Beoordelingen Camping Paillotte etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Landes - Aquitaine
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Paillotte
Reserver au camping Paillotte

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Paillotte
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
93 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van 161 recensies in 2013, 2014,2015,2016 en 2017
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Paillotte
Camping Paillotte
979970 Startdatum verblijf: 13/08/2017 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Paillotte
962276 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Paillotte
963401 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het gebied is prachtig, de stranden zijn prachtig, de camping is top! de kinderen en wij hebben n topweek gehad. een week vinden we eigenlijk net iets te kort, 10 dagen zou ideaal zijn ook omdat je dan niet per se op zaterdag hoeft te reizen. we zaten in n 6 persoons huisje/caravan.
Wat we kunnen verbeteren...
Het zou fijn zijn als je niet per se op zaterdag hoeft aan te komen, maar begrijp dat het boeken en plannen dan wat ingewikkeld wordt. maar met het huidige verkeer dat alsmaar drukker wordt zijn de zaterdagen n crime op de snelweg/autoroute.

Camping Paillotte
979903 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is heel leuk en er hangt een zeer aangename sfeer. overzichtelijk en niet te groot. alle huisjes zijn van hout en dat geeft een mooie uitstraling. niet van die witte stacaravans. zwembad en speeltuin zijn prachtig. wij zaten aan het water. prachtig uitzicht...
Wat we kunnen verbeteren...
Wat verbeterd moet worden is de schoonmaak van de huisjes! deze is onder de maat! bij aankomst was ons huisje vies en alles in de keuken plakte. veel vuiligheid in de hoeken. dit is overigens na het melden wel meteen schoongemaakt. waarom zijn er zijn geen parasols bij het zwembad?

Camping Paillotte
981368 Startdatum verblijf: 11/08/2017 Score op 10: 8.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:1 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Paillotte
964171 Startdatum verblijf: 07/08/2017 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie omgeving, nette camping en accomodaties
Wat we kunnen verbeteren...
Er wordt amper een andere taal dan frans gesproken door het personeel, verder is er geen 'wij zijn blij dat u hier bent' houding te bekennen...

Camping Paillotte
963930 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Propere camping, leuke zwembaden en glijbanen
Wat we kunnen verbeteren...
De animatie mag ook engels talig personeel aan de bar erg nors

Camping Paillotte
964114 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Erg ontspannen, rustige en zeer mooie camping. mooie omgeving en stranden in de buurt. alles zeer goed verzorgd. voor jonge kinderen tot een jaar of 12 perfect. misschien iets minder geschikt voor tieners? wij komen zeker nog eens terug!
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie alleen franstalig. het is dan ook een zeer franse camping, relatief weinig andere nationaliteiten. voor ons was dit overigens geen probleem.

Camping Paillotte
960742 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Paillotte
963580 Startdatum verblijf: 05/08/2017 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prachtige camping en omgeving, zeer de moeite waard
Wat we kunnen verbeteren...
Hoe moeilijk is het om tijdens het hoogseizoen een nederlands persoon aan de animatie toe te voegen. 30% van de gasten is nederlands en daar wordt geen rekening mee gehouden.

Het antwoord van Jasmijn: Beste familie. Bedankt voor uw beoordeling. De tevredenheid van onze klanten is voor ons het allerbelangrijkste en ook dit jaar hebben wij daarom alle binnengekregen recensies over onze campings kritisch bekeken om te zien wat er verbeterd kan worden. We hebben gemerkt dat Nederlandstalige klanten behoefte hebben aan meer Nederlands of Engels op de campings en op basis hiervan hebben wij het Dutchbox-concept ontwikkeld. Dit zal voor de zomer van 2018 op 25 van onze campings worden ingezet en camping Paillotte hoort daar ook bij. Op deze campings zal er een Nederlandstalige animator aanwezig zijn voor de miniclub, er zal een tweetalige ontvangst op de receptie zijn, de avondanimatie zal meer internationaal georiënteerd zijn en dat is nog niet alles! Voor meer informatie kunt u op onze speciale Dutchboxpagina kijken: www.capfun.nl/dutchbox-frankrijk-recherche-NL.html. Groetjes, Jasmijn

Camping Paillotte
961508 Startdatum verblijf: 30/07/2017 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Paillotte
932127 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Die chinese vrouw bij het eten was bepaald niet vriendelijk

Camping Paillotte
961061 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel bomen, goed personeel, goede winkel op camping, mooie combie: meer, zwembad en strand dichtbij.

Camping Paillotte
961281 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Uitstekende locatie met cobinatie meer, zwembad en zee. mooie accomodatie als je aan het water zit
Wat we kunnen verbeteren...
Wat echt te verbeteren valt is dat er strengere contole moet zijn mbt lawaai overlast na 12 uur 's avonds. dit was echt onder de maat. tot middennacht veel lawaai (schreeuwen, hard praten) van campinggasten. security aanwezig maar deed er niets aan ondanks ons beklag hierover.

Camping Paillotte
931219 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 9.1
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is een volwassen camping. de camping is voorzien van speelgelegenheden voor kinderen, ligt aan een mooi meer waar je activiteiten op kunt doen. het zwembad is heerlijk met mooie glijbanen. de sfeer is relaxed. je komt tot rust.
Wat we kunnen verbeteren...
Aan het einde van de dag is het heerlijk om een borreltje drinken aan het meer op het terras. het terras is echter meer ingedeeld voor het restaurant. een verbetering kan zijn om een mooi "lounge" gedeelte te creëren waar je lekker kan borrelen.



Landes
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

NEDERLANDSTALIGE ANIMATOR
Avis du camping Paillotte
Avis du camping Paillotte
Avis du camping Paillotte
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
La Paillotte
Adres: 66 Route des campings, 40140 AZUR, France
Regio: Aquitaine

Telefoon: + 0033 (05.58.48.12.12)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 43.786612,-1.309117

Copyright Capfun 2018 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Paillotte