Beoordelingen Camping Paris Roussillon etoile francelocetoile francelocetoile francelocetoile franceloc

Pyrénées Orientales - Languedoc Roussillon
Telefoonnummer 0031 (0)20 721 9350
Welkom mening.franceloc.nl
Avis du camping Paris Roussillon
Reserver au camping Paris Roussillon

U hebt nog geen leuke camping kunnen kiezen?
De kwaliteit van onze campings is uitermate belangrijk. Wij werken veel aan onze campings om elk jaar een betere service aan te kunnen bieden. Daarom houden wij ook rekening met alle beoordelingen van onze gasten.

Deze beoordelingen kunt u op deze pagina lezen.

Groetjes, Jasmijn
Voir tous les avis franceloc Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Rechercher des avis franceloc    
Récapitulatif générale des avis du camping Paris Roussillon
De algemene indruk van de vakantie: 4 étoiles: recommandé
Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles: recommandé
De camping: 4 étoiles: recommandé
Zwembaden: 4 étoiles: recommandé
Animatie: 3 étoiles: recommandé
88 %
van onze gasten zou opnieuw met Capfun op vakantie gaan
8.9/10
Berekend op basis van 57 recensies in 2016, 2017, 2018 en 2019
BELANGRIJK: Op mening.capfun.nl vindt u enkel beoordelingen geschreven door onze eigen gasten.
Bekijk ons handvest
Avis des clients du camping Paris Roussillon
Camping Paris Roussillon
1501373 Startdatum verblijf: 28/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De camping is mooi aangelegd, groen en veel bloemen en palmen. het zwembad is mooi aangelegd en schoon, met regelmatig een activiteit die met enthousiasme wordt gebracht door het animatieteam van capfun. ons verblijf was heerlijk, leuke knusse stijl stacaravan met hout ombouw en overdekte vlonder.
Wat we kunnen verbeteren...
De absolute meerderheid bestaat uit franse bezoekers. wij hebben twee weken op de camping gestaan en slechts 2 andere nl gezinnen ontmoet. voor ons geen probleem; maar de tip om de communicatie te verbeteren: zorg dat het personeel beter engels kan, wat als internationale voertaal gangbaar is!

Camping Paris Roussillon
1479460 Startdatum verblijf: 27/07/2019 Score op 10: 9.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer netjes onderhouden en vrij nieuwe stacaravan. mooie beplanting. net zwembad.
Wat we kunnen verbeteren...
De randen van het zwembad en bubbel gedeelte waren wat ruw, dit voelt niet fijn aan

Camping Paris Roussillon
1454892 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.3
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleine camping met goede zwemfaciliteiten.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie inclusief maken voor niet-franssprekende kinderen, controle/schoonmaak van stacaravan kan veel beter.

Camping Paris Roussillon
1463604 Startdatum verblijf: 20/07/2019 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 1 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooie camping, vriendelijk personeel, veel animatie. voor ons persoonlijk is iedere avond animatie te veel. dit zorgt veel nachtlawaai( tot middernacht en later) over de gehele camping. top camping, alleen zoeken wij s’avonds graag de rust na de vele activiteiten in en rondom argèles-sur-mèr.

Camping Paris Roussillon
1456046 Startdatum verblijf: 14/07/2019 Score op 10: 8.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Mooi aangelegd en ruime plekken.
Wat we kunnen verbeteren...
Meer bedjes in zwembad en tv scherm in bar.

Camping Paris Roussillon
1432433 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 9.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prima camping vlak bij zee. leuk zwembad en speeltuin voor de kinderen. personeel doet goed zijn best en werkt hard om iedereen naar zijn zin te krijgen.
Wat we kunnen verbeteren...
Het was jammer dat echt alles in het frans was en niet iets in engels werd vertaald bij het ontvangst op de camping. bij capfun heb je de eerste avond als je arriveert een uitleg avond wat je kan verwachten qua vermaak.

Camping Paris Roussillon
1456179 Startdatum verblijf: 13/07/2019 Score op 10: 7.7
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Ontvangst was echt uitstekend werd opgewacht bij de poort kreeg daar ontvangst papieren en meteen sleutel en mocht later op de dag bij receptie inchecken. was een keurige camping maar frans spreken is een must
Wat we kunnen verbeteren...
Mooie veranda voor de caravan helaas alle animatie in het frans dus daar is voor nederlanders niet veel aan. ook zijn er heel weinig nederlanders op de camping dus voor stel met tiener zoon niet veel aan. maar camping is prima

