Beoordelingen Camping Tordera etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Costa Brava - Catalogne
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Tordera
Reserver au camping Tordera

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Tordera
De algemene indruk van de vakantie: 3 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 3 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
81 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.1/10
Berekend op basis van 16 recensies in 2014,2015,2016, 2017 en 2018
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Tordera
Camping Tordera
1236831 Startdatum verblijf: 04/08/2018 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heerlijk dichtbij het strand / zee.
Wat we kunnen verbeteren...
Echt schoner sanitair!! en het afwasgedeelte was ook niet schoon!

Camping Tordera
1214420 Startdatum verblijf: 01/08/2018 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
We hebben een heerlijke tijd gehad op de camping en komen graag volgend jaar weer terug.
Wat we kunnen verbeteren...
De hygiëne van de sanitaire voorzieningen mag beter. na een "grondige schoonmaakbeurt" met hoge druk reiniger zat er nog steeds viezigheid op en tussen de tegels. ook het aanbod verse broodjes zou wat uitgebreider kunnen. dan zouden we vaker broodjes halen op de camping ipv in het dorp.

Camping Tordera
1235622 Startdatum verblijf: 31/07/2018 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Gelijk aan het strand, schone camping en goed beveiligd
Wat we kunnen verbeteren...
Opening 2e zwembad

Camping Tordera
1198286 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 7.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping is alleen gericht op franse bezoekers. engels wordt hier het liefst en matig gesproken. dus ik zou deze camping niet voor nederlandse gezinnen aanraden. ze willen geen engels praten. als er iets was dan was de service wel snel van het personeel.
Wat we kunnen verbeteren...
Zeer slechte communicatie naar vakantiegangers!! we waren niet op de hoogte gesteld van het feit dat de camping (les naaions) was overgenomen en was samengevoegd met een andere camping (la tordera). het hek was hermetisch afgesloten, we konden dus niet de camping op bij aankomst! 2 uur staan wachten

Camping Tordera
1215900 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Camping moet niet te groot worden, het restaurant is hier niet op ingericht. het strand moet weer in de oude situatie worden herstelt
Wat we kunnen verbeteren...
Wij komen al vele jaren op deze camping en wij willen dat wij onze plaats volgend jaar weer kunnen reserveren. hier werd onduidelijk over gecommuniseerd.

Camping Tordera
1176849 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Betaalbaar en de mobilehomes zijn schoon
Wat we kunnen verbeteren...
Wanneer je beddengoed besteld hebt, dan zou het prettig zijn dat deze al aanwezig zijn bij aankomst strandje op camping tordera les nations valt tegen, foto op de site is niet hetzelfde...

Camping Tordera
1197072 Startdatum verblijf: 25/07/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Tordera
1196967 Startdatum verblijf: 23/07/2018 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping. vooral de rust en kleinschaligheid spreekt ons aan.

Camping Tordera
1177093 Startdatum verblijf: 23/07/2018 Score op 10: 7.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping op een prettige plek in spanje.
Wat we kunnen verbeteren...
Het restaurant is ok, maar mag wel wat mooier aangekleed worden. heeft nu veel weg van een kantine. de zwembaden zouden mooi zijn, ware het niet dat één van de zwembaden dicht was vanwege administratieve problemen. hier kwamen we pas achter toen wij aankwamen. de communicatie had beter gekund.

Camping Tordera
1176960 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping pal aan zee. mooi zwembad en uitstekende verblijf accommodatie

Camping Tordera
1174555 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dit is prima camping voor een gezin met jonge kinderen, met een geweldig animatie team
Wat we kunnen verbeteren...
Juiste informatie verstrekken op uw site mbt. de voorzieningen.

Camping Tordera
1158220 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 2.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Onvoldoende
Zwembaden:1 étoiles : recommandé

Camping Tordera
1176185 Startdatum verblijf: 20/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé

Camping Tordera
1177150 Startdatum verblijf: 18/07/2018 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goeie prijs kwaliteitsvehouding. rustig gelegen camping
Wat we kunnen verbeteren...
Strand en zeekant goed onderhouden

Camping Tordera
1157093 Startdatum verblijf: 14/07/2018 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ik zou voor nederlandse mensen deze camping niet aanraden, omdat de animatie enkel spaans of frans is en als je kind anderstalig is zijn ze daar absoluut niet vriendelijk tegen. de vaste spaanse camping-gasten met vaste staanplaatsen hebben voorrang op alles.
Wat we kunnen verbeteren...
Meertalige animatie en vriendelijker personeel (als je spaans of frans bent zul je super geholpen worden als nederlander of duitser niet). zorgen dat het zwembad open is ipv gesloten de hele zomer, terwijl dit wel op de site staat aangegegeven.



Comunidad
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Tordera
Avis du camping Tordera
Avis du camping Tordera
Avis du camping Tordera
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
La Tordera-Nacions
Adres: Camí de la Tordera, s/n, 08380 Malgrat de Mar, Espagne
Regio: Catalogne

Telefoon: + 0033 (0034 937 612 778)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 41.652339, 2.775706

Copyright Capfun 2018 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Tordera