Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Madrague
Reserver au camping Madrague

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Madrague
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 187 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Madrague
Camping Madrague
1556614 Startdatum verblijf: 14/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De ligging en hygiëne sanitair en de vriendelijkheid van het personeel
Wat we kunnen verbeteren...
Hondepoep wordt niet door de eigenaren opgeruimd.

Camping Madrague
1501099 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige lokatie pal pal aan de oceaan. mooi uitzicht. prachtig om over de rotsen te struinen. sanitair niet heel uitgebreid maar prima. tent zag er goed uit.

Camping Madrague
1477778 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 10
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig aan zee gelegen. gezellige camping
Wat we kunnen verbeteren...
Verkoop van levensmiddelen erbij.

Camping Madrague
1478491 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping ligt pal aan zee en heeft prettig zwembad welke ook geschikt is voor kinderen die net hun zwemdiploma hebben
Wat we kunnen verbeteren...
Het sanitair moet worden aangepakt, wc brillen op de toiletten, kapotte tegels, krappe douchehokjes verwacht geen winkeltje op de supermarkt, er worden wat spullen verkocht van achter de bar

Camping Madrague
1500697 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een leuke camping, met nederlandse animatie. fijn voor onze kinderen die nu met veel dingen hebben mee gedaan.
Wat we kunnen verbeteren...
Onze plaats bevond zich onder een grote boom, met veel dieren er in. helaas toen de duifjes uit hun nest kwamen, kwamen daar ook een enorme hoeveelheid uitwerpselen mee naar beneden vallen. helaas hadden we hier boven de veranda geen luifel. dat had wel prettig geweest.

Camping Madrague
1477950 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 7.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De locatie van de camping is top, lekker dicht bij het strand en de supermarkt op 3km de maori hut was heel goed.
Wat we kunnen verbeteren...
Sanitair geen 4 sterren waardig, geen wc brillen, hele kleine douche cabines. restaurant is geen restaurant maar een tent. de kampeerplaatsen zijn heel klein.

Camping Madrague
1478978 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk en enthousiast personeel. prachtige omgeving, verzorgde nette en rustige camping.

Camping Madrague
1456025 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een geweldige plek recht aan zee. veel speelgelegenheden voor kinderen. groot animatie aanbod. pornic is een prachtige plaats en de stranden zijn geweldig. stacaravan (pipo) wagen was ruim genoeg en van alle gemakken voorzien. plaatjes komen alleen niet overeen met de site. maar was een prima wagen.
Wat we kunnen verbeteren...
Helaas is er geen winkeltje waar je wat basis producten kunt kopen waardoor je altijd naar het dorp moet met de auto. er is wel een ruime keus uit winkels. onze douche was of heet of koud waardoor het voor ons zoontje niet veilig was.

Camping Madrague
1477931 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De animatie was geweldig, ligging van de camping was super! personeel was aardig. fijn dat er toegangspoorten zitten vanaf het dtrand naar de camping met een cijfercode.
Wat we kunnen verbeteren...
De tent welke we gehuurd hebben was niet ok. bij een beetje wind, wapperde alles! daarnaast mis ik verlichting ‘s nachts op de camping. ook misten we een campingwinkel. gelukkig waren er wel de hoognodige producten te koop

Camping Madrague
1456233 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Vriendelijk personeel en animatie, erg mooie ligging aan de zee, prima huisje met airco en vaatwasser, overzichtelijke camping en een leuk zwembad met glijbanen!
Wat we kunnen verbeteren...
Ik miste een leuk buiten terras met wat meer sfeer. het overdekte terras was in een soort grote tent, wat warm was en niet echt gezellig. helaas hadden we bij ons huisje (top presta) geen ligstoelen, maar alleen klapstoeltjes. het is een aanrader om deze toe te voegen of eventueel te verhuren.

Camping Madrague
1236953 Startdatum verblijf: 18/08/2018 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gemoedelijke, gezellige camping. kleinschalig met een prima sfeer. de ligging is fantastisch.
Wat we kunnen verbeteren...
Betere horeca en de camping mag iets internationaler aanvoelen. er waren voornamelijk fransen. deze waren overigens erg gezellig en vriendelijk :)

Camping Madrague
1236779 Startdatum verblijf: 12/08/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De prachtige ligging aan het strand. gezellige camping. overzichtelijk en netjes. leuke pannakooi, 5 km vanaf pornic via mooi wandelpad langs de kust. leuk om bij eb via de rotsen van strandje naar strandje te klimmen.
Wat we kunnen verbeteren...
De temperatuur van het binnenbad was echt te laag. dak steeds open waardoor er geen "binnenbad" is. wat echt nog verbetering nodig heeft is de tent waarin zowel het terras van het "restaurant" gevestigd is en ook allerlei activiteiten. eten kon je alleen ophalen of daar opeten op bestelling. jammer

Camping Madrague
1216263 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Madrague
1236898 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Wij zaten pal naast het voetbalveldje. dat resulteerde in 6x per dag een bal in of op je tent. daarnaast zou het voetbalveld savonds dicht gaan, maar dit duurde vaak tot laat. friet halen op de camping kon pas vanaf 19.00uur, vonden wij bedt laat. en de fransen maken enorm herrie snachts.

Camping Madrague
1176993 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé


camping chenaie
La chênaie
Pornic

Pays de la Loire
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Madrague
Avis du camping Madrague
Avis du camping Madrague
Avis du camping Madrague
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [1] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Madrague