Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Mille pépites
Reserver au camping Mille pépites

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Mille pépites
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
85 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 13 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Mille pépites
Camping Mille pépites
1554502 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ideale ligging dicht bij montpellier en direct aan zee. mooi en prachtige waterspeeltuinen voor de kinderen (pas nieuw) mooi en proper verwarmd zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Op de website was er vermeld dat er op de camping handdoeken tegen betaling aanwezig waren (dubbel gecheckt), dit was helaas niet het geval. we zijn er moeten gaan kopen, echt jammer. ligstoelen: er zijn geen ligstoelen aan het zwembad en dat hebben we echt wel gemist, er is ook geen ligweide.

Camping Mille pépites
1501966 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima locatie dichtbij het strand. nette stacaravan met goede faciliteiten. vooral fransoosen op de camping, dat vinden wij juist heel fijn
Wat we kunnen verbeteren...
wel staan de mobile homes wat hutje mutje voor onze smaak. zwembad erg klein en ondiep voor zo’n grote camping. is wat meer ingesteld op jongere kinderen. ( wij hadden er een van 9,12 en 14 bij ons) de eindpoets is ook een stuk uitgebreider dan verwacht (zelfs ramen lappen)

Camping Mille pépites
1501559 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Mille pépites
1455323 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 6.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De accomodatie was uitstekend. goed ingerichte stacaravan, netjes en luxueus, met goede airco, tv, vaatwasser, koelkast met aparte diepvries, magnetron, een 4-pits kookstel en 2 slaapkamers met beide eigen sanitair, in ons geval, en redelijk goede bedden.
Wat we kunnen verbeteren...
Helaas is de reden waarom we niet zullen terugkeren de enorme herrie van de snelweg (110 km/u) pal achter de camping, waardoor je niet voor je lol buiten op het terras zit. de overlast van het nabijgelegen vliegveld is niet groot, de meeste vliegtuigen gaan langs de camping en kleine soms eroverheen

Camping Mille pépites
1452382 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Mille pépites
1399788 Startdatum verblijf: 30/06/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel mooie camping. op nog geen 5 min van zee. goed voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
Niets

Camping Mille pépites
1414426 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zonnige mooie streek vlakbij de camargue en montpellier en op minder dan 100m van het strand gelegen. net onderhouden camping, alles zeer recent aangelegd. geen stress gevoel, aanrader!
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie in meerdere talen. nu enkel in het frans.

Camping Mille pépites
1216277 Startdatum verblijf: 11/08/2018 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Mille pépites
1178195 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goed onderhouden en schone camping
Wat we kunnen verbeteren...
Juiste controle op schoon en stofvrij zijn van mobilhome, we lieten het schoner achter dan we er in kwamen. daarnaast zou het zeer aan te raden zijn dat het personeel meer talen spreekt dan de lokale taal (dus naast frans ook duits en of engels).

Camping Mille pépites
1176368 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
De camping is echt nog in opbouw. het zwembad is goed. voor de rest is er weinig. er waren nauwelijks nederlanders op de camping. de animatie was geheel in het frans. konden slecht engels.

Camping Mille pépites
1194991 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ligging en accommodatie
Wat we kunnen verbeteren...
Iets meer aandacht voor de buitenlandse gasten

Camping Mille pépites
1157587 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer dicht bij het strand (plm 50 meter), splinternieuwe chalets, carnon is een leuk rustig stadje, grote supermarkt in de buurt..
Wat we kunnen verbeteren...
De camping zit op dit moment in een grote renovatie, ze zijn nog druk bezig met nieuwe chalets te bouwen, puntjes af aan het werken, niet alles was af. denk dat dit vanaf volgend jaar een prachtige camping is/gaat worden.

Camping Mille pépites
1157744 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super dicht bij het strand en mooie stacaravans!
Wat we kunnen verbeteren...
Het personeel bij de bar/restaurant. was niet echt schoon, de tafels etc. en ze hadden wat vriendelijker kunnen zijn. iets meer schaduw bij het zwembad zou ook een pluspunt zijn!

Camping Mille pépites
1158254 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige nieuwe huisjes met uitstekende airco. de camping ligt vlak aan zee. er is een mooi zwembad. de camping is nog in aanbouw maar daar hebben wij helemaal geen last van gehad.


camping or
Or
Hérault
camping boucanet
Boucanet
Gard
camping fleur_de_camargue
Fleur de Camargue
Gard

Gard
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Mille pépites
Avis du camping Mille pépites
Avis du camping Mille pépites
Avis du camping Mille pépites
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Mille Pépites
Adres: Rue de l'Aigoual, 34130 Carnon, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (0467682371)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.553408, 3.992665

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Mille pépites