Beoordelingen Camping Las Bousigues etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Pyrénées Orientales - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Las Bousigues
Reserver au camping Las Bousigues

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Las Bousigues
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 62 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Las Bousigues
Camping Las Bousigues
1523912 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 7.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het grote zwembad is heel erg leuk, mooie glijbanen en genoeg ruimte om lekker te zitten.
Wat we kunnen verbeteren...
De gladde tegels bij het zwembad het dichtst bij de receptie. deze zijn echt gevaarlijk. en nederlandse animatie zou erg leuk zijn.

Camping Las Bousigues
1535610 Startdatum verblijf: 11/08/2019 Score op 10: 2.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zou deze camping niet aanraden. het is echt een franse camping met echt alleen maar fransen. geen nederlandse animatie niks. het enigste wat leuk was was het zwembad met de glijbanen. super schoon was het verblijf ook niet. de fransen zijn niet echt de hygiëne alles met de franse slag.
Wat we kunnen verbeteren...
Nederlandse animatie. is er helemaal niet wat er wel op site stond. hygiëne. het 2 persoons bed was erg klein.

Camping Las Bousigues
1523985 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer georganiseerd en vriendelijk. badmeesters en juffen bij het zwembad wat ik als ouder wel fijn vind.
Wat we kunnen verbeteren...
De medewerkers wel laten weten dat het een vereiste is om op zo een camping toch de engelse taal te beheersen. en voor de fietsen moest ik een formaliteiten contract ondertekenen die ze alleen in het frans hadden. ik onderteken niks als ik niet weet wat er staat, zorg ook voor een engels formulier

Camping Las Bousigues
1535800 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fantastische camping voor de kinderen. super zwembaden met leuke glijbanen. ideale ligging..je bent zo op het strand of in de stad. zijn nu 6x op deze camping geweest en gaan waarschijnlijk ook volgend jaar weer naar de deze camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Mss op meerdere punten verkoop van vers brood.

Camping Las Bousigues
1521210 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Las bousigues is echt een prachtige camping, midden in het groen. de camping bestaat uit 3 sectoren die elk voorzien zijn van hun eigen zwembad met glijbaan. er waren steeds genoeg ligstoelen aan het zwembad! je mag zwemmen in de 3 zwembaden. stacaravan perfect uitgerust met airco en vaatwasser.
Wat we kunnen verbeteren...
Douche in de caravan was niet voorzien van een thermostatische kraan waardoor onze kinderen niet zelf konden douchen. de watertemperatuur was erg moeilijk te regelen (ging van heel heet naar ijskoud en omgekeerd). dit zou een goede verbetering zijn indien hier iets aan werd gedaan.

Camping Las Bousigues
1501014 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De huisjes op de camping zijn prima verzorgt. de camping is ook lekker ruim opgezet je hebt plek genoeg. zwembad is leuk voor de kids. en het strand was ook dicht bij genoeg al hebben wij dat wel op de fiets gedaan.
Wat we kunnen verbeteren...
De gezamenlijke sanitair voorzieningen moeten nodig gerenoveerd worden en mogen die wat vaker gereinigd worden. gelukkig hadden wij fijn een eigen douche en toilet in onze chalet.

Camping Las Bousigues
1501017 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super zwembad, leuke stacaravans, leuke speeltuin
Wat we kunnen verbeteren...
Internationale animatie

Camping Las Bousigues
1477305 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hele mooie en nette camping. echt een aanrader
Wat we kunnen verbeteren...
Iets meer verschillende soorten brood verkopen.

Camping Las Bousigues
1502048 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke omgeving, fijne zwembaden, leuke animatie
Wat we kunnen verbeteren...
Onze stacaravan 410 was zeer verouderd en kon wel een opknapbeurt/renovatie gebruiken. denk aan douche cabine en deuren die vast lopen aan vloer. staan daarentegen ook hele mooie chalets op de camping.

Camping Las Bousigues
1478126 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een erg leuke franstalige camping met 3 zwembaden met elk hun eigen glijbaan en speelbad. ons huisje was schoon en fris ingericht, alles aanwezig zelfs een vaatwasser! in het dorp ook genoeg te doen, ongeveer 5 min met de auto.
Wat we kunnen verbeteren...
Ik zou capfun zeker aanraden alleen past de gemiddelde hollander echt niet in een bed van 140/180 en ook niet onder de douche, haha. matras was ook wel erg hard!

Camping Las Bousigues
1477775 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Nette camping, vriendelijk personeel en fantastische zwembaden.
Wat we kunnen verbeteren...
Uitgebreidere winkel met lagere prijzen

Camping Las Bousigues
1477548 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 6.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Niet! helaas is deze camping echt zwaar tegen gevallen! grote camping die opgedeeld is in 3 delen. het achterste deel ( deel 3 waarschijnlijk van origine het begin) is echt meer een deel van hier staan nog wagens die we ook kunnen vullen! wat we hier zagen was belachelijk!!!!
Wat we kunnen verbeteren...
Het 3 e deel moet aangepakt worden! de caravans repareren, de plaatsen schoon maken, de ratten populatie ruimen ( ja... geen grapje wij hadden ratten en nog grote ook). hier buiten de td ook personeel laten komen bijv animatie ( ook hier zitten kids) restaurants fatsoenlijk eten laten serveren etc!!

Camping Las Bousigues
1454965 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met goed zwembad!
Wat we kunnen verbeteren...
Alles is op fransen gericht.

Camping Las Bousigues
1455889 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Als eerst is de ligging van de camping fantastisch. de omgeving is super mooi en er is veel te doen. de camping zelf beschikt over 3 zwembaden verdeeld over de camping, waar de kinderen uren kunnen spelen. verder is de camping erg groen en ruim opgezet!
Wat we kunnen verbeteren...
Misschien komt dit omdat wij uit nederland komen en dit niet gewend zijn, maar wij vonden het heel raar dat je tussen 2 en 7 nergens wat kunt eten.

Camping Las Bousigues
1433314 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben een uitstekende vakantie gehad vrij nieuw huisje , schoon en voorzien van alle gemakken. zwembaden glijbanen waren uitstekend kids hebben veel plezier gehad.
Wat we kunnen verbeteren...
Bedden goed we hadden lakenpakket maar het waren wegwerp lakens.



Pyrénées
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Las Bousigues
Avis du camping Las Bousigues
Avis du camping Las Bousigues
Avis du camping Las Bousigues
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Las Bousigues
Adres: avenue des corbières, 66420 Le Barcarès, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04.68.86.16.19)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 42.786768, 3.024931

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Las Bousigues