Beoordelingen Camping Lodge etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Morbihan - Bretagne
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Lodge
Reserver au camping Lodge

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Lodge
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 69 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Lodge
Camping Lodge
1501599 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ziet er goed uit en is niet zo mega groot zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Bij de receptie folders neer leggen in het engels talig

Camping Lodge
1500643 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk zwembad, leuke omgeving, nette camping!
Wat we kunnen verbeteren...
Personeel zou beter engels moeten/ kunnen spreken

Camping Lodge
1478988 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Lodge
1478441 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima familiecamping.
Wat we kunnen verbeteren...
Iets meer engelse of nederlandse animatie nu erg frans gericht

Camping Lodge
1479022 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is niet te groot, zodat het niet te rumoerig is.
Wat we kunnen verbeteren...
Dat er een nederlands personeelslid van de aninmatie is voor de nederlandse kinderen en er wordt door de animatie ook geen engels gesproken. het personeel kan weinig tot slecht engels ook bij de receptie.

Camping Lodge
1455187 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping voor met kinderen tot 12 jaar met een heel leuk zwembad. de accommodaties zijn ook prima!
Wat we kunnen verbeteren...
Iedere avond wordt er iets georganiseerd en is er animatie. dit is echter in zijn geheel in het frans. dit is een nadeel.

Camping Lodge
1456422 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Lodge
1477714 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met mooi zeembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Het winkeltje zou wel iets groter en uitgebreider kunnen, en ook zou het brood er sochtends gewoon moeten zijn zonder te hoeven bestellen de dag ervoor.

Camping Lodge
1478526 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 2.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Huisjes waren heel netjes, zwembad was ook heel leuk
Wat we kunnen verbeteren...
Toen ik de vakantie ging boeken, stond er dutchbox bij. niks van terug gezien. animatie sprak alleen maar frans.

Camping Lodge
1456206 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Grote, goed onderhouden camping met genoeg faciliteiten voor kinderen.(tot 15 jaar). mooi zwembad. nieuwe verblijven. vriendelijk personeel. wifi was uitstekend.
Wat we kunnen verbeteren...
Gedimpte verlichting langs de paden voor de late uurtjes, vaker afval legen, iets meer praktisch assortiment in het winkeltje, assortiment in de bar mag wat uitgebreider.

Camping Lodge
1433261 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Hartstikke leuke camping voor jong en oud. onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en het chalet was schoon en comfortabel. voor herhaling vatbaar!
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie is alleen in het frans waar wij zaten. ik spreek het wel, maar mijn jonge kindjes niet, zodat ze eigenlijk niet mee konden doen. misschien de dutchbox op meer campings?

Camping Lodge
1235465 Startdatum verblijf: 11/08/2018 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fantastische ligging, alle benodigdheden zijn op de fiets bereikbaar. de camping heeft een hoop vertier voor kids. onze dochter van 6 jaar zagen we de hele dag niet. ondanks dat het een franse camping was nog genoeg nederlandse kinderen. de stacaravans staan heel gezellig en ruim in een plein.
Wat we kunnen verbeteren...
Het zwembad kan wel een opknapbeurt gebruiken, losse tegels rondom het zwembad. een winkeltje met wat uitgebreidere assortiment miste wij. een grotere bar. investeren in nieuwe matrassen, deze waren echt op!

Camping Lodge
1214370 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben een prima verblijf gehad op camping lodge! bijna nieuwe stacaravan. deze was keurig schoon. er was volop animatie, maar niet in het nederlands! er waren weinig nederlandse gezinnen, volop sportfaciliteiten. camping zit vlakbij de lidl en andere uitvalsmogelijkheden.
Wat we kunnen verbeteren...
Het was een zwembad vol pieren als het mooi weer was. (hoogseizoen) veel te kleine zwembaden voor deze grote camping. animatie was top, maar wel graag met dutchbox als dat kan. een groter terras bij de bar is wenselijk. veel vaste staanplaatsen/seizoensplekken.

Camping Lodge
1194942 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Lodge
1194996 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping met prima faciliteiten. wij hadden een comfortabele lodge met eigen sanitair. sanitair van de camping hebben we dus niet hoeven gebruiken. zwembad is fantastisch met spectaculaire glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren...
Avondklok instellen, zodat het bijvoorbeeld tussen 23:00 en 8:00 wat stiller kan zijn. er zijn namelijk genoeg mensen die geen rekening houden met een ander. hierdoor kom je moeilijk in slaap of word je wel erg vroeg gewekt. tevens last gehad van de vele rokers wat nogal stank oplevert.



Bretagne
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Lodge
Avis du camping Lodge
Avis du camping Lodge
Avis du camping Lodge
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Lodge
Adres: Lieu Dit Le Bas Bohat, 56370 SARZEAU, France
Regio : Bretagne

Telefoon: + 0033 (02.97.41.29.93)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 47.522491, -2.797398

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Lodge