Beoordelingen Camping Lila etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Landes - Aquitaine
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Lila
Reserver au camping Lila

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Lila
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
96 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van 67 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Lila
Camping Lila
1523020 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie schone camping. vriendelijk personeel. moore moderne huisjes. goed zwembad en zwemmeer.
Wat we kunnen verbeteren...
De aankomst en vertrek kan alleen in het weekend. zou mooi zijn als dat elke dag zou kunnen.

Camping Lila
1478233 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie zwembaden, mooie camping, fijne stacaravan, dicht bij zee. en dat allesdoordringend een prima prijs!! genoeg te doen in omgeving! dagje biarritz echt super mooie stad aan zee! verder dichtbij leuke plekjes aan het strand!! ook een plekje waar een riviertje uit komt in de zee!
Wat we kunnen verbeteren...
Bij ontvangstdagen kan er meer personeel ingezet worden.

Camping Lila
1523439 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping is zeer schoon, netjes en prachtige speelvelden en zwembaden.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer rekening houden met niet-fransen. de 'buitenlanders' hebben niks aan de animatie. dit is een bekende eigenschap van capfun, maar in dit geval hebben wij echt niks eraan gehad. camping had verder prima faciliteiten om de kinderen zelf te kunnen vermaken.

Camping Lila
1432376 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een te gekke camping voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. goed onderhouden speel toestellen, beach volleybal veld en springkussens.. ook het zwembad was netjes en precies zoals op de foto’s. tip top incl de vriendelijke lifeguards. de accomodatie was tip top in orde. cu next time!!!
Wat we kunnen verbeteren...
Alles top!

Camping Lila
1455608 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping is voor kinderen echt geweldig ze kunnen heerlijk spelen zwemmen ect.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij wisten dat er een frans animatie team was. maar wisten niet dat onze nederlandse kindjes daarom niet konden deel nemen aan de activiteiten omdat ze de taal niet machtig waren. dat ik er bij zou blijven op de achtergrond om te vertalen waar nodig was geen optie dus geen mini club.

Camping Lila
1433164 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie streek, veel natuur. vlak aan de zee. prachtige zwemfaciliteiten. mooie en proper aangelegde camping. geschikt voor jonge ouders met hun kinderen die houden van een strandvakantie. veel animatie voor kinderen. minder geschikt voor mensen die houden van vele bezienswaardigheden in de streek.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie tot 0u00 is ok, maar vanaf 23u00 zou het geluid wel wat minder mogen.

Camping Lila
1450081 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer mooi aangelegde camping, netjes en een mooi en net zwembadcomplex. gebouwen en speeltuin zien er vrij nieuw uit.
Wat we kunnen verbeteren...
Het avondlawaai is niet te doen. er is heel veel animatie, wat op zich goed is. maar elke avond wordt de muziek ontzettend luid gezet en duurt dit tot iets na middernacht. net een festival. gedurende de 2 weken dat wij er verbleven hebben wij slechts 2 avonden gehad die relatief rustig waren.

Camping Lila
1216636 Startdatum verblijf: 11/08/2018 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met veel speelruimte voor de kinderen. glijbanen vielen erg in trek en al het zand was toch echt wel een pluspunt. houd er wel rekening mee dat zwemmen enkel in een strakke zwembroek is toegestaan. deze is ter plaatsen niet te koop.
Wat we kunnen verbeteren...
Erg jammer is toch wel dat 95% van de campinggasten frans zijn en het personeel geen moeite doet/neemt om engels te praten. voor de kinderen is animatie dan ook niet leuk.

Camping Lila
1216625 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie, niet al te grote, aangelegde camping die goed wordt onderhouden.rustige camping. mooi zwembadcomplex.

Camping Lila
1214431 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping. goed verzorgd en bijgehouden. zwembad netjes en schoon.
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel wat ook een beetje engels spreekt is wel fijn. ook iemand bij de animatie die engels zou spreken of misschien zelfs nederlands zou wel leuk zijn!

Camping Lila
1197187 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi zwembad
Wat we kunnen verbeteren...
Graag meer verlichting op de looppaden

Camping Lila
1194926 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping, huisjes staan gezellig bij elkaar, leuke zwembaden
Wat we kunnen verbeteren...
Ondanks dat er erg veel leuke animatie is, vind ik het jammer dat er geen nederlandstalige animator is. als er nou weinig nederlanders zouden zijn snap ik het wel, maar ik denk dat bijna 40% van de bezoekers nederlands waren. vooral voor de kinderen bedoel ik dan.

Camping Lila
1197990 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Lila
1176244 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima familiecamping om een week te verblijven. vooral het waterpark was een hit bij onze zoontjes van 8 en 10 jaar. in de buurt is behalve de fantastische stranden weinig te doen.
Wat we kunnen verbeteren...
Het is ongelooflijk dat je in deze tijd nog zulke slechte bedden aanbied. niet te doen om hier een week op te slapen. het huisje was niet goed schoongemaakt. tijdens onze eindschoonmaak vonden we nog een schoen en een boekje onder het bed.

Camping Lila
1177599 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie was alleen in het frans terwijl er ook veel nederlandse gasten waren. zeker voor de nederlandse kinderen zou het fijn zijn als er ook in het nederlands gesproken wordt.



Landes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Lila
Avis du camping Lila
Avis du camping Lila
Avis du camping Lila
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Lila
Adres: 190 route de Mixe Lieu-dit Grand Jean, 40260 LINXE, France
Regio : Aquitaine

Telefoon: + 0033 (05.58.43.96.25)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.93231,-1.25644

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Lila