Beoordelingen Camping Chênes etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Charente Maritime - Poitou Charentes
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Chênes
Reserver au camping Chênes

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Chênes
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.8/10
Berekend op basis van 143 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Chênes
Camping Chênes
1523533 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs kwaliteit is in een goede verhouding. het aangelegde zwembad met palmbomen is uiteraard fantastisch en voor onze kids(7&5) was het perfect. niet te diep en mooi aflopend. daarnaast was het op de drukste momenten nog steeds overzichtelijk!! de speeltuin is goed onderhouden en is leuk!
Wat we kunnen verbeteren...
Wat wij erg vervelend vonden zijn de eikels takken die op de stalen dakplaten vielen. bij veel wind wordt je hier wel eens wakker van.(lijkt op grote hagelstenen die vallen op een dakpan). het zou fijn zijn als het bakkertje ook om 10.00 uur nog verse croissants heeft.hij is tenslotte open tot 12 u

Camping Chênes
1502171 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
/
Wat we kunnen verbeteren...
/

Camping Chênes
1501432 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Chênes
1502338 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed verzorgde mooie camping. alles was heel netjes en schoon. vriendelijk en behulpzaam personeel. heerlijk stokbrood en croissants elke dag !!
Wat we kunnen verbeteren...
Enig minpunt was bij het verlaten van de camping dat t krap was bij slagbomen omdat daar ook mensen hun vuilnis moesten deponeren.

Camping Chênes
1477515 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super mooie camping, mooie stacaravan
Wat we kunnen verbeteren...
Het tweepersoons bed heeft erg harde matrassen het zou fijn zijn als al het personeel ook engels zou kunnen praten

Camping Chênes
1455749 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad!

Camping Chênes
1477788 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad, vriendelijk personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
Andere talen spreken dan alleen frans. algemene taal engels was handig geweest.

Camping Chênes
1479536 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping,zwembaden en omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
De camping is erg frans gericht, probeer internationaler te worden. er was geen enkele medewerker die voldoende engels sprak.

Camping Chênes
1478787 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg leuk zwembad, prima accommodatie voor een goede prijs . staan wel erg dicht op elkaar gepakt zoals bij meeste capfun campings.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie heeft wel een goed gevuld programma, maar deze is volledig gericht op franse kinderen. er was nauwelijks bereik voor telefoons (2g hooguit) dus bijna genoodzaakt wifi te kopen welke achter aan de camping 100kbps verbinding gaf voor 18eu per week.

Camping Chênes
1477331 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad en de glijbanen zijn fantastisch. en als je eenmaal het ritme van de andere gasten doorhebt lig je heerlijk rustig. de omgeving is ook zo leuk en alles lekker dichtbij.
Wat we kunnen verbeteren...
We hebben 2 huisjes gehad. huisje 1 was bijzonder slecht schoongemaakt. er lag iets achter het bed van mijn zoon waarvan de oorsprong niet konden herleiden. verder was op het eerste gezicht alles schoon. maar na een verdere inspectie heb ik alles schoon moeten maken. wel excuus van de receptie

Camping Chênes
1463680 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Chênes
1455273 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het strand-zwembad is fantastisch!!!
Wat we kunnen verbeteren...
2 wasmachines waren kapot dus er waren maar 3 beschikbaar. het was te weinig. de supermarkt in de camping was te klein en de keus dus ontzettend beperkt. laatste opmerking : we hebben poepzakjes om de ontlasting van de hond netjes op te ruimen maar er was helaas nergens prullenbakken.

Camping Chênes
1433027 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Famtastisch zwembad en kunstmatig strand. prima stacaravan. genoeg te doen maar niet te druk.
Wat we kunnen verbeteren...
Onze stacaravan was nieuw. de grond eromheen nog niet netjes en pal ervoor een onafgebouwd huisje. animatie enkel in het frans.

Camping Chênes
1432483 Startdatum verblijf: 06/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie stacaravans zwembaden schoon
Wat we kunnen verbeteren...
Nederlands sprekende animatie toevoegen

Camping Chênes
1432521 Startdatum verblijf: 06/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping op zich is weinig mis mee, ruim genoeg opgezet. vooral de zwembaden en het bijbehorende strandje is/zijn ons prima bevallen!
Wat we kunnen verbeteren...
We wisten vooraf dat er geen nederlandse animatie zou zijn voor nederlandse kinderen en dat de camping in zijn geheel op de franse gasten gericht is. maar dat neemt niet weg dat we de dagprogramma's e.d. toch wel in het engels zouden mogen verwachten, leek ons. helaas was dat niet het geval.


camping coquelicots
Coquelicots
Charente-Maritime

Poitou Charentes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Chênes
Avis du camping Chênes
Avis du camping Chênes
Avis du camping Chênes
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Les Chênes
Adres: 2 impasse la motte Luchet, 17600 Medis/Royan, France
Regio : Poitou Charentes

Telefoon: + 0033 (0546067138)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 45.649368,-0.954811

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Chênes