Recensies Camping Paillotte etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Landes - Aquitaine
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Paillotte
Reserver au camping Paillotte

U hebt nog geen leuke bestemming kunnen uitkiezen ?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings, om elk jaar een verbeterde service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle meningen van onze gasten.

Deze meningen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Emilie
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
-> Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Paillotte
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
94 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
9.0/10
Berekend op basis van 109 recensies in 2013, 2014,2015,2016 en 2017
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel recensies geschreven door onze eigen gasten
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Paillotte
Camping Paillotte
776277 Startdatum verblijf: 20/08/2016 Score op 10: 9.5
Trouwe gast bij Capfun, minstens 1 verblijf op een camping.
(camping Temps libre in Augustus 2013)
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige omgeving, fijne camping, de fare die wij hadden gehuurd met 2 veranda's en een tuin was echt heerlijk vertoeven.
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie was echt alleen op franse kinderen gericht....

Camping Paillotte
762526 Startdatum verblijf: 14/08/2016 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke camping, mooie locatie!
Wat we kunnen verbeteren...
Voor ons was de caravan en het horeca gedeelte niet schoon.

Camping Paillotte
748916 Startdatum verblijf: 31/07/2016 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi aangelegde camping, onze atol-caravan was goed ingericht, alleen de slaapkamers waren wat krap (weinig ruimte tussen bed en muur).
Wat we kunnen verbeteren...
N.v.t.

Camping Paillotte
749933 Startdatum verblijf: 31/07/2016 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Wij raden deze camping aan omdat het schoon is, prachtige omgeving. het biedt vertier voor een ieder. pubers in ons geval. het gevoel geeft van een veilige camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Bij aankomst wijzen op een info map in het nederlands die wel aanwezig is bij de receptie. er ontgaat veel info voor toeristen die de franse taal niet machtig zijn.

Camping Paillotte
750040 Startdatum verblijf: 31/07/2016 Score op 10: 9.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Heel mooi opgezet. leuke sfeer. vriendelijk personeel

Camping Paillotte
748724 Startdatum verblijf: 31/07/2016 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ruim opgezette, zeer groene camping. mooie ligging aan het meer en vlakbij zee. wij hadden een lodge, en die is ons zeer goed bevallen.

Camping Paillotte
749641 Startdatum verblijf: 31/07/2016 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke niet te grote camping. mobil home sun top presta is ons met 4 personen prima bevallen. bij het meer kun ue niet zwemmen. strand bij messanges is goed bereikbaar (vieux boucau is leuker maar qua verkeer lastig bereikbaar). het zwembad is prima geweest voor onze kinderen (12 en 8 jaar).
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie ook meer richten op nederlanders. het was nu echt voor franse gasten.

Camping Paillotte
748645 Startdatum verblijf: 30/07/2016 Score op 10: 9.3
Trouwe gast bij Capfun, minstens 1 verblijf op een camping.
(camping Paillotte in Augustus 2016)
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Goede en gemoedelijke sfeer. overzichtelijke camping.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer muziek in de avond animatie (bandjes).

Camping Paillotte
750095 Startdatum verblijf: 30/07/2016 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een stukje tropisch paradijs in zuid frankrijk! animatie is top! diverse services zijn zeer goed.
Wat we kunnen verbeteren...
Boekingen accepteren van bijvoorbeeld doordeweekse dagen. bijvoorbeeld woensdag-woensdag. het viel tijdens ons verblijf op dat de nederlanders alleen zaterdag-zaterdag konden boeken maar de fransen ook zondag-zondag. animatie ook iets meer in het engels. in iedergeval bij oproepen e.d.

Camping Paillotte
722438 Startdatum verblijf: 23/07/2016 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Omdat het een mooie, natuurrijke omgeving is aan het meer van souston. prachtige bloemen en camping la pailotte is overzichtelijk, je durft je kinderen alleen naar het winkeltje te laten gaan.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie geheel frans. is jammer maar begrijpelijk. we hebben last gehad van 1 meisje in de bediening die absoluut geen engels kon en zwaar geïrriteerd overkwam door het feit dat we engels wilde praten.

Camping Paillotte
736140 Startdatum verblijf: 23/07/2016 Score op 10: 9.7
Trouwe gast bij Capfun, minstens 1 verblijf op een camping.
(camping Chenes medis in Juli 2015)
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
De wifi op de camping was niet goed! alleen bij de receptie en dat was ook niet zo heel goed! verder was alles super en hebben een heerlijke vakantie gehad!!

Camping Paillotte
738098 Startdatum verblijf: 23/07/2016 Score op 10: 9.8
Trouwe gast bij Capfun, minstens 1 verblijf op een camping.
(camping Paillotte in Augustus 2015)
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Weer genoten van la paillotte. we hadden een perfecte plek voor het vissen en kajakken. wij waren er super blij mee. we zaten liever bij het meer dan dat we naar zee wilde gaan. ook de zwembaden was een extra luxe maar wij hebben heerlijk gezwommen in het meer.
Wat we kunnen verbeteren...
Ik heb geen verbeterpunten. ik kan me voorstellen dat voor gezinnen die geen frans spreken dat de animatie wat minder is omdat er echt geen andere taal dan frans gesproken wordt.

Camping Paillotte
736197 Startdatum verblijf: 23/07/2016 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het terras is erg leuk gelegen met uitzicht op t meer en de bediening is erg vriendelijk. het zwembad is leuk speels aangelegd.
Wat we kunnen verbeteren...
De inventaris van de mobilhome. geen scherpe messen, geen snijplank aanwezig. de matras van het 2 persoonsbed was erg dun en gaf weinig steun dus met rugpijn naar huis....

Camping Paillotte
736290 Startdatum verblijf: 23/07/2016 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Paillotte
722003 Startdatum verblijf: 17/07/2016 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het hele gezin (2 volw, 2 kids) heeft genoten door de diversiteit aan voorzieningen op de camping, de aangeboden activiteiten/animiatie en de omgeving (groot meer, bossen, strand in de buurt, fietsen, minigolf) alles binnen handbereik, je kunt het zo actief of relaxed maken als je zelf wilt!
Wat we kunnen verbeteren...
In het hoogseizoen is het zeer aan te raden een nederlandssprekend lid aan het animatieteam toe te voegen. mijn dochter is 1x naar kinderanimatie geweest en kwam teleurgesteld terug. welke jongere wil er niet op deze camping werken?!



Aquitaine
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Paillotte
Avis du camping Paillotte
Avis du camping Paillotte
Avis du camping Paillotte
Al onze bestemmingen
bekijken:
-> Klik hier
La Paillotte
Adres: Route des campings, 40140 AZUR, France
Regio: Aquitaine

Telefoon: 05.58.48.12.12
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.786612,-1.309117

Copyright Capfun 2017 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Paillotte