Beoordelingen Camping Merle Roux etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Ardèche - Rhone Alpes
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Merle Roux
Reserver au camping Merle Roux

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Merle Roux
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van 293 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019

avis carabouille

Merle Roux is een prachtige camping, onze stacaravans hebben een geweldig uitzicht op de vallei en de omliggende heuvels.

Naar aanleiding van de mening van onze klanten hebben we veel investeringen gedaan voor 2019.

In 2019 hebben we een oud zwembad van 70m² verwijderd. In plaats daarvan hebben we een groot modern zwembad van 150 m² gebouwd en deze hebben we overdekt met een beschutting van 936m².

De bestaande zwembaden zijn gerenoveerd.

We zijn erg blij om u binnenkort met uw kinderen te verwelkomen in dit prachtige nieuwe zwempark.

Tot binnenkort !

BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Merle Roux
Camping Merle Roux
1522835 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Zorg voor de niet franse toeristen voor animatie dat niet allemaal en alleen maar in het frans is. die blijven dan nl. weg. zorg voor een plek waar kinderen/jongeren elkaar kunnen ontmoeten, zoals een pannakooi/voetbalveld! een uitgebreidere winkel/supermarkt is aan te raden. slechte/harde bedden.

Camping Merle Roux
1523959 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Merle Roux
1535516 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke animatie
Wat we kunnen verbeteren...
De stacaravan was flink verouderd en vies, de bedden waren ook aan vervanging toe. het zwembad was heel leuk alleen de tegels bij het zwembad lagen los. de animatie was super!!

Camping Merle Roux
1523871 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Merle Roux
1526795 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aangename camping maar niet geschikt voor mensen die niet goed te been zijn of mensen met kleine kinderen. zeer steile camping.
Wat we kunnen verbeteren...
De service bij aankomst en aan de bar. bij aankomst amper uitleg gekregen door de receptie. de mensen aan de bar zijn ook niet altijd even vriendelijk.

Camping Merle Roux
1501755 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een ruim opgezette camping leuk zwembad en mooie omgeving
Wat we kunnen verbeteren...
Ontvangst kan beter spreken geen engels en kunnen je slecht helpen. bij de receptie was het bij aankomst een chaos

Camping Merle Roux
1523603 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Taalkennis personeel planning van de camping plekgrootte bij toewijzing

Camping Merle Roux
1501936 Startdatum verblijf: 02/08/2019 Score op 10: 6.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel verouderd en onhygiënisch sanitair. geen toezicht aan het zwembad! restaurant: niets van kleine hap/snack. rokers!! eetgedeelte! kampeerplaatsen met kiezels! elektriciteit viel constant uit!

Camping Merle Roux
1500810 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving met een mooi uitzicht vanuit onze stacaravan. zwembad is leuk met leuke glijbanen. eten in restaurant is prima.
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat slechte vloer in en rondom de zwembaden is. voegen tussen de stenen liggen los, hier is kans op snijden groot. bloedvlekken op vloer worden niet weggehaald. personeel is niet vriendelijk, kan geen goeiedag vanaf ( personeel receptie niet meegeteld ). vooral zwembad personeel!

Camping Merle Roux
1500912 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De mobilehome, de camping en het zwembad zijn ons prima bevallen.
Wat we kunnen verbeteren...
Een nederlandse animator zou fijn zijn.

Camping Merle Roux
1502465 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 7.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Zorg voor een beter winkeltje/bakkertje op de camping. s'-avonds je baguette bestellen in het restaurant die je de volgende morgen bij een chagrijnige restauranteigenaar op moet halen voldoet niet echt aan het vakantiegevoel. het avondprogramma is echt een dikke onvoldoende, op de schuimparty na.

Camping Merle Roux
1501130 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 2.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Raad het niet aan. voor alles moet je de auto in. zwembad heb je na een dag wel gehad, je moet minstens een uur in de auto, als je iets wil zien, of ondernemen.

Camping Merle Roux
1477107 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben een relaxte vakantie gehad.

Camping Merle Roux
1478797 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping was erg netjes en veel vermaak.
Wat we kunnen verbeteren...
Er valt niet veel te verbeteren. ik vond de prijs/kwaliteit verhouding keurig.

Camping Merle Roux
1433146 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij zijn zeer tevreden over ons verblijf bij merle roux. en zijn van plan nog eens terug te gaan. zwembad was voor onze kinderen van 2-4-6 erg leuk. zij konden van alle glijbanen (sommige samen met een volwassene) het was niet te druk bij het zwembad. stacaravan was netjes
Wat we kunnen verbeteren...
Bij aankomst spreekt geen enkele medewerker engels, toch lukte het om uitleg te geven echter zou het fijn zijn als er een klein beetje engels of dergelijke gesproken wordt.



Rhone Alpes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Merle Roux
Avis du camping Merle Roux
Avis du camping Merle Roux
Avis du camping Merle Roux
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Le Merle Roux
Adres: 1660 Chemin du Roux, 07210 Baix, France
Regio : Rhone Alpes

Telefoon: + 0033 (04 75 85 84 14)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.70519, 4.737875

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Merle Roux