Camping Paris Roussillon
1432609 Startdatum verblijf: 07/07/2019 Score op 10: 9.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
The location is great, argeles is superb, just as its surroundings. there are many campings in that area though, so why pick capfun? the main reason for us was the high animation level, with the cheapest price for a good accomodation (airco, nice pool). paris roussillon offered it all! it was great!
Wat we kunnen verbeteren...
The only thing to improve, at least for us dutch people, is have the animation partly in english.. all staff speaks great english, no problems at all for day to day talks, but joining a bingo animation with only french is impossible, this is a pity for foreign guests.. even though 95% is french

Camping Paris Roussillon
1414360 Startdatum verblijf: 29/06/2019 Score op 10: 7.5
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Voldoende
De camping: 2 étoiles : recommandé Animatie: 2 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 2 étoiles : recommandé
Wat we kunnen verbeteren...
Nederlandstalig animatie is niet aanwezig. voor kinderen is dit een opdoffer.

Camping Paris Roussillon
1197861 Startdatum verblijf: 05/08/2018 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Nee     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Het is een schone camping, late aankomst is mogelijk, vriendelijk personeel, leuke speeltuin, leuke zwembaden dat is top! ruime stacaravan met heerlijk terras. veel privacy door de opstelling van de caravans en voldoende schaduw. auto kan naast de caravan worden geplaatst.
Wat we kunnen verbeteren...
De camping is top, ligging is iets verder van het strand en het plaatsje wat ervoor zorgt dat je in het hoogseizoen geregeld in de file staat. er rijdt een zomertreintje richting het strand, deze zat vaak vol. te voet naar het strand is een half uur lopen over een afgelegen pad.

Camping Paris Roussillon
1196932 Startdatum verblijf: 28/07/2018 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 4 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:3 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
De grote en hygiëne van het park is goed. bar personeel was zeer vriendelijk, waren een beetje onder bezet naar mijn mening. animatie was wel zeer vriendelijk ondanks we ze niet begrepen.
Wat we kunnen verbeteren...
Animatie ook in nederlands of engels

Camping Paris Roussillon
1176399 Startdatum verblijf: 21/07/2018 Score op 10: 8.6
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Leuke kleine camping met goede zwembaden (overzichtelijk , 3 baden en verwarmd ). word heel veel ondernomen door het animatie team er is altijd wel wat te doen. camping is centraal gelegen kan veel kanten op en gebruik van treintje is ook goed geregeld.
Wat we kunnen verbeteren...
Engels praten blijft lastig voor de fransen ook hier.! zijn allemaal vrij jonge mensen en dan vind ik wel dat je ( beetje ) engels moet kunnen hier was 1 iemand die dat een beetje kon. voor de rest lastig communiceren. ( receptie , restaurant ect. ). winkel zeer klein , meer keus assortiment

Camping Paris Roussillon
963592 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 9.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 3 étoiles : recommandé Zwembaden:2 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en daarbij was alles zeer schoon.
Wat we kunnen verbeteren...
Eten en cocktails bar lieten te wensen over. de ontvangst was redelijk, in tegenstelling tot camping beauregard welke heel goed was.

Camping Paris Roussillon
980057 Startdatum verblijf: 12/08/2017 Score op 10: 8.8
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Goed
De camping: 3 étoiles : recommandé Animatie: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé Kinderspeeltoestellen: 3 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Waar voor je geld gezellig niet te groot netjes verzorgt
Wat we kunnen verbeteren...
Alles naar wens.

Camping Paris Roussillon
961847 Startdatum verblijf: 29/07/2017 Score op 10: 10.0
Kiest u in de toekomst opnieuw voor Capfun: Ja     Tevredenheid over uw vakantie: Uitstekend
De camping: 4 étoiles : recommandé Zwembaden:4 étoiles : recommandé
Waarom zou u deze camping aan een vriend aanraden?
Zeer vriendelijk personeel. mooi en schoon zwembad. veel begroeiing bij de chalets.
Wat we kunnen verbeteren...
Er waren weinig oudere kinderen op de camping en daarom iets minder aantrekkelijk voor onze tieners.



Méditerranée
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping
fun dose du camping

Avis du camping Paris Roussillon
Avis du camping Paris Roussillon
Avis du camping Paris Roussillon
Avis du camping Paris Roussillon
Al onze bestemmingen
bekijken:
Klik hier
Paris Roussillon
Adres: Avenue de la retirada, 66700 ARGELES SUR MER, France
Regio : Languedoc Roussillon

Telefoon: + 0033 (04.68.81.19.71)
Contacteer onze centrale voor meer informatie: 0031 (0)20 721 9350
Url:
GPS-coördinaten: 42.557505,3.03135

Copyright Capfun 2019 © [2] Campings in Frankrijk | Bij Capfun solliciteren | Wettelijke bepalingen | Sitemap | Powered by ics



Meningen over camping Paris Roussillon