beoordelingen Pachacaïd
Beoordeling over camping Pachacaïd
Regio Provence-Alpes-Côte d'Azur La Môle
  04 94 55 70 80
8.8
/10
van 61 beoordelingen
star vacances Algemene indruk vakantie
star vacances
star jeux Kinderspeeltoestellen
star jeux
star situation De camping
star situation
star piscines Zwembaden
star piscines
star animation Animatie
star animation

★ Waar ligt de camping

Waar ligt de camping

★ De mening van Jasmijn

De mening van Jasmijn

Op deze camping staan de accommodaties verspreid over 11 verschillende terrassen. Voor families met jonge kinderen, kinderwagens en personen met een beperkte mobiliteit, is het aan te raden om een laag gelegen accommodatie aan te vragen. Voor wie van een uitdaging houdt, hoe hoger, hoe mooier het uitzicht natuurlijk! ;-)

★ De mening van onze klanten

90 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
gemiddelde berekend op basis van 61 beoordelingen tussen 2019 en 2020
O
bedrog
Op mening.capfun.nl wordt u niet voor de gek gehouden !
Alle beoordelingen zijn echte beoordelingen geschreven door onze gasten ! Bekijk ons handvest.

★ Alle beoordelingen over de campings

Alle beoordelingen over de campings
Toegekend cijfer
Type accommodatie
Periode
Taal van de vakantieganger

170 Beoordelingen komen overeen met uw zoekactie
8.4
/10
Beoordeling van Lucian M.
Startdatum verblijf : 16/08/2020
Pirate Habana Top Presta dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Satisfaisant De camping
Piscine Insuffisant Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede camping
Wat we kunnen verbeteren :
Sweembad
Echte beoordeling van 07/09/2020
Avis du camping Pachacaïd 1
9.7
/10
Beoordeling van Bart B.
Startdatum verblijf : 08/08/2020
Resort Clim (6/8p.) sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Satisfaisant Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Deze camping is zeer geschikt voor zowel jong en oud. Stacaravan zijn er in diverse luxe, zwembad is gigantisch met heel veel variaties van glijbanen. En er wordt heel veel georganiseerd voor zowel jong als oud!! Toppertje dit
Wat we kunnen verbeteren :
er zou een Nederlandse animatie zijn die was er niet, maar dit is waarschijnlijk na aanleiding Covid19 dus begrijpelijk. Daar in tegen zou het handig zijn als animatie ook in engels gedaan zou worden voor de niet Frans sprekende onder ons.
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 2
8.6
/10
Beoordeling van Gastel V.
Startdatum verblijf : 02/08/2020
Habana Clim dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation NSP Animatie
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie Camping in bosrijkgebied met zeer mooi zwembad met leuke glijbanen. Mensen op Camping zeer vriendelijk en behulpzaam.
Wat we kunnen verbeteren :
Het huisje was van slechte kwaliteit ,wel schoon maar alles kraakte en bewoog als iemand door het huisje liep. Niet alle huisjes zijn het zelfde dus misschien hadden wij een beetje pech. Airco maakte veel lawaai.(trillen) Bij veel huisjes staat de buitenunit op de grond,dan heb je hier geen last van
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 3
9.7
/10
Beoordeling van James T.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Resort Clim (6/8p.) sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 10/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 4
9.5
/10
Beoordeling van Eric D.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Resort Top Presta sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Rustig en mooi gelegen in een bosrijk gebied, goede animatie, goed verzorgde chalets. Vanuit camping zijn voldoende bezienswaardigheden binnen acceptabele auto rijtijd bereikbaar ( max. 45 min.) Meerdere supermarkten nabij camping.
Wat we kunnen verbeteren :
- Het buitenmeubilair bestond enkel alleen uit kuipstoeltjes, 2 of meerdere relaxstoelen zou welkom zijn. - Wellicht in de toekomst het zwembad uitbreiden met een dieper zwem gedeelte, met nieuwe kunststof glijbanen i.p.v. de betonnen glijbanen.
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 5
8.7
/10
Beoordeling van Hanan A.
Startdatum verblijf : 01/08/2020
Sun Top Presta sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Geweldige locatie en mooie huisjes en omgeving.
Wat we kunnen verbeteren :
Het dragen van een Speedo is heel vervelend voor veel mannen en kinderen ( en voor de vrouwen die hiernaar kijken 😉). Meer keuzevrijheid zal gewaardeerd worden.
Echte beoordeling van 24/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 6
9.2
/10
Beoordeling van Dick H.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Resort Clim (6/8p.) dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Bien Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Bien De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Echte beoordeling van 17/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 7
9.1
/10
Beoordeling van Der V.
Startdatum verblijf : 26/07/2020
Resort Clim (6/8p.) dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Goed
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, veel glijbanen, groot zwembad, prima acomodatie
Wat we kunnen verbeteren :
animatie kan beter aangegeven worden, soms weet je niet wat er waar te doen is en heb je geluk als je iets voorbij ziet komen. geen duidelijkheid qua openingstijden mini club en activiteiten
Echte beoordeling van 03/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 8
9.4
/10
Beoordeling van Raam V.
Startdatum verblijf : 25/07/2020
Sun Top Presta sam/sam

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Satisfaisant Animatie
Bien Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Bien Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Ook onze kinderen (10 en 12) hebben hebben zich prima vermaakt. Bij de reservering vroegen wij om een hoger gelegen accommodatie met een mooi uitzicht. Nou, hebben we gekregen. Prachtig!
Wat we kunnen verbeteren :
Het animatie team barst van de energie, het is 1 groot feestje. Maar wel volledig Franstalig. Het zou fijn zijn de activiteiten in meerdere talen worden aangeboden zodat alle kinderen kunnen meedoen.
Echte beoordeling van 18/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 9
9.6
/10
Beoordeling van Den V.
Startdatum verblijf : 19/07/2020
Resort Clim (6/8p.) dim/dim

Ik ga in de toekomst opnieuw met Capfun op vakantie
Animation Excellent Animatie
Excellent Kinderspeeltoestellen
Situation Excellent De camping
Piscine Excellent Zwembaden
Tevredenheid over uw vakantie ? Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer vriendelijk personeel. Tof zwembad!
Wat we kunnen verbeteren :
Animatie in meerdere talen. Receptie moet Engels spreken.
Echte beoordeling van 04/08/2020
Avis du camping Pachacaïd 10
Copyright Capfun 2021 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics