Beoordelingen Camping Montblanc Park etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Costa Dorada - Catalogne
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Montblanc Park
Reserver au camping Montblanc Park

U hebt nog geen leuke beoordelingen kunnen uitkiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Montblanc Park
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
82 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.4/10
Berekend op basis van 50 recensies in 2013, 2014,2015,2016 en 2017
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Montblanc Park
Camping Montblanc Park
963524 Startdatum verblijf: 06/08/2017 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping met vriendelijke mensen en we hebben een hele leuke tijd gehad !!!

Camping Montblanc Park
971506 Startdatum verblijf: 06/08/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Montblanc Park
961574 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede accommodaties voor een nette prijs. mooie zwembaden met glijbanen.
Wat we kunnen verbeteren...
Campingwinkel, zeer beperkt assortiment en zelfs op enkele ochtenden geen brood. wij stonden op het nieuwe gedeelte helemaal bovenaan, het was hier nog erg kaal zonder bomen en begroeiing dit gaf niet echt een campinggevoel. het personeel(animatie) was enkel ingesteld op frans en spaans.

Camping Montblanc Park
932312 Startdatum verblijf: 23/07/2017 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prettige camping met fijne zwembaden en glijbanen en speeltuinen. waar je je prima kunt vermaken.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer engels/nederlandstalige animatie. duidelijke omschrijving/informatie restaurant.

Camping Montblanc Park
932407 Startdatum verblijf: 23/07/2017 Score op 10: 8.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Wij zaten in een mooie nieuwe habana top prestige, deze was gelegen op het hoogste punt van de camping. te hoog gelegen met een aardige klim en afdaling om bij het zwembad,activiteiten te komen. hierdoor waren wij en in het algemeen aangewezen op onze auto.advies, laat een treintje,busje rijden.

Camping Montblanc Park
915860 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer toffe zumba en campingdans amber en de sportanimatoren kunnen goed dansen en krijgen er niet genoeg van
Wat we kunnen verbeteren...
Steile beklimming om naar caravan te gaan

Camping Montblanc Park
913867 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou de camping niet aanraden aan nederlanders , geen animatie in het nederlands zoals beloofd en geadverteerd , aanwezige doen geen tot weinig moeite om engels te spreken door overtal aan franse campinggasten , films in het frans , karaoke in het frans . dit versterkt het chauvinisme.
Wat we kunnen verbeteren...
Doen wat je beloofd en anders campings niet aan nederlanders aanbieden , zij zijn er nu alleen om de lege plekken op te vullen en te zorgen dat er een optimale winst gecreerd wordt .

Camping Montblanc Park
932082 Startdatum verblijf: 22/07/2017 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijke ruimte, mooie omgeving. mooie 's jones zwembad, genoeg animatie. helaas alleen frans sprekend personeel, geen woord engels (alleen bali personeel sprak gebrekkig engels) wat het soms lastig maakt. vooral de kids misten daardoor veel.
Wat we kunnen verbeteren...
Huisje was absoluut niet schoon in tegenstelling tot 2 jaar geleden. de matrassen zijn verschrikkelijk hard, zelfs iemand die nooit rugklachten heeft gehad gaat hier met rugpijn weg. daarnaast verschillend var personeel dat duidelijke voorkeur had wie ze wilden bedienen. (vooral mannelijk personeel)

Camping Montblanc Park
915883 Startdatum verblijf: 16/07/2017 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De kinderen vonden de zwembaden met glijbanen helemaal super, hier hebben wij ons prima vermaakt. verder niet veel met de animatie gedaan, aangezien dat allemaal in het frans is.
Wat we kunnen verbeteren...
De mobile homes staan heel dicht op elkaar, weinig privacy, maar door de opstelling ook weinig contact met omgeving.

Camping Montblanc Park
914983 Startdatum verblijf: 15/07/2017 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping, rustige ligging maar wel vlakbij uitvalswegen. goede zwembaden met voldoende zit/lig ruimte
Wat we kunnen verbeteren...
Communicatie met campinggasten ook in de engelse taal beter verzorgen

Camping Montblanc Park
915688 Startdatum verblijf: 15/07/2017 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is prima verzorgd. zwembaden en glijbanen en speelplaatsen genoeg voor kinderen (mijn kinderen zijn 8 en 11). buiten de camping zit je met een minuut of dertig met de auto aan het strand. net buiten het park is een paardenmanege waar je een leuke paardrit kunt maken door de omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Kinderen spelen graag met opblaas spul in een zwembad, dit is niet togestaan. jammer een alternatief vanuit de camping een aantal van dat soort drijf dingen in het water beschikbaar stellen net als bij menig indoor zwembad. licht langs de trappen omhoog en de ruimte tussen de caravans is soms krap.

Camping Montblanc Park
913238 Startdatum verblijf: 15/07/2017 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is mooi, schoon en compleet. de locatie, vlak bij de uitvalswegen, is werkelijk schitterend. montblanc is ook een mooie stad met veel voorzieningen en grote supermarkten. de zwembaden zijn schoon en geschikt voor alle leeftijden. het personeel is vriendelijk en spreek vaak ook engels.
Wat we kunnen verbeteren...
Bij aankomst op zaterdag duurt het erg lang voor je aan de beurt bent. op imbours had de camping een busje rijden om gasten over de camping te vervoeren dat zou, zeker als de camping (wat al zichtbaar is) nog veel groter wordt, een aanvulling zijn. misschien boven nog een zwembad?

Camping Montblanc Park
915737 Startdatum verblijf: 15/07/2017 Score op 10: 6.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aangenaam klimaat. altijd een lekker windje. sanitair is gedateerd maar wc's zijn goed schoon. kinderen vermaken zich uitstekend in het speelkasteel en de zwembaden met glijbanen. mercadona en paardrijden vlakbij. salou/cambrils 3 kwartier rijden. eten van campingrestaurant is oké.
Wat we kunnen verbeteren...
Habana was kleinste en in slechtste staat verkerende caravan die we ooit hebben gehad. camping is alleen ingesteld op spanjaarden en fransen. niets in het engels. ook animatie en avondprogramma niet. restaurant heeft zelfs geen engelse kaart. geen aandacht van bediening van restaurant.

Camping Montblanc Park
913343 Startdatum verblijf: 09/07/2017 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Aantal glijbanen, prijs/kwaliteitverhouding, ligging.
Wat we kunnen verbeteren...
Openingstijden van de receptie moeten worden verruimd en tijdens openingstijden zou deze ook echt open moeten zijjn. deze was dicht bij aankomst tijdens openingstijden (ivm openingsavond/voorstellen team). dit vinden wij niet servicegericht. daarnaast kunnen de prijzen in de bar vriendelijker.

Camping Montblanc Park
914599 Startdatum verblijf: 09/07/2017 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping en erg mooi uitzicht.
Wat we kunnen verbeteren...
Camping was nog niet klaar toen wij aankwamen. vooral het nieuwe gedeelte had nog geen trappen. tevens wordt er door heel veel gasten op de camping gereden naar het zwembad-restaurant. dit zorgt voor veel verkeer en er werd ook erg hard gereden.



Pyrénées
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Montblanc Park
Avis du camping Montblanc Park
Avis du camping Montblanc Park
Avis du camping Montblanc Park
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Montblanc Park
Adres: Carretera de Prenafeta, km.1,8 , 43400 Montblanc, Espagne
Regio: Catalogne

Telefoon: + 0033 (0034977862544 / 003392283848)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 41.377239, 1.185394

Copyright Capfun 2018 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Montblanc Park