. wij hebben geen gebruik gemaakt van de animatie op de camping maar er was steeds wel iets te doen dus die mogelijkheid was er wel. camping is niet super groot en heel overzichtelijk.
Wat we kunnen verbeteren...
Het huisje waar we in zaten was niet heel schoon. veel vieze vlekken om de kussens. ook vond ik dat er weinig pannen waren. verder was alles super!

Camping Kervel
1139865 Startdatum verblijf: 07/07/2018 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging van de camping, vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
Mobilhome(5406) heeft geen horretjes voor de ramen, veel muggen. rest van de vakantie 's nachts alles dicht! de wifi is heel slecht: overdag was er amper verbinding mogelijk. radio viel zeker 20x per uur weg, whatsapps werden niet of veel later verstuurd. we hadden er wel 49€ voor betaald.

Camping Kervel
981228 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Glijbanen top. zwembad mag groter... maar is goed. camping is netjes en vlak bij het strand. top.
Wat we kunnen verbeteren...
Activiteiten meer in het engels / nederlands vermelden. zonder frans te kunnen is het lastig. zwembad groter maken. en steentjes bij de glijbanen weghalen.

Camping Kervel
962199 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is rustig en kleinschalig. toiletgebouwen netjes en goed onderhouden. mooie loopafstand naar het strand, waar ook een mooie wandelroute aan grenst.
Wat we kunnen verbeteren...
Het personeel spreek niet veel engels, en daardoor hebben de kinderen hebben niet mee kunnen doen met de animatie. weinig nederlanders gezien ook tijdens ons verblijf, wat het er voor ons overigens niet minder om maakte.



Bretagne
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Kervel
Avis du camping Kervel
Avis du camping Kervel
Avis du camping Kervel
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Kervel
Adres: Lieu-dit Kervel, 29550 PLONEVEZ PORZAY, France
Regio : Bretagne

Telefoon: + 0033 (02.98.92.51.54)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 48.115492,-4.2724200

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Kervel