Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Palombière
Reserver au camping Palombière

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Palombière
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
86 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.7/10
Berekend op basis van 14 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Palombière
Camping Palombière
1500693 Startdatum verblijf: 04/08/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembad mooi, mooie streek, veel te doen

Camping Palombière
1501629 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping met ruime kampeer- en stacaravanplaatsen. veel stacaravans zijn nieuw en dus (nog) netjes. er staan veel bomen waardoor je altijd wel ergens in de schaduw kan zitten. door het overdekte zwembad kun je ook op mindere dagen gaan zwemmen. veel te doen in de omgeving.
Wat we kunnen verbeteren...
Er is geen voetbal- of speelveld op de camping. de campingwinkel is klein en vrij duur. animatie en personeel is vrijwel allemaal franstalig. sanitair (wc) is aan verbetering toe.

Camping Palombière
1501922 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Palombière
1502079 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Aanleg van tennis en voetbal-basketbal court meer avond en dag animatie voor kids (1persoon nederlandstalig) uitbreiding assortiment supermarkt

Camping Palombière
1479429 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De stacaravan was geweldig. heel mooi en luxe met zelfs twee badkamers. de camping is heel ruim opgezet. het leuke stadje sarlat is dichtbij.
Wat we kunnen verbeteren...
We waren niet tevreden over het restaurant. de friet was compleet mislukt en één bak olie. toen we hier iets van zeiden reageerde de bediening heel onvriendelijk en kregen we pas na een hoop gedoe ons geld terug.een andere keer hebben we hier overigens wel lekker pizza gegeten.

Camping Palombière
1501633 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Palombière
1501981 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 9.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé

Camping Palombière
1456249 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping, mooie accommodatie (taos), goede ligging voor allerlei uitstapjes. en we waren ontzettend blij dat we na een eerdere noodgedwongen afmelding, op het allerlaatste moment nog terecht konden en dat de receptie het zo wist te regelen dat we zelfs in de ons bekende accommodatie konden

Camping Palombière
1478188 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, vriendelijk personeel en voor de kinderen geweldige glijbanen en zwembaden omgeving is veel te doen en alles dichtbij
Wat we kunnen verbeteren...
Kwaliteit van bv de hamburger met patat, dit is geen aanrader. pizza was wel goed. wat meer schaduw plekken creëren bij de zwembaden

Camping Palombière
1456006 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 7.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De zwembaden zijn super. stacaravan was prima.
Wat we kunnen verbeteren...
- animatie - restaurant - bar/personeel bar - wifi

Camping Palombière
1449419 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Veel ruimte rond de stacaravan. nooit overdruk aan het zwembad, dus ook steeds (lig)stoelen beschikbaar. watertemperatuur aangenaam. gloednieuw glijbanencomplex. kortbij toeristische plaatsjes, oa sarlat.
Wat we kunnen verbeteren...
Groter assortiment in de winkel en goedkoper. ligbed aan stacaravan.

Camping Palombière
1455719 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Groot zwembad met veel glijbanen.(als ze het doen) ruime staanplaatsen. locatie is prachtig. receptie ook nederlands en engels. ruime douches
Wat we kunnen verbeteren...
Maak de toilet/douches vaker schoon en op een gunstigere tijd. maak de staanplaatsen vlak en laat regenwater van de staanplaats af lopen i.p.v. er op. restaurant was ronduit slecht. 1 personeelslid deed echt zijn best. de rest was chagrijnig en vooral met zichzelf bezig. kok kan niet koken.

Camping Palombière
1456041 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 7.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zwembad en de ligging zijn uitstekend. accommodatie grand sud top was nieuw dus die was ook top.
Wat we kunnen verbeteren...
De winkel die was slecht gesorteerd en het restaurant was niet voldoende dit kan echt beter. bij het animatie team 1 iemand die nederlands spreekt!

Camping Palombière
1455128 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé

Camping Palombière
1433318 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 8.2
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping met mooie stacaravans die niet oud zijn met voldoende inventaris. groot zwembad met glijbanen en overdekt zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
Zorg er voor dat er in de huisjes geen kakkerlakken zijn bij aankomst ik heb er zeker in heel de week wel 70 dood gemaakt. dit is echt een plaag op de camping. wij hebben de accommodatie flink moeten poetsen bij aankomst.


camping sud_land
Sud Land
Landes
camping ullule
Ullule
Aquitaine
camping moulinal
Moulinal
Dordogne
camping duravel
Duravel
Lot

Lot
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Palombière
Avis du camping Palombière
Avis du camping Palombière
Avis du camping Palombière
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier

Adres: , ,
Regio :

Telefoon: + 0033 ()
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten:

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Palombière