Beoordelingen Camping Paradis de Bazas etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Gironde - Aquitaine
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Paradis de Bazas
Reserver au camping Paradis de Bazas

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Paradis de Bazas
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
96 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.6/10
Berekend op basis van 113 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Paradis de Bazas
Camping Paradis de Bazas
1500737 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping ziet er netjes uit, veel speelmogelijkheden voor de kinderen. zwembad leuk, lagune prachtig. leuke activiteiten van de animatie. je kan stokbrood, crossaints of chocoladebroodjes bestellen voor sochtends. eten bij de bar, niet ruime keus, maar genoeg en lekker. personeel erg vriendelijk.
Wat we kunnen verbeteren...
Accomodatie kan schoner. zelf schoonmaken, wordt daarna alleen gecontroleerd. bedden zijn wat hard door dun matras. animatie is alleen in het frans, hierdoor mis je een hoop, maar ze doen het met zoveel entousiastme dat het toch leuk is.ook in het engels (of nederlands) zou zeker een toevoeging zijn

Camping Paradis de Bazas
1477185 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping heeft een mooi zwembad met leuke glijbanen. ook de aangelegde lagune en de speeltuin zijn erg leuk! de ontvangst bij de receptie was vriendelijk. wij kwamen rond 13u aan, maar konden inchecken en ook al in onze stacaravan terecht. dat was fijn na een lange reis. de caravan was ook schoon.
Wat we kunnen verbeteren...
Ik had graag een campingwinkeltje gehad. nu moesten we er op uit met de auto. ook voor kleine boodschapjes tussendoor. in de caravan miste ik kleine, praktische dingen, zoals wasknijpers en een schaar. wat meer schaduw op de camping zou prettig zijn. verder een top vakantie gehad!

Camping Paradis de Bazas
1500692 Startdatum verblijf: 21/07/2019 Score op 10: 7.9
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Beter engels sprekend personeel. duidelijk aangeven dat alles in het frans is, ook de animatie. geen bedden goed op voorraad. smiddags het restaurant uren gesloten

Camping Paradis de Bazas
1454756 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Fijne camping voor ouders met kinderen.

Camping Paradis de Bazas
1456004 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke en ruim opgezette camping, een echte aanrader!
Wat we kunnen verbeteren...
We miste een winkeltje met wat basisproducten en helaas geen lekker stokbrood.

Camping Paradis de Bazas
1477923 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 9.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een superleuke camping voor kinderen van 2 tot 12. speeltuin was erg groot en goed. zwembaden en strandje waren fantastisch voor de kinderen. stacaravan was schoon en groot (6pers caravan). ook staan de caravans niet te dicht op elkaar.
Wat we kunnen verbeteren...
Naast het zwembad was het wat rommelig. niet dat je daar loopt o.i.d. maar als je in zwembad bent zie je het geregeld. zeker vanuit de glijbanen. ook mag carabouille wat vaker 's avonds optreden. was nu maar 2x per week

Camping Paradis de Bazas
1456042 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 1 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs kwaliteit verhouding met name kleine kinderen
Wat we kunnen verbeteren...
Toegankelijk -betrokkenheid personeel beter voor niet franse vakantiegangers. niet alleen stoelen maar ook meer ligbedden. schaduw plekken creëren rond het zwembad

Camping Paradis de Bazas
1454720 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie centrale ligging om zowel bordeaux te bezoeken, dag strand te doen en een aantal stadjes marktjes en kastelen te bezoeken. verder een heerlijk zwembad met veel diversiteit aan glijbanen en soorten baden.
Wat we kunnen verbeteren...
Ons verblijf was helemaal niet schoon gemaakt voor dat we er in gingen. boodschappen van vorige huurders stonden nog aangebroken in de kastjes. vloeren en badkamer waren ronduit smerig. gedurende 2 week hebben we geen carrabouile gezien tot teleurstelling van onze dochter;-(

Camping Paradis de Bazas
1455461 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Dit is de 5 de keer op een rij dat we in bazas zijn! bevalt prima! fijne zwembaden, leuke speeltuinen! genoeg stoelen en bedjes bij het zwembad! lidl in de buurt. verder genoeg te doen in de buurt! kastelen, kanoën, boomklimmen, zee, dagje bordeaux. verder top prijs kwaliteit verhouding!
Wat we kunnen verbeteren...
Dit jaar waren er geen stoelen en bedjes bij het strandje. dit zou ik wel fijn vinden! maar verder alles weer uitstekend! nieuwe zwembad beviel ook erg goed! kids konden overal staan, maar toch diep genoeg om te zwemmen dat geeft een veilig gevoel!

Camping Paradis de Bazas
1414478 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping leuke speelvelden fijne zwembaden en strandje. veel fransen op de camping, animatie franstalig
Wat we kunnen verbeteren...
Kleine speeltoestellen voor kinderen onder 6 jr op het veld. kleine supermarkt beter eten, meer variatie

Camping Paradis de Bazas
1399896 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 9.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een gezellige camping met genoeg te doen voor de kids! erg fijn de kleine speeltuintjes bij de huisjes!
Wat we kunnen verbeteren...
Het zwembad wat per 29/6 open zou zijn, was helaas in de week dat wij er waren 3x dicht dat was jammer. misschien iets meer engels/ nederlandse animatie

Camping Paradis de Bazas
1235463 Startdatum verblijf: 11/08/2018 Score op 10: 8.4
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuk voor de kids. leuke glijbanen en speeltuin. geen hele grote camping dus niet mega druk. meerdere supermarkten op kleine afstand met de auto. iets verder wat meer winkels.
Wat we kunnen verbeteren...
Erg op fransen gericht. enkele nederlanders of belgen. wij vonden het niet storend maar voor de kids was het leuk geweest als er wat meer nederlandse animatie was.

Camping Paradis de Bazas
1176628 Startdatum verblijf: 29/07/2018 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Een superleuke camping, ideaal voor kinderen in de leeftijd van 8 tot 15 jaar. onze kinderen vonden de mooie glijbanen geweldig. de sfeer op de camping is relaxed, ruimtelijk, rustig en groen.
Wat we kunnen verbeteren...
De schoonmaak van de mobil homes kan beter, dit was voor ons het enige minpuntje. verder de ontvangst bij de receptie. bij de receptie sta je lang in de rij om in te checken, dit zou wel verbeterd mogen worden. bij uitchecken idem. veder geen verbeterpunten, echt top camping!

Camping Paradis de Bazas
1216097 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 1 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het zwembad is erg leuk.leuke speeltuinen.ruim opgezet.sanitair gebouw vaak schoongemaakt. dicht bij supermarkten.het personeel sprak goed engels en waren allemaal super aardig! niks was teveel..echt top!
Wat we kunnen verbeteren...
Bomen planten op het kampeergedeelte!geen schaduw in die hitte. alleen plek 4 en 5.sanitair betere afwatering. warmer water voor de afwas. een nederlander bij de animatie.alles is echt alleen maar frans.

Camping Paradis de Bazas
1163321 Startdatum verblijf: 22/07/2018 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé



Lot
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Paradis de Bazas
Avis du camping Paradis de Bazas
Avis du camping Paradis de Bazas
Avis du camping Paradis de Bazas
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Le Paradis de Bazas
Adres: Route de Grignols, 33430 BAZAS, France
Regio : Aquitaine

Telefoon: + 0033 (05.56.65.13.17)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 44.424547,-0.196873

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Paradis de Bazas