Beoordelingen Camping Madrague etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Loire Atlantique - Pays de la Loire
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Madrague
Reserver au camping Madrague

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Madrague
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
91 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 149 recensies in 2013, 2014,2015,2016 en 2017
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Madrague
Camping Madrague
980042 Startdatum verblijf: 19/08/2017 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig uitzicht op de oceaan. vriendelijk personeel. mooie tent op een mooie locatie. geweldige rotsen waar we veel zijn geweest. prima vakantie dus!!

Camping Madrague
979978 Startdatum verblijf: 17/08/2017 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging vlakbij de zee, met mooie stranden en baaien.
Wat we kunnen verbeteren...
Sanitair

Camping Madrague
981441 Startdatum verblijf: 16/08/2017 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Meer nlse animatie dan 1 persoon. proberen nlse mensen bij elkaar te zetten. de normale zwembroek accepteren in het zwembad!!

Camping Madrague
979969 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gunstige ligging aan zee. moderne caravan (top presta). vriendelijk personeel. enthousiast animatieteam
Wat we kunnen verbeteren...
Zwembad relatief klein en ondiep. sanitairgebouwen zijn oud. ook een terras buiten de grote tent zou welkom zijn.

Camping Madrague
962346 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een gezellige camping op een zeer mooie locatie aan de atlantische kust: strandje op loopafstand en heerlijke wandelroutes ook langs de kust. verder genoeg animatie voor met name jongere gezinnen ( kinderen onder de 10jaar)
Wat we kunnen verbeteren...
De communicatie: veel personeel is niet bekwaam in het spreken van bijvoorbeeld de engelse taal. aanbod winkeltje mag beter. meer info voor toeristen in bijvoorbeeld engels. zwembadkwaliteit mag beter... animatie niet alleen franstalig!!!

Het antwoord van Jasmijn: Beste familie Vos, bedankt voor uw beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is voor ons het allerbelangrijkste en ook dit jaar hebben wij daarom alle binnengekregen recensies over onze campings kritisch bekeken om te zien wat er verbeterd kan worden. We hebben gemerkt dat Nederlandstalige klanten behoefte hebben aan meer Nederlands of Engels op de campings en op basis hiervan hebben wij het Dutchbox-concept ontwikkeld. Dit zal voor de zomer van 2018 op 25 van onze campings worden ingezet. Op deze campings zal er een Nederlandstalige animator aanwezig zijn voor de miniclub, er zal een tweetalige ontvangst op de receptie zijn, de avondanimatie zal meer internationaal georiënteerd zijn en dat is nog niet alles! Voor meer informatie kunt u op onze speciale Dutchboxpagina kijken: www.capfun.nl/dutchbox-frankrijk-recherche-NL.html. Groetjes, Jasmijn

Camping Madrague
963914 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een erg gezellige camping recht aan zee. het is niet te groot, dus met kinderen heerlijk overzichtelijk. de camping zit overal in de buurt en is prima betaalbaar.
Wat we kunnen verbeteren...
De bedden in de caravans die mogen echt wel beter. matras is erg dub en daardoor niet comfortabel. de bar bij het zwembad zou iets leuker aangekleed mogen worden, dan een grote party tent aan het zwembad. had er meer gezeten als het gewoon een leuke bar was met een terrasje.

Camping Madrague
964256 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping was super! mooie strandjes waar je als het eb is van het ene strandje naar het andere strandje kan lopen over de stenen/ rotsen. voor de kinderen super leuk om tussen deze rotsen krabbetjes/ visjes/ garnalen te zoeken. je kunt er mooi wandelen en de camping is tov pornic gunstig gelegen
Wat we kunnen verbeteren...
Beter letten op de schoonmaak van de mobilhomes. deze was bij aankomst niet schoon, er werd wel meteen gehandeld toen we naar de receptie gingen!

Camping Madrague
931056 Startdatum verblijf: 30/07/2017 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Madrague
932467 Startdatum verblijf: 30/07/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustgevende camping met prachtige omgeving. de accommodatie was echt top qua inrichting! fijn dat de auto erbij kan staan. personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam bij ontvangst. van ons krijgt deze vakantie, omgeving en camping een 8.
Wat we kunnen verbeteren...
De accommodaties/mobile home waarin wij zaten staan erg dicht op elkaar. gelukkig hadden we prettige buren maar anders kan ik me voorstellen dat het wat irritatie kan opleveren. de toiletgebouwen zijn gedateerd en moeten echt vernieuwd worden. gelukkig hadden wij eigen douche en toilet ;)

Camping Madrague
960785 Startdatum verblijf: 30/07/2017 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi ligging, rustige camping
Wat we kunnen verbeteren...
Er is nauwelijks een winkeltje. zeer frans georiënteerd.1 mdw van de animatie de nederlands spreekt. zij was erg vriendelijk en goed te bereiken

Camping Madrague
930228 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Netjes onderhouden levendige camping, vriendelijk en behulpzaam personeel. mooi wandelpad met leuke strandjes op loopafstand. wordt vooral bezocht door fransen.

Camping Madrague
930137 Startdatum verblijf: 26/07/2017 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Madrague
915256 Startdatum verblijf: 23/07/2017 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie ligging direct aan zee
Wat we kunnen verbeteren...
Toezicht 's avonds/'s nachts van luidruchtige hangjongeren in de speeltuin

Camping Madrague
915569 Startdatum verblijf: 23/07/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige plek aan de schitterende kust. hele leuke strandjes. de ruimte om de mobilehome is niet al te groot en niet veel privacy. maar eerlijk gezegd zijn we ook geen echte campinggangers. wel keurige mobilehome met groot houten terras ervoor. leuk pad langs de kust. je bent zo in pornic.

Camping Madrague
931535 Startdatum verblijf: 23/07/2017 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Bij een temperatuur boven de 24 graden topper aan de oceaan.
Wat we kunnen verbeteren...
Wij misten een gezellig barretje. terras. de tent was niet gezellig.



Vendée
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Madrague
Avis du camping Madrague
Avis du camping Madrague
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
La Madrague
Adres: Chemin de la Madrague, 44210 PORNIC, France
Regio: Pays de la Loire

Telefoon: + 0033 (02.40.82.06.73)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 47.115015,-2.15611

Copyright Capfun 2018 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Madrague