Beoordelingen Camping Montblanc Park etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Tarragone - Catalogne
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Montblanc Park
Reserver au camping Montblanc Park

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Montblanc Park
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 4 étoiles: recommandé
94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.2/10
Berekend op basis van53 recensies in 2019 en 2020
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Montblanc Park
Camping Montblanc Park
1779741 Startdatum verblijf: 09/08/2020 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtig bungalowpark voor de hele familie middenin de wijnvelden - prima ligging, 35 minuten van het strand. schoon en erg goed verzorgd. er is van alles te doen voor groot en klein. 4 zwembaden en verschillend glijbanen. top vakantie met de kids.
Wat we kunnen verbeteren...
Er is veel te bezichtigen en te doen in de omgeving maar je moet het wel van te voren onderzoeken, het personeel is niet op de hoogte en kan je geen goed advies geven. ook belangrijk om te weten dat de camping het heel groot is, dus belangrijk om aan te geven waar je wilt zitten.

Camping Montblanc Park
1675670 Startdatum verblijf: 18/07/2020 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Complete camping; mooie zwembaden, redelijk ruim opgezet, alles ligt centraal gelegen tussen de accommodaties.
Wat we kunnen verbeteren...
Hoewel in spanje gelegen, is het duidelijk een franse camping. voertaal op de camping is frans, ook bij animatie. verbeterpunt zou zijn ook nl'se animatie te verzorgen, zoals bijv. bij camping la grande lierne.

Camping Montblanc Park
1556702 Startdatum verblijf: 17/08/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé

Camping Montblanc Park
1522776 Startdatum verblijf: 10/08/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige locatie in de bergen, wij hadden de hele week prachtig weer. vanwege het droge klimaat is 30 graden prima te doen en aangenaam. zwembaden genoeg, en voor de kids uren lang zwem en speel plezier. supermarkten om de hoek in aangelegen plaats. leuk restaurant met uitzicht op het zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Matrassen, die waren wel erg hard, en niet goed van kunnen slapen. misschien zachtere of betere kwaliteit matrassen plaatsen. misschien hadden wij een slecht matras en dus pech. maar goed matras is wel fijn, zeker thuis, maar zo op vakantie ook.

Camping Montblanc Park
1502432 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Toezicht bij de springkussens organiseren en leeftijd instellen. nu waren veel tieners tussen de hele kleintjes aan het springen.hygienne snackbar kan veel beter en netter. eten was heel goed maar de uitstraling minder.

Camping Montblanc Park
1501284 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé

Camping Montblanc Park
1523379 Startdatum verblijf: 03/08/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben het erg leuk gehad schoon huisje. zwembad was voor de kinderen erg leuk. wordt genoeg georganiseerd schuimparty disco in het zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Jammer dat er zo weinig engels gesproken wordt. als nederlands gezin sta je toch meer tussen de fransen op de camping. volgend jaar zou ik toch meer kijken of er engels geproken word en toch meer nederlandse gasten op de camping staan.

Camping Montblanc Park
1500579 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer mooie en schone camping. veel animatie en heerlijke zwembaden met snelle glijbanen. in het restaurant kun je terecht voor lekker eten en ook cocktails. bij het zwembad lekker tentje met drankjes en broodjes ed in de omgeving kun je o.a. tarragona, salou en portaventura bezoeken.
Wat we kunnen verbeteren...
De wasmachines,in het sanitair dichtbij het zwembad, zijn wel aan vervanging toe

Camping Montblanc Park
1500853 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Super leuke camping met veel glijbanen. onze kinderen vonden het fantastisch!! animatieteam was erg enthousiast, geen gebruik van gemaakt omdat er geen engels gesproken werd. topvakantie gehad :)
Wat we kunnen verbeteren...
Engels sprekende animatie.

Camping Montblanc Park
1501332 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke en schone camping
Wat we kunnen verbeteren...
Het personeel meer engels leren want dit is erg slecht zowel in het restaurant en vooral de receptie.

Camping Montblanc Park
1511628 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer toffe en propere camping! heel veel animatie voor jong en oud!
Wat we kunnen verbeteren...
Het chalet waar we in verbleven was voor 8 personen maar was wel wat aan de kleine kant naar onze mening voor max 5 personen

Camping Montblanc Park
1523551 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is de 4e camping van capfun die we bezocht hebben. en wederom een geweldige camping. we hadden een geweldige plek gekregen met ons kleine mannetje van 5 jaar, waar ze rekening mee hielden, want we bleven 3 weken. voor alle leeftijden is er iets te doen en al het personeel is even vriendelijk.
Wat we kunnen verbeteren...
Het huisje van ons stond vooraan, dus ws 1 vd oudste. de bedden zijn erg hard met een dun matrasje, dus rugpijn bij opstaan. dat zou vervangen kunnen worden. en wat kleine reparaties als je goed oplet, maar verder geheel prima onderhouden huisje.

Camping Montblanc Park
1478540 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping gelegen bij het pitoreske plaatsje montblanc. grote supermarkt 2 km van de camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Misschien de zwemcapaciteit uitbreiden? erg vol on de middag. snack corner bij het overdekte zwembad is een uitkomst! misschien meer wasmachines plaatsen. was nu op twee locaties mogelijk, camping erg vol dus wassen was bijna niet te doen. diverse automaten waren defect. aankomst was erg rommelig!

Camping Montblanc Park
1478523 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 7.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Alleen het personeel bij de bar en van de animatie waren leuk de rest waren echt van die ongemanierde mensen
Wat we kunnen verbeteren...
Wij zaten boven op een berg hele week last gehad van vliegen bedden waren kei hard en met een baby en een kind wat niet goed kon lopen was berg beklimmen niet altijd even een pretje het overdekte zwembad stonk onwijs naar pis en de glijbanen in de speeltuin waren kokend heet

Camping Montblanc Park
1478991 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, zwembad is heerlijk en de glijbanen zijn perfect. de kids hebben zich prima vermaakt
Wat we kunnen verbeteren...
Dat de animatie ook in het engels wordt vertaald.



Tarragona
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Montblanc Park
Avis du camping Montblanc Park
Avis du camping Montblanc Park
Avis du camping Montblanc Park
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Montblanc Park
Adres: Carretera de Prenafeta, km.1,8 , 43400 Montblanc, Espagne
Regio : Catalogne

Telefoon: + 0033 (0034977862544 / 0033492283848)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 41.377239, 1.185394

Copyright Capfun 2020 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Montblanc Park