Beoordelingen Camping Mille pépites etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Hérault - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Mille pépites
Reserver au camping Mille pépites

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Mille pépites
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 3 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
85 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.5/10
Berekend op basis van 13 recensies in 2018 en 2020
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Mille pépites
Camping Mille pépites
1554502 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ideale ligging dicht bij montpellier en direct aan zee. mooi en prachtige waterspeeltuinen voor de kinderen (pas nieuw) mooi en proper verwarmd zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Op de website was er vermeld dat er op de camping handdoeken tegen betaling aanwezig waren (dubbel gecheckt), dit was helaas niet het geval. we zijn er moeten gaan kopen, echt jammer. ligstoelen: er zijn geen ligstoelen aan het zwembad en dat hebben we echt wel gemist, er is ook geen ligweide.

Camping Mille pépites
1501966 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima locatie dichtbij het strand. nette stacaravan met goede faciliteiten. vooral fransoosen op de camping, dat vinden wij juist heel fijn
Wat we kunnen verbeteren...
wel staan de mobile homes wat hutje mutje voor onze smaak. zwembad erg klein en ondiep voor zo’n grote camping. is wat meer ingesteld op jongere kinderen. ( wij hadden er een van 9,12 en 14 bij ons) de eindpoets is ook een stuk uitgebreider dan verwacht (zelfs ramen lappen)

Camping Mille pépites
1501559 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Mille pépites
1455323 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 6.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De accomodatie was uitstekend. goed ingerichte stacaravan, netjes en luxueus, met goede airco, tv, vaatwasser, koelkast met aparte diepvries, magnetron, een 4-pits kookstel en 2 slaapkamers met beide eigen sanitair, in ons geval, en redelijk goede bedden.
Wat we kunnen verbeteren...
Helaas is de reden waarom we niet zullen terugkeren de enorme herrie van de snelweg (110 km/u) pal achter de camping, waardoor je niet voor je lol buiten op het terras zit. de overlast van het nabijgelegen vliegveld is niet groot, de meeste vliegtuigen gaan langs de camping en kleine soms eroverheen

Camping Mille pépites
1452382 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Mille pépites
1399788 Startdatum verblijf: 30/06/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel mooie camping. op nog geen 5 min van zee. goed voor de kinderen.
Wat we kunnen verbeteren...
Niets

Camping Mille pépites
1414426 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zonnige mooie streek vlakbij de camargue en montpellier en op minder dan 100m van het strand gelegen. net onderhouden camping, alles zeer recent aangelegd. geen stress gevoel, aanrader!
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie in meerdere talen. nu enkel in het frans.



Languedoc Roussillon
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Mille pépites
Avis du camping Mille pépites
Avis du camping Mille pépites
Avis du camping Mille pépites
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Mille Pépites
Adres: Rue de l'Aigoual, 34130 Carnon, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (0467682371)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.553408, 3.992665

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Mille pépites